Eh saj kaj pametnega nimam za povedati, ker sem v bistvu komaj prebrala za kaj se gre. Bi šla na seminar, mislim da bi bilo idealno zame, ampak trenutno moje finance niso zmožne kaj takega, razen če najdem dva prijatelja

Ampak dajte mi povedat nekaj tiste, ki se s tem ukvarjate. Sama sem recimo bila na karmični diagnostiki, zdi se mi podoben princip kot tukaj, pa vendar nisem zasledila. Na kakšen način recimo odpravljate stare zamere, vzorce itd? Tukaj je bilo pač potrebno izvajati neko "molitev" čisto odvisno od posameznika in stvari prepustiti svetlobi. Teško za nekoga, ki ni veren, čeprav se ne gre za vero.
Me je pa zmotilo, ko sem recimo izpostavila nek problem na vajah, ki smo jih imeli, ki je mene pač motil ( npr. določenih ljudi ne prebavljam ) in sem se hotela znebiti agresije do njih, mi je zdravilec ( ne vem kako naj ga drugače poimenujem) rekel, ja zakaj pa bi jih morala imeti rada, sej ne moremo imeti vseh radi? Ja OK.... to že, samo a ni ravno point v temu, da se znebiš vsega kar te omejuje?