Na spletu sem našla čudovit članek o INDIGO OTROCIH in njihovi vlogi v današnjem svetu oz. v svetu, ki nas čaka pred vrati. V njem so opisane generacije indigo otrok, v katerih se boste sigurno našli in o težavah, ki jih spremljajo tekom življenja. Članek nosi zanimi naslov ANGELI Z VELIKO AMNEZIJO. Vsem nam, ki leta in leta pišemo o tem, je to poznano. Na nas je, da te otroke spremljamo in jim pomagamo na poti SPOMINJANJA, da bo naš jutri lep, čudovit in vse nekaj drugega, kot to, kar na žalost doživljamo zdaj.
Ker je članek povezan s težavami, stiskami otrok, o katerih se je tukaj pisalo, sem članek prilepila tu. Je v hrvaščini in mislim, da ne bo težav z razumevanjem, čeprav moram priznati, da moji otroci s težavo razumejo ta jezik, ker niso zrasli v stari jugi, kot jaz.
Prepoznajte se v opisih. Sama spadam v 1. generacijo, za katero je opis naslednji "Prva generacija ili Alfa generacija, rođena je između 1958 - 1968. godine. Karakterizira ih plavo-zeleni-ljubičasti sloj aure. Proces mentalnoga sazrijevanja za ovu generaciju započinje u 28. ili 29. godini života. Dužina tog procesa traje oko 7 godina. To je razdoblje puno problema, životnih teškoća i bolesti. Kasne tridesete su razdoblje oporavka i procvata psihičkih sposobnosti. Intuicija se produbljuje, a razvija se i iscjeliteljska moć. "
V popolnosti se najdem in klapajo se razdobja, pri meni še posebej, kjer je bil to moj

povratek v 1. hišo (je vladar ASC) in zelo težavno obdobje iskanja identitete KDO SEM JAZ?, Zakaj sem tu?, Kaj je moja naloga, da bo to moje življenje imelo pomen? Iskanje se je nadaljevalo in se še nadaljuje, vendar danes vem KDO SEM in KAJ JE MOJA POT.
Veselo branje vam želim
http://www.astro-portal.hr/home/7-clancimagazin/164-indigo-djeca