Author Topic: THETA HEALING  (Read 159981 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: THETA HEALING
« Reply #225 on: August 01, 2008, 03:34:07 PM »
Morda lahko tu zapišem tudi, da smo imeli včeraj od starta do mesta kjer je Iza delala theto točno  222 kilometrov.

Andres

Se pravi še vsa podpora angelske "vojske" z vami in nami  ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #226 on: August 03, 2008, 12:58:07 AM »
Ne vem kako so Iza in njeni preživeli preostali del večera, zame vem, da se je sinu nekaj odprlo v avtu.  Spomnil se je starih travm in pa svojih napak, kar posledično pomeni, da je bilo v avtu tudi nekaj joka.  Theta dela. :)

Hello!
V četrtek zvečer smo bili super, pa tudi včeraj in danes - danes se mogoče malček čuti včerajšnji mrk  ;) ;D
In eno malo otožni že postajamo, saj se je naše vandranje po prečudoviti in predvsem neokrnjeni deželici že krepko prevesilo čez polovico  :)
Nismo pa imeli kakoh hudih reakcij, mogoče kakšno na "Žensko esenco", ki jo je Nena delala v sredo  ;)

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #227 on: August 03, 2008, 02:31:36 AM »
Hvala za lepo poročilo Iza. Ko sem tole prebral sem se počutil kot bi bil zadnjič navzoč. :D :D

Toda danes je počilo pri mojih otrocih oz, bivši ženi.  Sin mi je skrivaj sms-al o psovkah in kričanju, ki jih bivša poliva po hčerki. Humm. Zagrabil sem telefon in poklical, sam pa sem slišal le, da sta nemogoča, ter kaj sem jaz delal danes in včeraj z njima, da sta taka. Nič. Hčerka je dobila vzgojen sestanek, ker je nekaj neprimernega rekla, sin je že vse dni izredno priden, skoraj sigurno pa tam pri bivši posledično dela theta in je tako priprta med le to in trenutnim partnerjem.  Nazadnje so žrtve otroci, ter tudi kakšen udarec in kot rečeno psovke.  Sicer pa sms-e hranim in jih bom predstavil tudi na socialni. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #228 on: August 04, 2008, 05:12:50 PM »
Morda lahko tu zapišem tudi, da smo imeli včeraj od starta do mesta kjer je Iza delala theto točno  222 kilometrov.

Andres

Andres

a se spomniš, da smo imeli lani na našem potovanju od starta pa do mesta kjer sva delala meditacije pri čakri 2222 km.
Mislim da komentar sploh ni potreben.
Se dogaja.  :-*

Prav lep pozdrav vsem, nensi

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #229 on: August 04, 2008, 05:17:45 PM »
Spomnim se. Res smo imeli 2222 kilometrov do čakre, vendar nismo bili na popolnoma isti lokaciji. Ni pa bilo to daleč od tam kjer smo bili z Izo in njenimi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline MerLila

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.theta.si
« Reply #230 on: August 28, 2008, 09:26:35 PM »
Hvala vsem, ki širite luč...
Z božanskimi blagoslovi...
Z ljubeznijo, svetlobo in božanskimi blagoslovi

ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #231 on: August 29, 2008, 08:08:53 AM »
O, pozdravček Taja

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #232 on: October 27, 2008, 12:31:19 PM »
Gre kdo na učiteljski seminar k Vianni, ki ga bo imela konec novembra v Riminiju??
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Sonja

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #233 on: October 30, 2008, 12:56:33 PM »
Posredujem sporočilo, ki se ga prejela za Viannin obisk v Italiji.  LP sonja

Pozdravljeni vsi,
ustanoviteljica ThetaHealinga Vianna Stibal prireja v drugi polovici novembra v Italiji Dan Zdravljenja.

Ponudila nam bo brezplačno zdravljenje. Dogodek se bo odvil v soboto 22. novembra v Italiji, podrobnosti tukaj:
http://www.thetahealingday.it/english/index.htm

Na povezavi zgoraj si lahko tudi ogledate njeno sporočilo.

Poskrbite za prijavo!

Lep dan.
Edmond C.
www.theta-healing.si
Theta Practitioner™
"Življenje ni dovolj" pravi metulj, "Vsak potrebuje še malo sonca, svobode in en mali cvet".

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #234 on: November 07, 2008, 04:19:15 PM »
Vas berem in berem, pa mi je veliko jasno, marsikaj pa tudi ne. Sama imam že z navadno meditacijo cel projekt (ki je by the way olj kot ne neuspešen) kaj šele, da bi se spravila v Theta stanje. Verjetno moram res še veliko na sebi narest, da se "izboljšam". Me je tole zelo pritegnilo, sploh ko pomislim na vse ki bi jim lahko pomagala (od otrok, mame prijateljev naprej) in seveda da bi lahko marsikaj naredila tudi na sebi. Eh ja verjetno še ni moj čas, saj finančno vedno bolj tonem v neko črno luknjo in si tečaja definitivno še lep čas ne bom mogla privoščit :( . Bo že.
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #235 on: November 07, 2008, 06:23:44 PM »
Moj sin pravi da theta dela. Imej je tri želje. Dobiti nov mobitel, shujšati in dobiti kužka.  Zadnja želja se mu je izpolnila včeraj in danes pravi, da theta dela. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Sonja

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #236 on: November 07, 2008, 07:38:23 PM »
Andres, se veselim za tvojega sina.
Theta Practitioner™
"Življenje ni dovolj" pravi metulj, "Vsak potrebuje še malo sonca, svobode in en mali cvet".

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #237 on: November 07, 2008, 08:50:16 PM »
Hvala Sonja. In veš. Nocoj je sam predlagal, da bi šel v theto in dal ukaz, da nebi imel alergije na psa, čeravno niti sam ni prepričan, če je to alergija ali prehlad.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Sonja

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #238 on: November 07, 2008, 10:19:25 PM »
Tejka, si že na pravi poti, če si prišla do SPOZNANJA, da moraš nekaj storiti zase. Sicer pa je pravih poti veliko, vsak najde sebi najbolj primerno po stvareh, ki so mu blizu, ki ga bolj pritegnejo, o hitrosti pa (vsaj meni se zdi) ne odločamo tako veliko sami, pomembno je da zaupamo Kreatorju vsega kar je in preko njega tudi sebi. Kar se tiče meditacije, ni nič zgubljeno, če ti sedaj še ne gre, saj so tudi druge tehnike, ki umirjajo um. V meditaciji tudi sama nisem bila nikoli prav posebno uspešna, saj je moj um živček, ki se kar naprej priklaplja, pa tudi moja pričakovanja in želje po nekih videnjih oz. doživetjih so bila najbrž prevelika.
Tukaj je Theta res super tehnika, ki te brez posebnega truda popelje v stanje miru, umirjenosti, sposobnosti spremeniti vzorce, občutke, ki krojijo naše življenje, jih zamenjati, spremeniti ali se jih na novo naučiti.

"Me je tole zelo pritegnilo, sploh ko pomislim na vse ki bi jim lahko pomagala (od otrok, mame prijateljev naprej) in seveda da bi lahko marsikaj naredila tudi na sebi. Eh ja verjetno še ni moj čas, saj finančno vedno bolj tonem v neko črno luknjo in si tečaja definitivno še lep čas ne bom mogla privoščit "

-->te tvoje misli so pa zelo podobne mojim pred nekaj leti, ko sem mislila, da moram vedno naredit najprej nekaj za druge, pa sem ugotovila, da je prav, da pomagaš drugim, če to želijo ali če te prosijo za pomoč, vendar pa da moram najprej začeti delati na sebi in verjela ali ne, dela na sebi mi nikakor ne zmanjka.

Angelski objem  Sonja
Theta Practitioner™

Offline Sonja

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #239 on: November 07, 2008, 10:53:06 PM »
Andres, jaz mislim, da sploh ni pomembno da se ubada z vprašanjem ali je to alergija ali prehlad, pomembno je, da je naravnan pozitivno, da si ponavlja kakšno pozitivno afirmacijo npr. :

Jaz in moj "kuža" uživava radost, srečo in popono zdravje. Na najini poti sva drug drugemu v popolno pooro. Sprejemava drug drugega in skupaj naju sprejemajo vsi v družini.

Andres - tole se je kar samo napisalo, mogoče me bo popravila ali dopolnila kakšna bolj izkušena Thetka, da bo bolj jasno.

Sicer ne vem kakšne starosti je tvoj sin, lahko pa ti iz svojih izkušenj povem, da na otrocih njaveč narediš, če delaš na sebi. Ne govorijo zastonj,da zdravljenje sebe zdravi nekaaj generacij naprej in nekaj generacij nazaj. Pri meni hčerka ne obvlada nobene tehnike posebej, zelo rada pa se stisne k meni po zdravljenje, kadar jo najde kakšen prehlad, pa z Angeli se rada pogovarja, uporablja moč pozitivnih afirmacij, posebno pri izpitih, ko si vedno da v žep tudi kakšen kamenček.  Po nekaj težkih letih se zadnjih pet let izjemno dobro razumeva in prav zanimivo je, kako se ona postavi v bran meni, če kdo  reče kakšno besedo o mojem za nekaatere "mal čudaškem" obnašanju in razmišljanju. no da ne bom dolgovezila - ti neposredno očiščuješ tudi njega preko sebe.

Ali ima sin kužka v sobi? Kar vidim ga, kako se prekucujeta in igrata.

pozdrav Sonja
Theta Practitioner™