Author Topic: THETA HEALING  (Read 159993 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
Re: THETA HEALING
« Reply #30 on: February 21, 2008, 07:02:03 PM »
Ni za kaj, Princes :)

Ah pa še kar sem pozabila napisat in je meni res najbolj všeč..to je to, da si pri vseh procesih samo opazovalec, vse ostalo poteka med osebo in Kreatorjem...vse kar moraš narediti je, da ukažeš, kaj je za storiti in da potem proces opazuješ do konca... :)

Tukaj se v celoti strinjam z Neno, tudi občutek je popolnoma tak, kot da nisi nič delal, še malo se spočiješ, medtem ko greš na sedmico...

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #31 on: February 21, 2008, 07:22:50 PM »
Evo mene ;)

Vem, da je naslednji začetni tečaj razpisan za termin od 30.5- 1.6. v Ljubljani. Tečaj poteka tri dni in je precej intenzivne narave. Najprej se naučite kako dostopati na 7. raven obstoja vsega kar je h Kreatorju v Theta stanje zavesti. Potem pa se ogromno dela po parih...zdravljenje fizičnega telesa, dajanje občutkov, učenja občutkov, menjava prepričanja, branje prihodnosti in pa pogovor z angelom varuhom, ter manifestacija s theta tehniko, aktivacija DNK in zamenjava genov..Mislim, da je to na začetnem tečaju skoraj vse...In pa seveda kopanje po prepričanjih, ker je vedno nujno, da se dokoplješ do ključnega prepričanaj, ki se skriva nekje globoko spodaj...Naučite se tudi, da je pomembno, da se menjava prepričanj dela na 4-ih nivojih prepričanj in na celični ravni, kar pomeni, da kar delaš na sebi, delaš tudi za tri generacije nazaj in naprej...

Meni se je to popolnoma razsvetlilo šele decembra, ko sem bila na seminarju v Rimu, pri Vianninem možu, ki je vsaj meni res odprl obzorja in razsvetlil mnogo stvari kar se tiče theta...Je enkratno orodje, vendar ga je potrebno uporabljati modro, ker kar ukažeš to dobiš in je treba bit previden in pošten do sebe, pa vsaj vedeti moraš kaj bi rad..Poleg tega je pri menjavi prepričanj pomembno, da najdeš tistega ključnega, ki je najmočnejši in ga zamenjaš, drugače se lahko zgornja prepričanja prej ali slej vrnejo...

Toliko zaenkrat...bo pa še Iza kaj povedala, ki je popolnoma frišna iz tega seminarja..

Temu sledi še nadaljevalni seminar, ki traja 2 vikenda...tisti pa je res močen in ti da še večje razsežnosti....o tem pa kdaj drugič ;)

Oi!

Nena je zelo dobro opisala kaj se "dela" na prvem delu seminarja.
V bistvu je en prav ekstazičen občutek iti na 7.  - Theta nivo; že po prvih vajah dobiš neverjetne potrditve od osebe s katero izvajaš vaje. Zanimivo je to, da sem jaz po kakih takih delavnicah, kjer je ogromno "notranjega procesiranja" ene par dni mrtva (in samo spim, da pridem k sebi), tu sem bila pa nabita s pozitivno energijo.
Občutke je pa tkole z besedami težko opisat, vsaj meni.
Primer: pri eni vaji smo delali odpuščanje (zamer itd.) in sem imela na spisku "naš državni aparat", ker sem "ga" res imela na jetrih, črevih, živcih,...., me kar zvije, če pomislim na vse grde misli, ki sem jih imela prejšnji teden na to temo (kako obravnavajo otroke, invalide, bolne, upokojene, ki imajo res kruto nizke možnosti izbire). No, in ko smo izvedli terapijo, tega gneva v meni ni bilo več in ga res ni. Mogoče se sliši naivno, jaz pa VEM, da je res  :D.
V bistvu je pa tako: če te zanima kako to izgleda, greš na eno terapijo (lahko tudi k Neni, če bo prestala poskusno dobo pri Andresu  ;D ;D - jao, dones sta kar zapela  ;D ;D ;D) in vidiš rezultate.
Meni je všeč predvsem to, da ne rabiš neke iniciacije, pa gore tečajev in kupa denarcev - če si nadarjen in si to znanje obdržal v odraščanju, to lahko kar delaš, sicer pa se lahko zelo hitro naučiš. Je pa treba malo tudi trenitrati: pravilno definirati ukaze, .....

Lep dan!

Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #32 on: February 21, 2008, 09:00:57 PM »
Meni je všeč predvsem to, da ne rabiš neke iniciacije, pa gore tečajev in kupa denarcev - če si nadarjen in si to znanje obdržal v odraščanju, to lahko kar delaš, sicer pa se lahko zelo hitro naučiš. Je pa treba malo tudi trenitrati: pravilno definirati ukaze, .....

Meni sploh ni jasno, kako vse to dosežete.
Ravno pred kratkim sem študirala neko literaturo v zvezi s sanjami in kako so te povezane s sedmimi telesi. Četrto telo je tisto sanjsko, v katerem je težko ločevati med iluzijo in resničnostjo in to je most med telesnim in duhovnim svetom. Tu torej potekajo sanje "navadnih zemljanov", pa tudi lucidne sanje,  za katere vemo, da so že "nekaj več" in plod trdega dela na sebi, iz tega telesa pa izvirajo tudi vse morebitne preusmerjajoče sidične sile, ki nastajajo v številnih meditacijskih tehnikah, kot sta recimo tantra ali joga. Torej spet ogromno vaje in dela.

Vidve ne govorita o čertem telesu, ampak o sedmem, kar naj bi predstavljala theta (seveda, če vaju prav razumem),  od četrtega, kjer je obstal celo Jung, in do sedmega, je pa celoživljenjsko garanje. Če upoštevam hindujsko prepričanje in normalni razvoj človeka, se večini navadnih smrtnikov zatakne že pri tretjem telesu, četrto telo pa se razvije med 21. in 28. letom. Preobrazbena lastnost, ki izvira iz tega telesa, je sposobnost videti resnico in resničnost stanja, ne pa njegovih sanj, zato so mladostnikove sanje tudi tako zmedene, težko jih je razumeti, pa tudi težko razložiti. Šele od petega do sedmega telesa, ki se razvije okrog 49. leta, gre za kozmično inteligenco in kozmični princip, kjer ni več nobenega "jaza", ne obstoja, niti zavedanja in presega vsako intelektualno razmišljanje.

Ufff, mogoče se se preveč zapletla, ampak enostavno mi ni jasno, kako pride do takega preskoka, če ni nobenega dela, meditacije, iniciacije, ampak samo "počivanje" in pravilno definiranje ukaza?
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #33 on: February 22, 2008, 07:31:45 AM »
Oi, Reginca, zdej bo pa golaž skoraj gotov  ;D ;D ;D
Smo že vse pomešali.
Imamo štiri telesa tako kot si ti napisala in četrto je res že povezano s podzavestjo (in sanjami).
Jaz imam sicer nekaj zapisano tudi na temo (s seminarja) , vendar spet tako hudo po domače, da upam, da ne bom povzročila še večje zmede  :D; bom pobrskala po netu, če bom našla kako Jungovo definicijo - ampak tu naj ostane kar tako kot ti praviš  ;)

Midve z Neno pa sva pisali o sedmih ravneh obstoja:, potem pa ima vsak stopnja še dimenzije, ki jih je lahko tudi na trilijone.
1. raven je moč mame Zemlje (kristali, minerali, zemlja - anorganska snov)
2. raven je raven dreves in rastlin (deve ratlin, zračni in zemeljski elementali - organska snov, vitamini)
3. raven je nivo človeške realnosti, ki si jo ustvarjamo (aminokisline, proteini). Potem ostaja ena plast med 3. in 4. ravnijo, kjer se ujamejo duše, ki so zgrešile prehod v naslednjo razvojno stopnjo.
4. raven je raven duhov naših prednikov, živalskih totemov, šamanov, ki so invocirani v zdravljenje (oglj.hidrati)
5. raven je raven angelov varuhov, angelov,vodnikov in tudi temačnih sil. Vsakič, ko se posameznik poveže s temi bitji, potuje na ta nivo (astralni nivo)
6. raven je nivo zakonov: zakon časa, magnetizma, gravitacije, svetlobe, glasbe (znanje, numerologija, astrologija, sveta geometrija,.....) To je tudi že prvi nivo enosti - ni več dualnosti, kot pri vseh prejšnjih
7. raven je raven Kreatorja vsega kar je: to je nivo, ki ga dosežemo za najvišjo manifestacijo, takojšnja ozdravljenja in branja: to je mesto varnosti. ljubezni in mesto "Ki samo JE". Je raven obstoja in čista energija kreacije, je vseobsegajoča. ....

Lep dan!
Iza
« Last Edit: February 22, 2008, 07:36:32 AM by Iza »
ThetaHealing™ Instructor

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #34 on: February 22, 2008, 07:48:57 AM »
Zanimivi prispevki. :)

Imam pa vprašanje, kje so pa v tem postopku varovalke?
Kako veš, da delaš le tisto kar je prav in kar se sploh sme? Karma?
Kako izključiš ego?

Se veselim odgovorov, lep dan.
Nensi

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #35 on: February 22, 2008, 07:49:05 AM »
Jaz na seminarju še nisem bila, se bom pa v teh dneh prijavila.

Preštudirala literaturo in se poučila o zadevi. Sama jo lahko razumem, če si jo pojasnim iz astrološkega vidika.

Npr.: človek ima določene dispozicije zapisane v astrološki karti. Ta krog /ura, zemljevid/ nikoli ne umre, pač pa nas spremlja iz
zivljenja, pa v novo zivljenje. Torej tukaj kjer smo prinašamo s seboj karmične vzorce, rojevamo otroke, kateri imajo zapisane gene oz. po astrološko vzorce.... itd...

Torej tisti planet, ki je najbolj zasluzen prav za naše razmišljanje in dojemanje "resnice" je seveda Merkur, ki govori o našem intelektualnem zaznavanju, menjavanju, pretoku idej, informacij itd... Torej ta Merkur je seveda tisti, s katerim ustvarimo našo resničnost.

Vedeti moramo, da imamo najprej misel /Merkur/, potem zastavimo cilj /sonce/, potem čutimo ob tem karkoli pač /luna/, ovrednotimo z Venero in z Marsom sprozimo akcijo. ..... Ampak ob vsem tem procesu nas vedno spremlja Merkur .... naše misli pa so pogojene z karmičnimi vzorci, prepričanji, navadami, dojemanjem resničnosti, če se lahko tako izrazim......

Torej če mi mislimo, da je nekaj mogoče, ali pa če mislimo, da je nekaj nemogoče je to preprosto stanje, v katerega se lahko spravimo. Ker pa v astrološkem jeziku to pomeni, da seveda imamo nek zapis. Seveda imamo svobodno voljo skozi svoj razvoj, je pa izredno tezko spreminjati kvadrate v trigone, ker se zmeraj delujemo iz tistega temeljnega vzorca ali pa pravzorca, ki ga imamo zapisanega.

Torej samo naštelamo program.

Vsa kvantna fizika danes dokazuje, da so pretekle raziskave sicer ze bile ravno s to tematiko, smo pa določene stvari narobe dojeli, ali pa lahko videli le iz ene percepcije. Vsekakor pa nismo bili sposobni dojemati vse preprostosti. Ponavadi so najbolj preproste stvari tiste prave, pa najtezje jih je razumet.

Danes se ruši Freudova teorija psihoterapije, delno jo je ovrgel Jung, sedaj smo pred tem da začnemo razumevat, da smo na pragu novega dojemanja psihe človeka.
Vedno bolj vemo, da je čas relativen in da bivamo na različnih nivojih ves čas, vedno bolj dojemamo, da smo v dobi Vodnarja, ko bo vse drugače in ko bomo lahko "razumeli" da nimamo nikakršnih omejitev /Saturn/.

Jaz lahko zase rečem, da sem vedno v teh nekih energetskih vodah. Do sedaj me ni prepričalo nič tako močno kot ravno astrologija, ki pojasnjuje z simboli zakaj se nam nekaj dogaja. Kajti če razumemo, potem si ze s tem dosti pomagamo. Nisem pa nikoli zadosti dobro mogla pomagat ljudem z odgovorom KAKO se soočit s situacijo. Kajti iskala sem pravzaprav rešitev v tem, da bi do situacije niti ne prišlo.

Odgovor sem našla prav v Tetha. Kajti to ni stanje joge in meditacije /kjer izključujemo ego - misel/. To tehniko izvajamo z vizualizacijo, torej pri čisti zavesti.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #36 on: February 22, 2008, 07:55:25 AM »
Zanimivi prispevki. :)

Imam pa vprašanje, kje so pa v tem postopku varovalke?
Kako veš, da delaš le tisto kar je prav in kar se sploh sme? Karma?
Kako izključiš ego?

Se veselim odgovorov, lep dan.
Nensi

Nensi nisem se strokovnjak, pa vendar se v te vode podajam z mojim načinom razmisljanja.

Veš da delaš prav, kajti vedno rečeš: naj se zgodi za dobro vseh in vsega
Karma - vedno ko se ukvarjamo z astrologijo, angeli, vedezevanjem, reikijem, bioenergijo itd... se vtikamo v karmo. Torej tu je zalo tanka meja. Pa seveda tudi stvar dojemanja karme.
Kajti: dobro in ni dobro smo si izmislili sami. V vesolju tega pojma sploh ni.
Poleg tega se z vsemi tehnikami seveda zelimo razbremeniti karme oz. jo preseči, s tem ko jo razumemo in delujemo drugače.
No, tole ni nič drugega, kot ramisljati drugače.

Ego ne izključuješ. Pač pa dosezeš, da deluje v smislu kreativnosti, kreacije, za kar ga tudi imamo /Sonce/

:D
www.Astro-Star.net

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #37 on: February 22, 2008, 08:02:05 AM »
Hvala ti Tea, zanimivo razmišljanje, sem prebrala, pa bom še parkrat, počasi in v miru.  :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #38 on: February 22, 2008, 08:05:31 AM »
Kar Nensi.

Saj se morata oglasit strokovnjakinji. Jaz pišem le o svojem dojemanju tega, kar sem do sedaj uspela se naučit o vsem tem.  :D
www.Astro-Star.net

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #39 on: February 22, 2008, 08:10:42 AM »
Nekaj dodatnih informacij o ThetaHealing-u lahko najdete tudi tukaj;) :)

Kje?  :D

Tukaj;D
Share A Dream... Visit DreamScape.   Natalna    Progresivna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #40 on: February 22, 2008, 08:12:12 AM »
Nekaj dodatnih informacij o ThetaHealing-u lahko najdete tudi tukaj;) :)

Kje?  :D

Tukaj;D

Sem tudi sama ze dala link na njegovo stran.

Si bil mogoče pri njem na izobrazevanju?

;D
www.Astro-Star.net

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #41 on: February 22, 2008, 08:49:51 AM »
Kar Nensi.

Saj se morata oglasit strokovnjakinji. Jaz pišem le o svojem dojemanju tega, kar sem do sedaj uspela se naučit o vsem tem.  :D

Tea, tvoj odgovor je popoln  :D... (Nena?)
Uno povezavo z astrologijo mi boš pa še malo razložila, ob priliki  ;D

Lep dan!

Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #42 on: February 22, 2008, 09:18:20 AM »
Midve z Neno pa sva pisali o sedmih ravneh obstoja:, potem pa ima vsak stopnja še dimenzije, ki jih je lahko tudi na trilijone.

Uffff, pa bo res golaž.  Sem res zamešala in kot zdaj vidim,  tako požrešno prebrala, da sem čisto narobe  prebrala.  :'(
Sorči, sorči, Iza in hvala, da si se potrudila s pojasnilom. Grem še enkrat od začetka.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #43 on: February 22, 2008, 09:22:12 AM »
Dobro jutro...vidim, da je tema postala zanimiva :)

Kot sem že omenila, je theta zelo precizna tehnika in zahteva vso pozornost in previdnost. Kar je res je to, da tukaj omejitev ni...delaš lahko kar hočeš in kakor hočeš na sebi...če delaš nekomu drugemu moraš vedno imeti njegovo ustno dovoljenje, drugače se ne zgodi nič..tukaj je super to, da nikomur nič ne moreš delat, če ti on tega ne dovoli...lahko greš 100x h Kreatorju in mu ukazuješ in enostavno ni nič...
Kako veš, da delaš tisto kar je prav??!!...Pri ukazovanju je pametno, da veš kaj ukazuješ...ma kar se tiče samega procesa vse dela Kreator in kot je rekla Tea, dodaš vedno na koncu, da se zgodi vse v najvišje in najboljše dobre osebe...in kdo če ne Kreator ve, kaj je za nas najboljše, koneckoncev smo njegova kreacija...
O karmi sem si ustvarila svoje mnenje...preveč smo mi to za svoje vzeli..karma je za moje pojme samo nekaj kar je za ozavestit in spustit...kaj pa mi delamo je to, da ko nekaj ne gre oz. ko nam gre slabo enostavno rečemo to je moja karma in fd..po moje se je izkazalo, da ni čisto tako...je treba delat in popucat kar je za popucat in stat na mestu in se zgovarjat na karmo... ;)
Sicer pa...smo v času, ko imamo enkratno priložnost, da počistimo vso svojo "karmo" in vsa prejšnja življenja..kajti to je čas, ko bo prvič v zgodovini človeštva prišlo do zavestnega dviga zavesti in zavestnega prehoda na višje stanje zavesti..smo zeznili na Atlantidi in potem na Lemuriji, tokrat pa naj bi uspelo...vsi so že pripravljeni, čakajo samo še nas človečke..zato tudi je toliko vanzemaljcev zadnje čase na Zemlji, ker hodijo skoz čekirat koliko smo daleč in nam na nek način pomagajo :) Zato pa se dogaja toliko nesreč in ljudje tako masovno umirajo, ker se enostavno ne morejo soočati s svojimi sencami..kar ni nič drugega, kot, da si jih priznamo da so del nas, jih osvetlimo in jih spustimo...in tukaj je theta odlično orodje za prepoznavanje svoje temne strani in transformacijo le te :)

Ajme...sem zabluzila... :o
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #44 on: February 22, 2008, 09:31:25 AM »
Nisi zabluzila ... tako je. Je zadnji čas, da se zbudimo.

Meni je vešč, da smo se nehali uspavat z neptunskimi temami /doba rib/. Da končno spet nekdo reče, da je ego pomemben, ne pa da se ga drobi in poskuša odpravit, brez njega smo vsi ena navadna neptunska megla. Potem pa duhovnost gor ali dol.

Prihajamo v čas, ko lahko tudi iz astrološkega aspekta povem, da bo treba temeljito spremeniti način razmišljanja, da se bomo lahko soočili z novim življenjem.

Iz astrološkega vidika nas je najprej prišel posvarit Kiron /učitelj, zdravilec in modrec/ ...... kot komet v naš sončni sistem. Je samo na obisku, ne vemo kdaj nas bo zapustil. Govorimo o ranah, ki jih zdravi. Pa o tem, da je to Kentaver, ki je združil živalsko in duhovno v sebi.  Vsi mi nosimo svojega Kirona v sebi. Ali bomo dopustili da nas še naprej boli, iskali resnice ki so nam pred nosom, ali bomo pogumno zakoračili v nov način razmišljanja.

Sem pa že skozi svojo prakso velikokrat ugotovila, da je lažje iskati opravičila, kot pa vsaj poskušati spremeniti svoj način razmišljanja.

In od leta 2010 - 2012 bo na nebu takšna konstelacija ...... da nič več ne bo tako kot je bilo
www.Astro-Star.net