Author Topic: NAŠE LASTNOSTI PO DZK ASTROLOGIJI  (Read 104927 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: NAŠE LASTNOSTI PO DZK ASTROLOGIJI
« Reply #15 on: February 20, 2008, 09:50:11 AM »

Pa še jaz bi potreboval pomoč! ::) :-\ Gledam in iščem in ne najdem. Hmmm, lepo prosim, če mi lahko prosim najdete mojo številko ;)

11.04.1987 :)

Hvala vsem in lep pozdravček! :)

4 6 3 - preveri pa vseeno na Vojkotovi strani: 9zvezdniKI
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Patrik

• Guest
« Reply #16 on: February 20, 2008, 09:57:28 AM »
Hvala, Tea za pomoč! ;) Bom z veseljem preveril!!! :)

Lep pozdravček! :)
« Last Edit: February 20, 2008, 11:12:04 AM by Patrik »

Patrik

• Guest
« Reply #17 on: February 20, 2008, 11:12:35 AM »

Tea, pravilno je! :D ;D Itak ni bilo za podvomiti, a res je! ;) ;D Hvala ti tisočkrat! ;) :)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #18 on: February 20, 2008, 02:10:09 PM »
O Patrik sem ravno opazila, da bi skoraj lahko skupaj praznovala rd. No ja tvoja cifra je sicer malenkost manjša... hihi.
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #19 on: February 20, 2008, 09:55:50 PM »
Pa to ni res!  8)

Saj ne morem verjeti. To je šesti čut. Sem se že spraševala,Patrik, kaj si - tvoji posti me nekako magično privabljajo k branju. No in sem se že spraševala kaj si! In si štirica. kljub temu, da se štirice in šestice (to sem jaz) na prvi pogled ne ujemajo, imamo neke globje, nevidne povezave.
Sem slutila in sem potiho upala, da si štirica  ;)

Patrik

• Guest
« Reply #20 on: February 20, 2008, 10:09:56 PM »
Hej, hej folk! ;) ;D ;D Pa sem prišel s "šihta"! ;) ;D

Hja, Tejka,a treba ga bo malo skupaj praznovati. :) Sem že enkrat videl te povezave in se mi je resnično zdelo zelo zanimivo. :)
Amfitrita, hvala za kompliment. Sem človek, ki se resnično trudi za najboljše drugih! ;) Moram pa tudi priznati, da si tudi ti zelo, zelo zanimiva in kull oseba. Tukaj ste v bistvu vsi tako super fajn in ne vem, kaj bi brez vami. Toliko izkušenj in doživetij v besedi imamo! :) Tako zelo, zelo sem vesel. :)
In vedi, da je šesti čut edini čut, ki nam vedno pove kaj več o človeku, o njegovem doživljanju! :) Nevidne povezave so resnično velike :) In hvaležen sem vsem, ki so nam to dali. Hvala za lepe želje! :)

Lep, lep večerni pozdrav! :) ;D
« Last Edit: February 22, 2008, 12:42:02 PM by Patrik »

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #21 on: February 21, 2008, 10:35:55 AM »
.....

Hoj, Amedea, kje pa je tvoje vprašanje?

pred dnevi sem ga bežno videla, nisem pa imela časa odgovoriti, zdaj ga pa ni več...si se premislila, ali si že sama odkrila svoje energije?

lp. M  ;)
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Amedea

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Omnia mea mecum porto.
    • Ponovno povezani
« Reply #22 on: February 21, 2008, 11:35:46 AM »
Ma ne daj.... Ugotovila sem, da drugo in tretjo številko dobiš hkrati in da je škoda, da na Vojkovih straneh iščem še kakšne povezave, kje bi ta strašna tretja številka bila.....  ;D Ma kaj si čem, sem blond....

Hvala za tvojo pozornost, Mavrica...  ;)

V glavnem, moje število je 591 in grem v raziskovanje....  8)
Me prav zanima, koliko je povezave med zahodno astrologijo in DZK astrologijo. .. zna priti še kaj na dan..

Lep dan,

A.
The Reconnection™ & Reconnective Healing™ Practitioner

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #23 on: February 22, 2008, 09:46:36 AM »
torej Amedea, tretje (energetsko) število dobiš s postopkom, ki je malce zapleten, če ti ga razlagam tukaj (brez vizualnih pripomočkov :D). Vojko nam je to zadevo zelo olajšal, ko je opisal značaje skupaj z drugim številom. Torej, ko na njegovi strani poiščeš svoje osnovno DZK število, je tvoj naslednji korak, da najdeš še podznak po mesecu rojstva. Ko klikneš na to razlago imaš avtomatsko že podano tretje število.

Če te zanima postopek pridobivanja tretjega števila, je najbolje, da obiščeš Vojkov tečaj, kajti dobila boš veliko bolj širok pogled na DZK, kot pa je opisan in napisan bodisi v knjigah bodisi na katerikoli spletni strani.

Offline Vojko

• Novinec
  • *
    • Devetzvezdni KI
« Reply #24 on: March 08, 2008, 08:24:38 PM »
Ma ne daj.... Ugotovila sem, da drugo in tretjo številko dobiš hkrati in da je škoda, da na Vojkovih straneh iščem še kakšne povezave, kje bi ta strašna tretja številka bila.....  ;D Ma kaj si čem, sem blond....

Hvala za tvojo pozornost, Mavrica...  ;)

V glavnem, moje število je 591 in grem v raziskovanje....  8)
Me prav zanima, koliko je povezave med zahodno astrologijo in DZK astrologijo. .. zna priti še kaj na dan..

Lep dan,

A.

Pozdravljena Amedea

Lepo, me veseli, da te zanima tudi ta pogled. Lahko ti rečem le to, da je povezava z astonomskimi telesi v Devetzvezdnem KI, le posledična - glede na to, kako je tole naše vesolje kreirano.

KI gleda na energijo prej, preden se njene posledice vidijo na nebu!
Pozna pot energije.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan   9KI:  6 2 9
vojko@9zvezd.com
+386 40 691 006
http://9zvezd.com
http://9ki.org
http://slo-biz.com

Offline Vojko

• Novinec
  • *
    • Devetzvezdni KI
« Reply #25 on: March 08, 2008, 08:27:49 PM »

Pa še jaz bi potreboval pomoč! ::) :-\ Gledam in iščem in ne najdem. Hmmm, lepo prosim, če mi lahko prosim najdete mojo številko ;)

11.04.1987 :)

Hvala vsem in lep pozdravček! :)

Živjo Patrik

Ko rabiš pomoč in prijazna dekleta nimajo časa odgovoriti takoj, se obrni name.
Lahko na forumu, po e-mailu, ko pa časa res ni veliko, lahko tudi telefoniraš.

To velja za vse!

Lep pozdrav, Vojko
Vojko J Kalan   9KI:  6 2 9
vojko@9zvezd.com
+386 40 691 006
http://9zvezd.com
http://9ki.org
http://slo-biz.com

Patrik

• Guest
« Reply #26 on: March 08, 2008, 10:29:31 PM »

Vojko, hvala za ponujeno pomoč. Sem že ugotovil mojo število! ;) ;D Hvala vseeno in te primem za rokav. Hja, jaz potrebujem včasih veliko pomoči! ;) :D ;D

Se slišiva in lep, lep pozdrav!!! :)

Offline Amedea

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Omnia mea mecum porto.
    • Ponovno povezani
« Reply #27 on: March 19, 2008, 04:50:27 PM »

Pozdravljena Amedea

Lepo, me veseli, da te zanima tudi ta pogled. Lahko ti rečem le to, da je povezava z astonomskimi telesi v Devetzvezdnem KI, le posledična - glede na to, kako je tole naše vesolje kreirano.

KI gleda na energijo prej, preden se njene posledice vidijo na nebu!
Pozna pot energije.

Lep pozdrav, Vojko

Pozdravljen, Vojko!

Hvala za tvoj odgovor, sem ga skoraj spregledala...  :-[

Sem malo pogledala in je res težko najti kakšne vzporednice med astrologijama kar tako, na prvi pogled. Ma itak je vsak človek vesolje zase, se bomo pa igrali kombinatoriko...  ;D

Sem se pa kar našla v opisu na tvoji strani, tako da bom sledila tudi tvojim predvidom.

Veliko uspeha in lep dan želim,

Amedea
The Reconnection™ & Reconnective Healing™ Practitioner

Offline mesecina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #28 on: April 04, 2008, 09:40:27 PM »
Pozdravljena Amfitrita!

Prosila bi za pomoč. Moj rojstni datum je 20.08.1982, prosim za izračun moje številke..pa še mogoče kakšno besedo več, kar je zapisano;) 

Hvala za čas! :)

lep večer še naprej

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #29 on: April 04, 2008, 10:20:33 PM »
Pozdravljena Amfitrita!

Prosila bi za pomoč. Moj rojstni datum je 20.08.1982, prosim za izračun moje številke..pa še mogoče kakšno besedo več, kar je zapisano;) 

Hvala za čas! :)

lep večer še naprej
Takole ti lahko pomagam jaz iz Vojkotove spletne strani
www.9zvezd.com

tvoje število je 986 in besedilo ki sledi:

Ti ljudje na zunaj izgledajo zelo trdi. A tako kot so trdi na zunaj - tako so mehki znotraj. Običajno so ponosni, preveč ambiciozni in inteligentni. So ves čas aktivni v svojem umu in običajno zelo hitro odkrijejo nove smernice razvoja okolice. Ponos jih vodi k temu, da pričakujejo odličnost, kar pa jim zmanjšuje hitrost odločanja.

Ko iščejo samozadovoljitev, dostikrat zavračajo potrebe in ideje drugih. Njihov izgled je dostojanstven in imajo dober način razmišljanja za načrtovanje dolgoročnih načrtov. Včasih so na te svoje lastnosti tako ponosni, da postanejo oholi.

Običajno so ženske tega tipa bolj ponosne in ambiciozne od moških, vendar, če postanejo ohole in samovšečne se osamijo od svoje okolice, kar pa jim ne prinaša uspeha in sreče v življenju. Moški tega tipa potrebujejo močnega vodjo v odločanju. Na njih je nekaj, kar privlači ljudi - vendar pa ne bi bilo dobro, da bi to lastnost preveč izrabljali, saj bi se s tem osredotočili le na zunanjost, namesto na notranje kvalitete.

Ti ljudje veliko pozornosti dajejo hranjenju denarja in bogastva ter dosežkom in slavi, kar pa je še bolj zanimivo - v tem so dostikrat zelo uspešni.

Če se ti ljudje naučijo obvladovati svoj ponost in samovšečnost, ter znajo prisluhniti dobremu nasvetu - ko jim je dan, so lahko uspešni.

srečno