NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Neska on May 09, 2010, 02:39:13 PMQuote from: sonce on May 09, 2010, 10:01:20 AMKaj zelo veliko prosim, če prosim, da mi nekdo naloži voljo do učenja? Pa ne šalim se...ko mi gre po glavi vse, samo knjige ne Saj še malo, pa me bo nekdo naučil in ne bom več tečka HVALA! Urejeno HVAAALAAA!!!:*
Quote from: sonce on May 09, 2010, 10:01:20 AMKaj zelo veliko prosim, če prosim, da mi nekdo naloži voljo do učenja? Pa ne šalim se...ko mi gre po glavi vse, samo knjige ne Saj še malo, pa me bo nekdo naučil in ne bom več tečka HVALA! Urejeno
Kaj zelo veliko prosim, če prosim, da mi nekdo naloži voljo do učenja? Pa ne šalim se...ko mi gre po glavi vse, samo knjige ne Saj še malo, pa me bo nekdo naučil in ne bom več tečka HVALA!
Quote from: sasa on May 10, 2010, 01:27:25 PM.... koliko Theta praktikov sploh je tukaj pozdravčke vsemveeeeelikooooo Pozdravček tudi tebi sasa in dobrodošla
.... koliko Theta praktikov sploh je tukaj pozdravčke vsem
Quote from: Neska on May 10, 2010, 07:38:37 PMQuote from: sasa on May 10, 2010, 01:27:25 PM.... koliko Theta praktikov sploh je tukaj pozdravčke vsemveeeeelikooooo Pozdravček tudi tebi sasa in dobrodošla Hvala ja ugotavljam, da vas je malo morje. komaj čakam, da se vam pridružim.
Živjo, jaz tudi komaj čakam, da se pridružim druščini.....me čaka veliko dela s seboj
Bom Gaja, samo zdej odštevam dneve, da se srečamo, ko pridem na tečaj. Ker včasih niti ne vem kje pa kako se stvari lotiti.
Potem se pa vidiva Če ne bo šlo nič narobe bom tudi jaz šel.
Quote from: Anarion on May 13, 2010, 02:20:15 PMPotem se pa vidiva Če ne bo šlo nič narobe bom tudi jaz šel. Nima kej it narobe...
Jaz pa Zarjo že poznam, hihi! Sem vesela, da gre k Gogi!