Author Topic: Otrokova stiska  (Read 61126 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Otrokova stiska
« Reply #60 on: June 01, 2012, 07:11:51 AM »
Stiska teh otrok šele prihaja, ko se bodo soočili z življenjem v realnem svetu, ko bodo morali sami poskrbeti za svojo rit. In stiska staršev, ki jih bodo do 40. leta imeli na puklu.

To je to, ko imajo "otroci" otroke.
« Last Edit: June 01, 2012, 07:13:41 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #61 on: October 04, 2012, 07:17:55 AM »
Malo drugačno vprašanje, sej vas je veliko izkušenij tukaj, boste ziher imele kak pameten nasvet  :)

No na ultrazvoku se še vedno ne more videt kaj nosim v trebuščku, ker je ravno tam kjer se vidi vse nametano  ;D Je rekla, da zaenkrat lulčka ne vidi, ker ne more ločit od popkovnice, punčke pa tudi ne more potrdit.

No in sem rekla, tamalemu čist tko previdno, da bo MOGOČE sestrica, da zdravniki še ne vedo. IN zdaj je TAK joj, tako je razočaran, da se joka že od včeraj. Da ne more bit sestrica on je naročil bratca in je hotel prijatelja, ki bo z njim spal in se igral z avtočki. Ne more bit punčka in da to ni normalno hehe. Da sem zdaj jaz kriva, ker sem nardila punčko, da ne bo več moj prijatelj itd.
Kako ga prepričat, da so sestrice tud fajn? Zgodba o tem, da so nam angelčki dali sestrico, ker so vedli da jo bo on mel rad ne pomaga. Delno se je potolažil, zjutraj pa spet  :'( :'( da se bo on že zmenil z angelčki, da majo ziher še kakega bratca na zalogi  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #62 on: October 04, 2012, 07:49:14 AM »
Malo drugačno vprašanje, sej vas je veliko izkušenij tukaj, boste ziher imele kak pameten nasvet  :)

No na ultrazvoku se še vedno ne more videt kaj nosim v trebuščku, ker je ravno tam kjer se vidi vse nametano  ;D Je rekla, da zaenkrat lulčka ne vidi, ker ne more ločit od popkovnice, punčke pa tudi ne more potrdit.

No in sem rekla, tamalemu čist tko previdno, da bo MOGOČE sestrica, da zdravniki še ne vedo. IN zdaj je TAK joj, tako je razočaran, da se joka že od včeraj. Da ne more bit sestrica on je naročil bratca in je hotel prijatelja, ki bo z njim spal in se igral z avtočki. Ne more bit punčka in da to ni normalno hehe. Da sem zdaj jaz kriva, ker sem nardila punčko, da ne bo več moj prijatelj itd.
Kako ga prepričat, da so sestrice tud fajn? Zgodba o tem, da so nam angelčki dali sestrico, ker so vedli da jo bo on mel rad ne pomaga. Delno se je potolažil, zjutraj pa spet  :'( :'( da se bo on že zmenil z angelčki, da majo ziher še kakega bratca na zalogi  ???

Kaj pa vem - po moje bo fant
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #63 on: October 04, 2012, 07:50:24 AM »
Hehe nisem edina s takim filingom ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #64 on: October 04, 2012, 07:50:48 AM »
Jaz imam tudi taki filing, če bo pa punčka bo pa čist fantovska očitno  :) Sam pri Taju sem imela filing da bo punčka, pa je fantek. Tako da nisem več prepričana hehe. Dušica se mi pa tudi kaže v nedoločni obliki  :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #65 on: October 04, 2012, 08:37:08 AM »
Pri prvem sem mislila, da bo punčka in bil je fantek, pri drugem sem mislila, da bo fantek in bila je punčka.
Je pa sine res nežna duša in hčerka je bolj bojevnica :)
Drugače pa poznam to, ko je otrok razočaran nad spolom svojega sorojenca. Moj sin, ko je prišel prvič obiskat svojo sestrico v porodnišnico, je bila prva izjava: Mami, kdaj ji bo pa lulček zrastel, da bo fantek postala :laugh: :laugh:
Sem rekla, nikoli, imaš sestrico in sestrica bo tudi ostala :)
Jah, ti naši otroci so res zanimivi, ne obupajo do konca :D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #66 on: October 04, 2012, 08:41:15 AM »
Ja naš je prej preden je šel v vrtec izjavil, da to ni normalno, daso v družini dve punčki in dva fantka. Da morajo bit trije fantki  :o ;D

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #67 on: October 04, 2012, 09:00:13 AM »
Ja naš je prej preden je šel v vrtec izjavil, da to ni normalno, daso v družini dve punčki in dva fantka. Da morajo bit trije fantki  :o ;D
Ja, treba se je borit za moško energijo, za patriarhat, da ga ne bodo ženske povozile,tvoj sine to obvlada že kot mali ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #68 on: October 04, 2012, 09:02:31 AM »
haha ja ne vem on je drugač čist nežen, nič fantku podoben. Pol mi pa reče, mami sej ne rabimo punčke, se bom jaz s tabo igral s punčkami, pa frizerje  ;D Sam jaz rabim enga, da se bo z mano igral z avtočki, jao....

Moja astro karta

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #69 on: October 04, 2012, 09:28:07 AM »
Čist tko...minilo ga bo  ;) Kar je je, se potem 'sprijaznijo'. Pri nas je pa prvo skoz govoril, da bo fantek in pika, vsem sosedom je povedal (tudi ne vemo spola), sedaj pa skoz govori, da bo sestrica in za bratca slišat ne more.
Drugače pa glede igranja ... po eni strani je že taka starostna razlika, da jst sicer upam, a vseeno dvomim, da se bodo hudo igrali skupaj (mogoče splošne igre, ko se igra lahko vsak), ampak kar momentalno zanima Taja, malega gotovo ne bo ... vsaj še nekaj časa ne.
Tak da Jane, jaz bi mu pač povedala, da se pustimo presenetit in sploh ne bi preveč razglabljala o tem.