Pozdravljena Renata,
*Kako sedaj, ko se je začetniški entuziazem stabiliziral, gledate na Theto? (glede na vašo nekajletno prakso)
Theta dela in je še vedno zelooo uporabna tehnika in pripomoček pri premostitvi tegob, manifestaciji in še mnogo tega...
*Zanima me tudi kako je s prizemljevanjem? (ne želim si namreč, da bi me predaleč odneslo - verjamem pa, da je to na koncu bolj odvisno od osebe same )
Poznam ljudi, ki thete sploh ne poznajo in so precej bolj odzemljeni od večine theta praktikov.
*Ker se še nisem nikoli udeležila podobnega seminarja in tudi sama nisem veliko prakticirala na tem področju (razen prebiranja literature na to temo, ki je dejansko tudi pometlo z nekaterimi mojimi prepričanji), me zanima, če je seminar priporočljiv za začetnike? Svetujete še kaj drugega pred tem?
Theta je primerna za vse...tudi popolni začetniki jo prav hitro osvojijo.
*Še ena cvetka ... upam, da ne bom koga užalila, vendar sem prebrala o Theti veliko pozitivnih komentarjev, kot tudi nekaj precej 'strašljivih' npr. tisto o entiteti, ki naj bi bila kvazi Kreator. Verjamem, da gre v tem primeru za izpodbijanje Theta Healinga in služenja na novih tehnikah.. Vaše mnenje?
Kako kako?? Še nikoli nisem slišala, da bi bil Kreator entiteta ???

So pa entitete, ki jih s theto odstraniš na zwei drei

*Vem, da se Theta seminarji, ki potekajo v Sloveniji po 'alinejah' ne razlikujejo precej, me pa zanima vseeno kakšne so razlike med inštruktorji oz. predvidevam, da vsak da določeni stvari večji poudarek...
Tukaj pa moraš poslušati sebe in svoje občutke. V tem primeru se boš sigurno odločila za tistega "učitelja", ki ti v tem trenutku lahko največ ponudi.
Takole na kratko od mene. Upam, da sem ti kaj pomagala