Tejka, si že na pravi poti, če si prišla do SPOZNANJA, da moraš nekaj storiti zase. Sicer pa je pravih poti veliko, vsak najde sebi najbolj primerno po stvareh, ki so mu blizu, ki ga bolj pritegnejo, o hitrosti pa (vsaj meni se zdi) ne odločamo tako veliko sami, pomembno je da zaupamo Kreatorju vsega kar je in preko njega tudi sebi. Kar se tiče meditacije, ni nič zgubljeno, če ti sedaj še ne gre, saj so tudi druge tehnike, ki umirjajo um. V meditaciji tudi sama nisem bila nikoli prav posebno uspešna, saj je moj um živček, ki se kar naprej priklaplja, pa tudi moja pričakovanja in želje po nekih videnjih oz. doživetjih so bila najbrž prevelika.
Tukaj je Theta res super tehnika, ki te brez posebnega truda popelje v stanje miru, umirjenosti, sposobnosti spremeniti vzorce, občutke, ki krojijo naše življenje, jih zamenjati, spremeniti ali se jih na novo naučiti.
"Me je tole zelo pritegnilo, sploh ko pomislim na vse ki bi jim lahko pomagala (od otrok, mame prijateljev naprej) in seveda da bi lahko marsikaj naredila tudi na sebi. Eh ja verjetno še ni moj čas, saj finančno vedno bolj tonem v neko črno luknjo in si tečaja definitivno še lep čas ne bom mogla privoščit "
-->te tvoje misli so pa zelo podobne mojim pred nekaj leti, ko sem mislila, da moram vedno naredit najprej nekaj za druge, pa sem ugotovila, da je prav, da pomagaš drugim, če to želijo ali če te prosijo za pomoč, vendar pa da moram najprej začeti delati na sebi in verjela ali ne, dela na sebi mi nikakor ne zmanjka.
Angelski objem Sonja