Mlad moski se poroci s prelepo zensko, ki je imela pred njim, kar deset ** soprogov.
Na porocno noc zena rece svojemu mozu:'Prosim bodi nezen. Se vedno sem devica!'
Kaj?!' rece zmeden zenin. 'Kako je pa to mogoce, saj si bila 10 krat porocena?'
Zena zacne:
'No moj moz st. 1 je bil trgovski potnik; ves cas mi je govoril, kako fantasticno bo ...'
'Moz st.2 je bil vzdrzevalec software-a; nikoli ni bil cisto preprican, kako mora v resnici delovati, vendar mi je vselej zatrjeval, da bo pogledal in se mi oglasi, takoj ko bo mogoce...'
'Moz st. 3 je bil terenski delavec; povedal je, da je vse diagnosticiral in preveril, ni pa mu se uspelo vzpostaviti sistema...'
'Moz st. 4 je delal pri telemarketingu; kljub temu, da je vedel, da ima narocilo, nikoli ni vedel, kdaj ga bo lahko dostavil...'
'Moz st. 5 je bil inzenir; osnovne procese je razumel, vseeno pa je zahteval se tri leta za raziskovanje, implementacijo in oblikovanje nove "state of the art" metode...'
'Moz st.6 je bil zaposlen v upravi; mislil je, da ve kako, ni bil pa preprican ce ima vsa potrebna pooblastila za opravljanje dela...'
'Moz st. 7 je bil v marketingu; kljub temu, da je imel proizvod, nikoli ni bil preprican, kam naj ga umesti...'
'Moz st. 8 je bil psihiater; vse kar je samo pocel, je govoril o tem...'
'Moz st. 9 je bil ginekolog; on jo je samo gledal...'
'Moz st. 10 je bil zbiralec znamk; vse kar je pocel jo je samo ....Bog kako ga pogresam...'
'Zdaj pa, ko sem porocila tebe, sem presrecna...'
'Krasno!' rece moz, 'Zakaj pa?'
'Ti si zaposlen pri vladi.... tokrat zagotovo vem, da me bos posteno nategnil!'