Pozdravljena Amfitrita!
Prosila bi za pomoč. Moj rojstni datum je 20.08.1982, prosim za izračun moje številke..pa še mogoče kakšno besedo več, kar je zapisano;)
Hvala za čas! 
lep večer še naprej
Takole ti lahko pomagam jaz iz Vojkotove spletne strani
www.9zvezd.comtvoje število je 986 in besedilo ki sledi:
Ti ljudje na zunaj izgledajo zelo trdi. A tako kot so trdi na zunaj - tako so mehki znotraj. Običajno so ponosni, preveč ambiciozni in inteligentni. So ves čas aktivni v svojem umu in običajno zelo hitro odkrijejo nove smernice razvoja okolice. Ponos jih vodi k temu, da pričakujejo odličnost, kar pa jim zmanjšuje hitrost odločanja.
Ko iščejo samozadovoljitev, dostikrat zavračajo potrebe in ideje drugih. Njihov izgled je dostojanstven in imajo dober način razmišljanja za načrtovanje dolgoročnih načrtov. Včasih so na te svoje lastnosti tako ponosni, da postanejo oholi.
Običajno so ženske tega tipa bolj ponosne in ambiciozne od moških, vendar, če postanejo ohole in samovšečne se osamijo od svoje okolice, kar pa jim ne prinaša uspeha in sreče v življenju. Moški tega tipa potrebujejo močnega vodjo v odločanju. Na njih je nekaj, kar privlači ljudi - vendar pa ne bi bilo dobro, da bi to lastnost preveč izrabljali, saj bi se s tem osredotočili le na zunanjost, namesto na notranje kvalitete.
Ti ljudje veliko pozornosti dajejo hranjenju denarja in bogastva ter dosežkom in slavi, kar pa je še bolj zanimivo - v tem so dostikrat zelo uspešni.
Če se ti ljudje naučijo obvladovati svoj ponost in samovšečnost, ter znajo prisluhniti dobremu nasvetu - ko jim je dan, so lahko uspešni.
srečno