Author Topic: THETA HEALING  (Read 163471 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: THETA HEALING
« Reply #255 on: September 01, 2009, 03:27:57 PM »
Tudi numerologij je veliko, vse pa imajo temelj v eni sami.  Kot je rekla Gaja, nekateri novi učitelji nekaj nadgrajujejo in s tem rastejo nove veje, ki niso vedno čisto pravilno.   Nekako niti nimam želje, da bi spoznaval novo Theto.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #256 on: September 01, 2009, 03:37:16 PM »
Jaz nimam nič proti kakršnikoli tehniki. Najbrž je dobra.

Sem pa odločno proti takemu nizkotnemu manipuliranju. Zdaj theta praktiki dobijo celo popust, če se pridružijo tem novim seansam  ::)

Hvala lepa .... ker to sceno vodijo ljudje, ki se imajo za duhovne, učitelje in ki so učitelji theta  in pluvajo po theti sami  :o

Že samo ukvarjanje s theto zahteva osebnostno rast. Pri teh ljudeh pa vidim edinole marketing. Žal. Pa nimam nič proti marketingu. Vsak pač prodaja tisto kar zna. Sem pa zelo proti nelojalnemu pristopu do ljudi.

Človek zbudi se, bi rekel Antony De Mello
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #257 on: September 25, 2009, 12:17:59 AM »
NAROČITE SE NA THETIČKE

Theta novičke ali z ljubkovalnim imenom Thetičke, so mesečne novice iz sveta ThetaHealinga, s pomočjo katerih boste izvedeli kaj je novega na področju thete ter kje in kdaj so seminarji in drugi theta dogodki po Sloveniji. V vsaki številki bomo objavili tudi vaše zgodbe ali prigode, ki ste jih doživeli pri delu s theto, hkrati pa vam bomo vsakič dali kakšno temo v razmislek, podkrepljeno s prepričanji, da si jih lahko pretestirate. Predvidoma bodo Thetičke, na katere se je možno naročiti le v elektronski obliki, začele izhajati konec oktobra ali pa v začetku novembra, odvisno od vašega odziva in prispevkov.

Če se želite naročiti na Thetičke, naslovite vašo prošnjo na: goga.pecnik@amis.net ali pokličite 041 67 44 88.

S theto naprej!

:-* Goga alias Gaja
« Last Edit: September 25, 2009, 09:39:07 PM by Gaja »
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #258 on: December 23, 2009, 02:44:06 AM »
Mednarodni Theta Healing dogodek na Hrvaškem

Dragi Theta Healing učitelji in praktiki,

V izredno veselje mi je objaviti Mednarodni Theta Healing dogodek, ki se bo odvijal v Nacionalnem parku Brioni na Hrvaškem.

Dogodek bomo uradno začeli 14. februarja, na Valentinovo z enodnevnim seminarjem Brezpogojna Ljubezen. S tem seminarjem želimo vsem približati te najvišje vibracije v Vesolju, odpraviti vaše blokade ter z veliko praktičnega dela in s komunikacijo z vašimi angeli varuhi in duhovnimi vodniki, izkusiti to čustvo skozi sedem ravni obstoja. Seminar, ki bo istočasno potekal v hrvaškem in slovenskem jeziku, vodita Alida del Bianco Omrčen in Goga Pečnik.

V nadaljevanju vam nudimo tri različne seminarje, ki so na tem področju Evrope bili redkokdaj izvedeni. Prvi je Intuitivna Anatomija, ki je predpogoj za udeležbo vseh novejših Theta Healing seminarjev. Drugi seminar so Svetovni odnosi, tretji pa je dolgo pričakovani in neverjetni DNK 3. V kolikor se želite prijaviti na zadnja dva seminarja, se od vas pričakuje, da ste že opravili seminar Intuitivne Anatomije.

Seminarje bo izvajal Yair Golov, Magister Theta Healing Znanosti iz Izraela, čigar ime v hebrejščini pomeni, tisti, ki razsvetljuje, medtem ko bosta Alida Del Bianco Omrčen, učiteljica Theta Healinga iz Hrvaške in Goga Pečnik, učiteljica Theta Healinga iz Slovenije, vaši gostiteljici skozi celotno obdobje.

Seminarji se bodo izvajali v naslednjih terminih:
14. februar 2010 Brezpogojna ljubezen (Energetska izmenjava: 100 €)
15. februar – 5. marec 2010 Intuitivna Anatomija  (Energetska izmenjava: 1340 €)
8. marec – 12. marec 2010 Svetovni odnosi  (Energetska izmenjava: 530 €)
15. marec – 19. marec 2010 DNK 3 (Energetska izmenjava: 710 €)

Prosimo vas, da pošljete vaša vprašanja glede podrobnejših informacij o seminarjih, depozitu in prijavi oz. da rezervirate svoje mesto do 1. februarja 2010 na naslednjem email naslovu: goga.pecnik@gmail.com

Seminarji bodo potekali v angleščini, vendar bo za tiste udeležence, ki ne govorijo angleško organiziran prevod. Prosimo vas, da v kolikor potrebujete prevod, to omenite ob prijavi.

Ta Mednarodni Theta Healing dogodek na Hrvaškem bo čudovita priložnost, da se veliko naučite o sebi, da intenzivno delate v mednarodnem okolju, da se povežete s Theta Healing družbo in da uživate v blagi mediteranski klimi, obkroženi z vsemi temi čudovitimi ljudmi.

Če želite izvedeti več o Brionih, turistični destinaciji, ki je nekoč bila priljubljeno letovišče bogatih in pomembnih ljudi, vas prosimo, da si ogledate naslednjo povezavo: www.brijuni.hr. Udeleženci seminarja so upravičeni do znižanih cen bivanja v hotelu Neptun, kjer bo ta dogodek tudi potekal. Prosimo vas, da ob rezervaciji hotelske sobe na emailu: brijuni@brijuni.hr ali l.boneta@brijuni.hr omenite, da ste udeleženec/ka Mednarodnega Theta Healing dogodka. Rezervacijo lahko izvršite tudi po telefonu, tako da pokličete 00385 52 525 575.

Seveda si lahko bivanje uredite tudi izven omenjenega hotela, v katerem izmed hotelov, apartmajev ali privatnih sob na celini.

Za vse tiste, ki se boste pripeljali z osebnim avtomobilom, bi vas radi opozorili, da so Brioni prepovedani za vožnjo z avtomobili, zato lahko svojega jeklenega konjička brezplačno pustite v Fažani, od koder vozi ladja na Brione. Vožnja z ladjo je za hotelske goste brezplačna.

Z ljubeznijo in svetlobo,
Alida in Goga
www.theta.si
DZK 519

Offline Renata

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #259 on: January 21, 2010, 09:12:02 PM »
Hojla & lep pozdrav! :D

Nekaj mesecev nazaj sem 'vandrala' preko tega foruma - tako malo iz radovednosti. Sicer sem med drugimi temami zasledila tudi Theta Healng in malo popasla firbec, vendar kljub temu, da se mi je zdela tema precej IN, nisem brskala naprej. No tokrat sem se pa zaplezala ;) Če me neka stvar zanima, padem v 'geekanje', kot jaz temu pravim in potem sem na koncu popolnoma na glavo. Velikokrat to geekanje ne prinese nič drugega, kot samo cel kup presedenih ur za računalnikom. V tem primeru me seminar Theta Healinga precej zanima, vendar pa so se mi ob prebiranju 'literature' pojavila določena vprašanja. Kljub temu, da sem prebrala večino postov na tem forumu, me zanima naslednje:

*Kako sedaj, ko se je začetniški entuziazem stabiliziral, gledate na Theto? (glede na vašo nekajletno prakso)

*Zanima me tudi kako je s prizemljevanjem? (ne želim si namreč, da bi me predaleč odneslo - verjamem pa, da je to na koncu bolj odvisno od osebe same :) )

*Ker se še nisem nikoli udeležila podobnega seminarja in tudi sama nisem veliko prakticirala na tem področju (razen prebiranja literature na to temo, ki je dejansko tudi pometlo z nekaterimi mojimi prepričanji), me zanima, če je seminar priporočljiv za začetnike? Svetujete še kaj drugega pred tem?

*Še ena  cvetka ... upam, da ne bom koga užalila, vendar sem prebrala o Theti veliko pozitivnih komentarjev, kot tudi nekaj precej 'strašljivih' npr. tisto o entiteti, ki naj bi bila kvazi Kreator. Verjamem, da gre v tem primeru za izpodbijanje Theta Healinga in služenja na novih tehnikah.. Vaše mnenje?

*Vem, da se Theta seminarji, ki potekajo v Sloveniji po 'alinejah' ne razlikujejo precej, me pa zanima vseeno kakšne so razlike med inštruktorji oz. predvidevam, da vsak da določeni stvari večji poudarek...

Skratka firbčna sem in bi mi še kakšno vaše mnenje zelo prišlo prav :)

Lep večer & hvala že v naprej!

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #260 on: January 21, 2010, 10:18:46 PM »
Pozdravljena Renata,

*Kako sedaj, ko se je začetniški entuziazem stabiliziral, gledate na Theto? (glede na vašo nekajletno prakso)

Theta dela in je še vedno zelooo uporabna tehnika in pripomoček pri premostitvi tegob, manifestaciji in še mnogo tega...

*Zanima me tudi kako je s prizemljevanjem? (ne želim si namreč, da bi me predaleč odneslo - verjamem pa, da je to na koncu bolj odvisno od osebe same  )

Poznam ljudi, ki thete sploh ne poznajo in so precej bolj odzemljeni od večine theta praktikov.

*Ker se še nisem nikoli udeležila podobnega seminarja in tudi sama nisem veliko prakticirala na tem področju (razen prebiranja literature na to temo, ki je dejansko tudi pometlo z nekaterimi mojimi prepričanji), me zanima, če je seminar priporočljiv za začetnike? Svetujete še kaj drugega pred tem?

Theta je primerna za vse...tudi popolni začetniki jo prav hitro osvojijo.

*Še ena  cvetka ... upam, da ne bom koga užalila, vendar sem prebrala o Theti veliko pozitivnih komentarjev, kot tudi nekaj precej 'strašljivih' npr. tisto o entiteti, ki naj bi bila kvazi Kreator. Verjamem, da gre v tem primeru za izpodbijanje Theta Healinga in služenja na novih tehnikah.. Vaše mnenje?

Kako kako?? Še nikoli nisem slišala, da bi bil Kreator entiteta ??? 8) So pa entitete, ki jih s theto odstraniš na zwei drei ;)

*Vem, da se Theta seminarji, ki potekajo v Sloveniji po 'alinejah' ne razlikujejo precej, me pa zanima vseeno kakšne so razlike med inštruktorji oz. predvidevam, da vsak da določeni stvari večji poudarek...

Tukaj pa moraš poslušati sebe in svoje občutke. V tem primeru se boš sigurno odločila za tistega "učitelja", ki ti v tem trenutku lahko največ ponudi.

Takole na kratko od mene. Upam, da sem ti kaj pomagala :)

Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #261 on: January 21, 2010, 10:28:58 PM »
Renata, živjo!
Bom odgovarjala kar v tvoj tekst...

Sedaj je mnogo bolje  :D :D :D. Rezultati in vaja ojačajo samozavest. Je pa po drugi strani tudi res, da mnogo praktikov po nekaj mesecih thetkanja (z vsemi dokazi da zadeva 100% deluje), počasi prenehajo z delom. Ko enkrat vidiš, da si odvisen samo sam od sebe in odgovoren popolnoma za vse, ga ni več izgovora ne tem svetu. Veliko laže pa je iti k zdravniku, k bioenergetiku, jokat in lovit energijo k prijateljici,.... Malo sem oštra, a tako je.
Nekateri sčasoma malo spremenijo "pravila" in vse super deluje - za njih še bolj  ;).
Prednost ThetaHealinga pred drugimi podobnimi tehnikami je ta, da ima zelo natančno določeno strukturo, kar je za začetnike super, potem se pa lahko igraš in ker imaš občutek, vidiš, da so vse ostale enake in enako dobro "delujejo".

*Zanima me tudi kako je s prizemljevanjem? (ne želim si namreč, da bi me predaleč odneslo - verjamem pa, da je to na koncu bolj odvisno od osebe same :) )

Saj te nikamor ne odnese. Prizemljevanje tu je bolj kot varovalka. Vsak dan v spanju greš v Theta stanje zavesti, pa se zjutraj nič posebno ne prizemljuješ, kajne? Vse je v glavi. Če misliš, da se moraš prizemljiti, se prizemljiš (jaz se  ;D ;D ;D - najbolj učinkovito, če grem v hribe).

Jaz sem bila pred dvemi leti na Theta delavnici popoln začetnik in sem resno dvomila, da bom TO zmogla, hihi, pa ga do danes še nisem srečala junaka, ki ne bi zmogel...

Sama sem bila tudi na seminarju RPT (če misliš s tem nove tehnike) pri Simonu Rose-u, ki je tehniko tudi "izumil". Če mene osebno vprašaš je to ThetaHealing, če ne gledaš vsega skupja s plašnicami na očeh, sem pa tudi tam pobrala par dobrih stvari. Kar pa beremo pri nas, kot ti praviš, o "izpodbijanju" ThetaHealinga, je pa zavajanje ljudi... Pri ThetaHealingu naj bi šli ven iz telesa, pri RPTju pa v srce. Vedno gremo v SRCE, le da pri ThetaHealingu to na začetku res počnemo kot neko potovanje v vesolje (da ukanemo ego in mental). Če poznaš občutek Theta stanja, je z lahkoto iti v srce (kot to uči RPT), sicer pa malo teže, ker je za začetnike proces mnogo bolj nedefiniran.

Vsi ThetaHealing inštruktorji moramo učiti ThetaHealing popolnoma enako (kar je včasih malo omejujoče), tako, da se seminarji razlikujejo le kar se tiče karakternih in ostalih osebnostnih lastnosti predavatelja.

Skratka firbčna sem in bi mi še kakšno vaše mnenje zelo prišlo prav :)

Ti kar vprašaj!  ;)

Lep večer & hvala že v naprej!

Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Renata

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #262 on: January 22, 2010, 12:58:17 AM »
Najlepša hvala za tako hiter odgovor! :)

Nekako se  zavedam, da te nobena tehnika ne reši, če sam nisi pripravljen na delo. Sicer pa sem sklepala, da je pač tovrstno potovanje neka vrsta 'ukane' za ego, saj to na začetku skoraj vsi potrebujemo, da verjamemo :) meni so že sama prebiranja, afirmacije itd. pustila kar nekaj sprememb, vendar me vseeno še kar nekaj stvari zanima... No v glavnem me je pri Theti potegnilo (po drugi pa me naredilo malce skeptično) to, da naj bi bilo zelo hitro možno priti v to stanje (kar pri meditaciji ali čem podobnem ni tako lahko, ker nonstop begaš z mislimi - vsaj na začetku). Je možno, da pri Theti iščeš nek odgovor na vprašanje/težavo/karkoli in potem vseeno dobiš odgovor ega? Lahko dejansko zveš zakaj te je recimo nečesa strah in to spucaš, ali so tudi to lahko le poskušanja in ugibanja - tako, kot to poteka brez tehnike? Sicer bo pa najbrž treba probat in videt...verjamem pa, da se da tudi to tehniko potem prilagoditi tako, kot posamezniku najbolj ustreza.

Zgodbico o entitetah sem zasledila na neki spletni strani (dobiš jo tako, da vtipkaš v google theta healing tecnique). Malo mi je bilo smešno, ker je izpadlo nekako tako, kot pogodba s hudičem.  >:D  ;) poleg tega pa se potem najde še cel kup takih, ki se tega bojijo zaradi posega v karmo hmm  :-\

Verjamem, da zna biti delo 'po reglcih' včasih malce omejujuče, ker nakadno lahko pridobiš še ogromno novih znanj, pa jih nato ne moreš npr. vključiti v kontekst Theta Healinga.

Lesce mi bodo na žalost ušle... Kako je pa s Kranjem gospa Iza? Prebrala sem, da imate februarja nekaj planirano - vendar datum še ni določen? Drži? (najbrž najbolje, da se oglasim kar na vašem mailu kajne?  :D  )

Še enkrat ekstra hvala za takojšen odziv!

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #263 on: January 22, 2010, 10:05:07 AM »
 :) dobro razmišljaš, draga Renata (na forumu, se mi zdi, se vsi kar tikamo  :D).
V Kali (Kranj) bo delavnica od 12. - 14.2. - zinterisiranih je kar precej potencialnih Thetk in Thetašev, tako, da delavnica vsekakor bo.
Ta vikend pa v Althei, v Lescah - se že neskončno veselim, kajti vsaka delavnica je tudi zame neprecenljivo učenje.
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #264 on: January 22, 2010, 10:59:42 AM »
Renata, pozdravljena. Vidim, da sta ti Nena in Iza že vse razložili, zato bi osebno dodala samo tole. Če si pripravljena sprejeti odgovornost za delo na sebi in resnično delati, je theta prava tehnika zate, drugače ti jo odsvetujem, ker bo stran vržen čas in denar. Vedno je treba izhajati iz sebe in iskati rešitve problemov v svoji notranjosti ne pa v drugih.

:-* Gaja
www.theta.si
DZK 519

Offline wicc

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • ptica v duši
« Reply #265 on: January 22, 2010, 11:11:21 AM »
Pozdravljeni

Kaj pa če problemov nimaš in živiš polno in zadovoljno življenje? Potem takem ta tehnika ni primerna, da bi se z njo ukvarjal ?
Vsak od nas resnično razume v drugih le čustva in misli, ki jih je sposoben producirati sam !

http://www.screenshotdumpster.com/img/m7Gbd42951/astro_w2gw_02_wicc_hp.51854_.1.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #266 on: January 22, 2010, 11:20:49 AM »
Če živiš polno in zadovoljno življenje, potem se nima smisla ukvarjat s tehnikami. Kar pomeni da v praksi obvladaš in samo keep on going.  :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline wicc

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • ptica v duši
« Reply #267 on: January 22, 2010, 11:27:05 AM »
Kaj pa če želiš nekomu pomagati, pa naj to nebo iz egoističnih ali sebičnih razlogov, še manj pa finančnih ?
Vsak od nas resnično razume v drugih le čustva in misli, ki jih je sposoben producirati sam !

http://www.screenshotdumpster.com/img/m7Gbd42951/astro_w2gw_02_wicc_hp.51854_.1.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #268 on: January 22, 2010, 11:30:04 AM »
Kaj pa če želiš nekomu pomagati, pa naj to nebo iz egoističnih ali sebičnih razlogov, še manj pa finančnih ?

jaz bi rekla, da mora biti ta nekdo najprej pripravljen to pomoč sprejeti, ker če mu samo ti želiš pomagati in on tega ne želi (pa četudi samo podzavestno) itak ne bo nič iz tega
lepo bodi  ;)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #269 on: January 22, 2010, 11:32:27 AM »
V takem primeru, če res tako čutiš, pa vsekakor se lahko poslužiš kake tehnike, ki ti je pri tem v pomoč.
Sicer pa mu lahko nakažeš smer kam se obrnit po pomoč oz. kje se lahko nauči, da si pomaga sam.
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115