Author Topic: THETA HEALING  (Read 160064 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
Re: THETA HEALING
« Reply #210 on: July 31, 2008, 01:35:49 AM »
Živjo, Maša!

Welcome on board!  ;)

Pozdravček iz Portirnice  ;)

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #211 on: July 31, 2008, 06:16:35 AM »
Kot vidim Iza po portirnici dobro pospravljaš.  ;D

Danes smo itak na kronski čakri skupaj ...... komaj čakam

ang: pozdrav in objem za vse vas tam gor
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #212 on: July 31, 2008, 10:27:00 AM »
Oi!

Jutri gremo na svetovno čakro. Vsak, ki bo vključen v Theta Healing s svetovne čakre, mora privoliti v "zdravljenje" oz. vsebino.
Nekaj sem pripravila, vsak lahko doda oz. pošlje svoje želje, ki jih bom potem naredila samo za dotičnega.
Ker je na forumu "prijavljena" samo Tea, pošiljam samo Tei. Andres, če imaš še koga, mu prosim pošlji. Pred  začetkom moramo imeti potrditev in dodatne želje.

Taja Albolena pravi, da je bila ta čakra do sedaj kronska, od sedaj naprej pa je korenska, zato po mojem ne bo nič narobe, če izkoristimo obe energiji ;))

Najprej bom naredila "znano" molitev, da bo vse potekalo na lahkoten način in v najvišje in najboljše dobro.
Potem pa:
- Povezava s prvinsko energijo čakre.
- S podporo korenske in kronekse energije te čakre prečisti korensko in kronsko in proži pretok kozmične in zemeljske energije skozi vse čakre.
- S podporo prvinske energije čakre podpreš vse projekte in definirane cilje.

Jaz bom na mailu dosegljiva nekje do 11h po slovenskem času, potem pa najbrž nekaj dni ne več ;)))

Kisses & Hugs

Iza

TALE MAIL MI JE POSLALA IZA. ČE SE ŽELI ŠE KDO PRIDRUŽITI, NAJ NAVEŽE STIK
« Last Edit: August 01, 2008, 02:50:43 AM by Andres »
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #213 on: August 01, 2008, 04:14:42 AM »
Naj se oglasim v tej temi, saj Iza danes nima dostopa do interneta, biva pa tačas v mestecu Stykkisholmur na zahodni obali Islandije.  http://icelandreview.com/icelandreview/upload/files/maps/stykkisholmur.jpg

Včeraj, kot je bilo napovedano je Iza naredila Theto iz svetovne čakre. V linku zgoraj je ta vidna popolnoma levo na rtu ob ledeniku Snefellsjokull.  Nekaj pravi da jo je trzalo pri branju posameznikov, predvsem pri eni, pa je močno zapihal tudi veter, četudi smo poiskali največ zavetja na tem predelu.

Ne vem sicer kako, toda sam sem zaspal za izinim hrbtom in četudi bi jo tako videl ravno od zadaj se niti slučajno nisem počutil kot straniščni kotliček. :D Pravi, da me je nekam odneslo. No, kolikor se poznam, to niti ni težko.

Sicer pa smo v nadaljevanju poti do Marie kjer oni tačas spijo imeli smeha, veselja, odpeljali smo se na najvišjo prevozno točko tega ledenika kjer smo, ne boste verjeli. Našli pravi zaklad.   Tam gori je vulkanska lava v vrednosti 60€ za komad in pa seveda ledeniška voda katero zaloge so si nabrali bržkone do naslednjega ledenika. :D Seveda ne gre prezreti tudi vsega mogočega blata, ki ga uporabljate ženske, le še pravo sestavino za masko je potrebno dodati.

Ob tem današnjem izletu se je porodila tudi ideja theta izletovanju in prakticiranju do te lokacije. Vse to pa brez dvoma ni težko, saj pri Marii smo že zmenjeni, le nekoliko prej je potrebno povedati.   

Seveda pa smo v teh zadnjih dneh našli tudi nekaj novih izrekov in besed. Med drugim smo določenega islandskega papagajskega ptiča  Puffina poimenovali po pingvinu, ni pa izključeno, da bo tudi vaš izrek za šalo in zares, v bodoče ravno, "theta dela". :)

Ne vem kako so Iza in njeni preživeli preostali del večera, zame vem, da se je sinu nekaj odprlo v avtu.  Spomnil se je starih travm in pa svojih napak, kar posledično pomeni, da je bilo v avtu tudi nekaj joka.  Theta dela. :)

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #214 on: August 01, 2008, 05:28:54 AM »
Hvala za poročilo Andres, sem ga nestrpno pričakovala.

Moram rečt, da sem tudi sama zraven zaspala, tako kot že pri nekaj Thetah, ki sem jih dobila od drugih, pred tem pa sem seveda začutila znano Theta valovanje.

Počutje super .....

Hvala
www.Astro-Star.net

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #215 on: August 01, 2008, 06:57:18 AM »
Včeraj, kot je bilo napovedano je Iza naredila Theto iz svetovne čakre. V linku zgoraj je ta vidna popolnoma levo na rtu ob ledeniku Snefellsjokull.  Nekaj pravi da jo je trzalo pri branju posameznikov, predvsem pri eni pa je močno zapihal tudi veter, četudi smo poiskali največ zavetja na tem predelu.

A je to dobro ali slabo? :D Mene so le zapestja bolela.  ???
Moja astro karta:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #216 on: August 01, 2008, 07:07:37 AM »
Včeraj, kot je bilo napovedano je Iza naredila Theto iz svetovne čakre. V linku zgoraj je ta vidna popolnoma levo na rtu ob ledeniku Snefellsjokull.  Nekaj pravi da jo je trzalo pri branju posameznikov, predvsem pri eni pa je močno zapihal tudi veter, četudi smo poiskali največ zavetja na tem predelu.

Možna prepričanja, ki ovirajo:

- preveč dajem/sprejemam
- česa se oklepate, kar bi že morali izpustiti? Ipd.

No, tole imamo napisano v priročniku, zdaj pa lahko malo razmisliš  ;D

Potem o razmisleku poveš Theta praktiku, ki ti lahko izpuli ta prepričanja in ti jih nadomesti z novimi in kreatorjevo popolno zamenjavo.

Z božansko lučjo

P.S. Pa od zdaj naprej zelo pazi na misli. Ko si enkrat v Theti se vse manifestira s svetlobno hitrostjo.  ang:
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #217 on: August 01, 2008, 07:52:41 AM »

Moram rečt, da sem tudi sama zraven zaspala, tako kot že pri nekaj Thetah, ki sem jih dobila od drugih, pred tem pa sem seveda začutila znano Theta valovanje.

Počutje super .....

Hvala

Dobro jutro "mornarka", tri dni sem bila ob slovenski obali in se vsakič, ko sem zagledala malo večjo barko spomnila na vaju. Upam, da se ti je  kaj kalcalo ;D.

Ob kateri uri se je včeraj Theta dogajala?
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #218 on: August 01, 2008, 07:58:13 AM »

Počutje super .....

Hvala

Dobro jutro "mornarka", tri dni sem bila ob slovenski obali in se vsakič, ko sem zagledala malo večjo barko spomnila na vaju. Upam, da se ti je  kaj kalcalo ;D.

Hehe, dobro jutro ..... pa nisi se oglasila  ::)

Drugač pa je barka v remontu, ker v nedeljo spet izplujemo za nekaj dni.  ;D Res pa je, da sem mislila nate in mislim, da na forumu to tudi omenila, če se ne motim.

Približno okrog 15h se je dogajala Theta
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #219 on: August 01, 2008, 08:08:05 AM »

Počutje super .....

Hvala

Drugač pa je barka v remontu, ker v nedeljo spet izplujemo za nekaj dni.  ;D Res pa je, da sem mislila nate in mislim, da na forumu to tudi omenila, če se ne motim.

Ja, hvala Tea :), videla sem, da si  mislila name :-* 

Vprašala sem zato, ker se mi je "sama vklopila Tetha". Mislim, da je bilo med 15. in 16. uro.

Drugače pa Tea, z možem sva uživala v šumenju valov in tišini ter v povezovanju z energijo angelov, ki jo je bilo v izobilju.

"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #220 on: August 01, 2008, 08:43:04 AM »

Drugače pa Tea, z možem sva uživala v šumenju valov in tišini ter v povezovanju z energijo angelov, ki jo je bilo v izobilju.

Verjamem, da sta se napolnila z energijo. Še veliko uživanja naprej

ang:
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #221 on: August 01, 2008, 11:23:33 AM »

Počutje super .....

Hvala

Moralo bi se začeti ob 15. uri.  Na čakro smo prišli kasneje, zato je bil začetek  16:45.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Princes

• Mojster
« Reply #222 on: August 01, 2008, 11:49:03 AM »
Očitno že delujem v nekem vakumu, kjer mi čas drugače teče. Šla sem pogledat na mobilca od moža, kdaj ga je sin klical, ker me je ta klic zmotil pri povezavi s "tam zgoraj". Na mobilcu je ura 17.01. Zanimivo. Prepričana sem bila, da je bilo med 15. in 16. uro.

Če smo bili na vezi, toliko boljše, ker zadeva res deluje :)

DZK 151

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #223 on: August 01, 2008, 01:00:00 PM »

Možna prepričanja, ki ovirajo:

- preveč dajem/sprejemam
- česa se oklepate, kar bi že morali izpustiti? Ipd.

No, tole imamo napisano v priročniku, zdaj pa lahko malo razmisliš  ;D

Verjetno kakšne zamere iz preteklosti, priznam. Sicer imam slab spomin in dosti stvari pozabim, kakšne bolj boleče zadeve se pa zasidrajo. Pa imam malo težavo z zaupanjem in sem ravno o tem malo včeraj razmišljala, danes pa pogledam na astro.com današnji horoskop in ravno to temo omenjajo.

« Last Edit: August 01, 2008, 01:02:17 PM by pikica »
Moja astro karta:

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #224 on: August 01, 2008, 03:14:27 PM »
Morda lahko tu zapišem tudi, da smo imeli včeraj od starta do mesta kjer je Iza delala theto točno  222 kilometrov.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858