Author Topic: THETA HEALING  (Read 160003 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Re: THETA HEALING
« Reply #75 on: April 23, 2008, 09:28:43 AM »
Kar se pa tiče tega, da ni potrebno imeti vseh ljudi rad...se strinjam na nek način. Pri tem jaz vidim predvsem to, da sprejmeš sebe in druge takšne kot so, da spoštuješ sebe in druge in da enostavno dovoliš vsakemu, da hodi po svoji poti, kakršnakoli že ta pot je. Če ni v skladu s tabo, potem gre itak mimo tebe, brez kakršnihkoli vplivov nate. Važno je le spoštovanje do sebe in drugih. Predvsem, da to sprejmeš, brez obsodb in sojenja.

Malo sem si s Teo zapisal Nena in sem šel tole za nazaj kar si pisala prebrati. Brez dvoma je Theta zelo zanimiva, tudi plodna tehnika, vendar bi vseeno rad vprašal. 
Če nekomu ne dovoliš več, da na leta hodi po tvoji poti se pri njem enostavno naredi odpor, ki lahko zraste tudi v nasilje. Psihično ali fizično.  Z drugo besedo se to sliši tudi drugače. S tem, ko si mu torej dovoil hojo po svoji poti, je šel ta predaleč in tako zaide na tvojo pot odkoder se zaradi lastnega ugodnja ne umakne.

Andres

Pozdravljen Andres,

to, da gre nekdo v nekem odnosu "predaleč" ni toliko stvar tistega, ki gre predalaeč, temveč tistega, ki mu to dovoli. Zakaj pa mu to dovoli, pa je vprašanje, na katerega si mora tak posameznik odgovorit. Kaj je s tem v nekem momentu pridobil, oz. česa ga je bilo strah, da bi izgubil??..Najlažje je za vse kriviti druge in kazati s prstom v smislu " ti si kriv, on je kriv...blabla". Tukaj je pač potrebno pogledati vas in v sam odnos, v čem je bila poanata nekega odnosa, kaj je tista lekcija, ki nam je rabila in ko enkrat to ozavestiš, narediš rezanje eteričnih vezi, vračanje delčkov duše, prekinitev vseh energetskih pogodb, zaobljub, zaprieseg s to osebo...in verjemi po vsem tem ti nihče več ne meša štren na tvoji poti. Ampak prvi korak pa je vedno na naši strani ;) Dokler iščemo izven sebe..no go..toliko časa ti bo neka oseb hodila v zelje in vedno močneje in bolj boleče ti bo kazala tisto kar nočeš videt :-\
Kar mene najbolj čudi pri nas ljudeh je to, da se tako radi oklepamo straih stvari in navad. čeprav vemo, da nam ne prinašajo ne vem kaj dobrega...tako težko pa si je nekaj priznati, pa čeprav vemo, da nam bo potem mnogo lepše in boljše...Ah ta naš ego..Sem delala pred par dnevi usklajevanje in harmonijo, spoštovanje, cenjenje in ljubezen med egom in mano in moram rečt, da so rezultati fantastični... :)

« Last Edit: April 23, 2008, 09:34:44 AM by Nena »
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #76 on: April 23, 2008, 01:38:27 PM »

Lahko reči težje udejaniti, sploh ko so tu še otroci, ko sta oba še dolžna skrbeti za njih. Prav tu vidim še neke nedorečene stvari v tem odnosu...narediti korak nazaj in se dogovoriti, kako pri vzgoji otrok ne mešati svojih zamer, kako otrokoma omogočiti normalno odraščanje z očetom in mamo ne da bi njune medsebojne zamere vplivale na njih.

Tu je po moje velika naloga, ki jo kreator postavi pred nas in je na nas da tole ispeljemo za otroke čim manj boleče...da razumejo, da čeprav se oče in mati ne razumeta več, to ne vpliva na njun odnos do njih...ena od zelo težkih nalog, ki smo si jo, tako pravijo, sami izbrali, ko smo delali načrt za bivanje tu in sedaj.

Od tu tudi moj pomislek o »theta healingu«...ali smo dovolj zreli, da res prave vezi odrežemo, ali moramo samo z poslušanjem svojega notarnjega glasu slediti nalogi, ki smo si jo izbrali in tako doseči izpolnitev namena bivanja tu in sedaj? Smiselno bi bilo če bi nam samo pomagal usmeriti nas na pravo pot, ko preveč zaidemo v nepravo smer...vse ostalo pa moramo opraviti sami...

In vidiš tu mi pa DZK in astrologija, kot metode, pomagajo videti kaj je tisto, kar je pomembno na POT-i...zaenkrat še ne veliko, ker se učim, mislim pa, da dobra analiza nekoga, ki to dobro pozna, lahko pomaga usmeriti nas na pravo pot.

Andres, Teo in Vojkota dobro poznaš...mogoče je to pot, po kateri prideš do odgovorv, ki jih v tem trenutku potrebuješ, da se zadeve obrnejo v pravo smer...verjetno ni naKLJUČje da ste se srečali.

Nena, če sem kaj narobe razumela me prosim popravi. Prav vesela bi bila, če bi lahko dojela, da je tudi TH pot po kateri lahko popravimo smeri na svoji POT-i. Zaenkrat mi deluje prevč pravljično...čarovna palica ki v trenutku popravi vse ???, življenje je preizkušnja v kateri moramo tudi čez trnje če hočemo napredovati  ;)
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #77 on: April 23, 2008, 02:32:00 PM »
Theta h. res zgleda kot bi bila neverjetna pravljica. PA NI. Je pa seveda res, da mora vsak skozi proces čiščenja vzorcev na vseh štirih nivojih, ki smo jih tukaj že omenjali, da lahko manifestira zadeve, vedno ob vsaki manifestaciji pa seveda naročimo da se zgodi le v najvišje in najboljše dobro vseh vpletenih. To je varovalka  in drugače zadeva sploh ne funkcionira.

Za začetek, da bi videli, da Theta ni nič pravljičnega in da o tem pišejo že mnoge knjige svetujem za branje
Betty Shine - Magija uma, ki je ključ do vesolja v kateri npr. piše:

"Trditev, da predstavlja energija uma pomembno silo v naših življenjih, nikakor ni pretirana. Njena moč je celo večja od moči atoma, konec koncev ga izkorišča, in tako kot atom jo je potrebno uporabljati samo za dobro, saj se nam vse, kar damo, dest ali večkrat povrne. To je univerzalni zakon. Ni mu mogoče ubežati. Karkoli boste dali, se vam bo povrnilo, ne glede na to, koliko časa bo za to potrebno.

In piše: Cilj knjige je, da vas drugače "priključi". Domišljija je nadzorna sila, ki je v službi energije uma. Je tudi ključ do zdravja, sreče in uspeha. Z njeno pomočjo lahko poženete korenine in prodrete z njimi globoko v zemljo.

In še: pravilno uporabljena domišljija vam lahko spremeni življenje. Že jutri lahko stopimo z njo v svet in ga začnemo spreminjati. Poleg tega lahko izbojujemo bitko z boleznimi v sebi in v drugih, saj so del spreminjanja tudi naš lastni celični sistem in celični sistemi soljudi.......

Potem lahko priporočam tudi knjigo Zorine Weith: Svetloba v temi, kjer je med drugim zapisano:

Zdravljenje je proces negativnega časa.
Ko svetloba vstopi v Materijo, se rodimo v čas in prostor. Ko zapuščamo Materijo, se čas in prostor obrneta. Čas in prostor sta nosilca Iluzije.

Energija vesolja ki povzroči življenje, prihaja iz jedra atoma. Vsa Materija oživi z nastankom jedra, saj skozenj seva Svetloba, ki obarva Temo.
Mi mislimo, da je stol trda snov. Vendar, če pogledamo z energijskega vidika, je sestavljen iz zelo dejavnih, gibljivih atomov. Atomi so obsedeni od energije. Vendar v naši Iluziji smo prepričani, da je stol miren.
Zanimivo je, da je gibanje atomov v stolu ves čas v enakem razmerju, kar ustvarja iluzorno stalnost.
Razdaljo med jedri in elektroni si lahko predstavljamo v enakem razmerju kot med soncem in planeti. Prostor med njimi je ogromen. Iluzija nam pravi, da je prostor temen, vendar je v njem ogromno energije, ki nenehoma vstopa iz izstopa skozi jedra. V jedrih so delci, ki se stalno preminjajo iz trdnih delcev Materije v svetlobne delce in obratno. Atomi ves čas mežikajo. V vesolju ni nič stalno. Vse je živo in se nenehno giblje. Celo to, kar se zdi mrtvo kot kamen.
Atom, ki mežika, ustvarja Iluzijo. Vidimo le vzorec prepletanja.
In kaj povzroča stalno mežikanje?
V jedru so delci, ki se nenehno spreminjajo v fotone, fotoni pa v manjše delce.

Čas in prostor sama zase ne obstajata in sta le nosilca luzije. Elektirčno, magnetno in gravitacijsko polje omogočijo, da se Duh izrazi v Materiji. Pri tem moramo prevodnost magnetnega polja razumeti na ravni Duha.
Ena od ravni Materije je fizična raven, ki jo zaznavamo s čutili. Predstavlja zunanjo ovojnico sedmih stopenj vibracije energij v Materiji.

Vsa tri polja se začnejo na zelo visoki oktavi. Nato se zgoščajo, dokler gostota ni vidna na fizični ravni.

Na najvišjem elektromagnetnem polju ima elektrika najnižjo frekvenco Materije: 15 GHz. Elektrika je Materija, ni Iluzija. Elektrika je najnižja stopnja Materije in ima naboj in ovojnico.
Na najvišji stopnji vibracije električnega in nagnetnega polja je MISEL. Na četrti oktavi dobi pri 10 GHz frekvenco OBČUTJA. Fizične občutke, ki merijo približno 5 GHz, pa zaznavamo s petimi čutili. To raven imenujemo IZGOVORJENA BESEDA in pomeni zadnji izraz Duha v Materiji.

Mojster St.Germain uči, da so misli, čustva in izgovorjene besede osnova stvarjenja in uničenja. Po židovskem izročilu je to kabalističen proces. Ideja se porodi v fizični svet le prek čustev in izgovorjene besede.

To je vse, kar vemo, da se dogaja. kar pa ne pomeni, da vemo vse. Poznamo le delček vesoljnega procesa, vendar za nas je dovolj. Misli, čustva in izgovorjene besede nadzirajo Materijo v času in prostoru ...
V istem prostoru sta hkrati Materija kot Elektirka in Iluzija te Materije ....

O tem predava John Ray - njegova tehnika pa se imenuje "Body-elektronic"

itd.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #78 on: April 23, 2008, 02:56:43 PM »

Nena, če sem kaj narobe razumela me prosim popravi. Prav vesela bi bila, če bi lahko dojela, da je tudi TH pot po kateri lahko popravimo smeri na svoji POT-i. Zaenkrat mi deluje prevč pravljično...čarovna palica ki v trenutku popravi vse ???, življenje je preizkušnja v kateri moramo tudi čez trnje če hočemo napredovati  ;)

Morda res izgleda kot čarobna palica, pa je vedarle daleč od tega. TH je odlična tehnika, da ko enkrat prepoznaš v sebi vzroce, ki ti ne služijo več in neko izkušnjo oz. učenje v določenem odnosu, da z njeno pomočjo to očistiš na vseh 4-ih nivojih. Do tam pa je kar dosti dela na sebi in "kopanja" po svojih globinah. Res pa je da s pomočjo Theta lažje vidiš resnico in hitreje s pomočjo določenih vprašanj prideš do bistva problema samega.Dostikrat je to precej boleče in mukotrpno delo. Tudi sama se včasih po kak cel dan ali dva valjam v enem procesu.Si pač dovolim in si dam čas, da zadeva toliko dozori, da sem se pripravljena od nje dokončno posloviti. V končni fazi mi je bila le toliko let kot neka zaveznica, da sem se lahko skrila za tem oz. da mi je bilo v določenih momentih lažje in varno. Kar pa ne pomeni, da sem bila zaradi tega tudi srečna in zadovoljna.
Daleč od tega, da želim kogarkoli v karkoli prepričevati. To ni moj stil niti moj namen.   TH je pač ena od tehnik, ki se meni osebno zdi zelo koristna in uspešna. Če pa ima nekdo v sebi prepričanje, da je potrebno za duhovni in osebnostni razvoj trpeti in iti skozi težke izkušneje...samo naj izvoli. Sama sem bila na tem in sem to očistila..tako, da hvala ampak NE grem se več tega. Zakaj bi, če pa se da drugače in sem jaz bolj srečna ter prav tako ljudje okoli mene :)
« Last Edit: April 23, 2008, 03:14:34 PM by Nena »
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #79 on: April 23, 2008, 06:47:02 PM »

Ne, ne mislim, da je treba brezpogojno trpeti, temveč, da se ne smemo izogibati situacij, ki nam omogočajo rast, nam in vsem tistim, ki so v njo zajeti...umetnost je v tem, da jih znamo prekrmariti v zadovoljstvo vseh vpletenih...če se sami izvlečemo iz situacije brez da bi tudi drugim omogočili njihov del spoznanja in rasti, na nek način preskočimo nekaj, kar smo morali preiskusiti.
Vsekakor pa je v obsegu našega trenutnega dojemanja potrebno izogniti se bolečini, nenazadnje je prav naše dobro počutje in notranje zadovoljstvo merilo dobre smeri...ko plezaš na goro je napor, pa tudi nešteto drobnih zadovoljstev in na vrhu razgled v katerem znaš dosti bolj uživati kot če te helikopter pripelj tja gor...

...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #80 on: April 23, 2008, 07:41:31 PM »
Draga mavrica,

tudi s pomočjo TH se ne izogibaš čisto nobeni situaciji, ki ti omogoča duhovno rast. Finta je samo v tem, da ko enkrat prepoznaš lekcijo, jo lahko takoj, ko se odločiš sčistiš. Ne rabiš se v njej valjati in jo premlevati in nositi s seboj. Ko začneš enkrat delat theta, se ti odpre mnogo "ran", ki so skrite in potlačene. Na svoji poti imaš kar naenkrat en kup preizkušenj in situacij, ki jih je potrebno razrešiti. Finta je samo v tem kako jih jemlješ. Lahko to vzameš kot lekcijo in izkušnjo, ki ti rabi, jo ozavestiš in spucaš.Lahko pa s tem živiš, se sprašuješ zakaj jaz, zakaj meni ipd....in stojiš na mestu.In problem današnjega človeštva je v tem, da vse preveč radi pademo v dramo in delamo iz muhe slona. Ne bomo si pa priznali čustev in občutkov, ki jih imamo za "slabe", da so tudi ti del nas in so naši. Če vse vzameš le kot izkušnjo in lekcijo, ki ti rabi, da nekaj pri sebi razčistiš, potem je to res pravljica. Ker v resnici ni čisto nič drugega kot izkušnja, ki se nam pojavi kot priložnost za našo rast. In zame osebno ni toliko pomeben cilj, kot mi je pomembna pot do tega cilja. Z bolečino se je pa tudi treba naučitisoočit in jo pretransformirat. Saj se pojavi z namenom, da nam odpre oči. Sicer pa je to stvar vsakega posmeznika.
Upam, da sem zdaj bolj razumljivo vse skupaj napisala. ;)
« Last Edit: April 23, 2008, 07:48:57 PM by Nena »
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline MerLila

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.theta.si
« Reply #81 on: April 23, 2008, 10:23:13 PM »
No tule, g. Andres me je kontaktiral z željo po učenju na daljavo, potem sem pa v živo lahko preverila o čem drage dame že nekaj časa govorite na seminarjih LOL
Zanimivo, kako te življenje pripelje do istih oseb v ciklih recimo 7 let  ;)
Tale ThetaHealing je moja ljubezen zadnji dve leti in dobro me je spremenil. Čakala sem ga 15 let in zelo se strinjam z Don Miguelom Ruizom, ki pravi, da je naša edina misija na Zemlji, da smo srečni. To je moj moto. In theta je dobro orodje, da do tega prideš in to živiš.
Andres hvala za kontakt in hvala Kreatorju za potrditve  :)

Imejte prekrasen dan in veliko blagoslovov
MerLila
« Last Edit: April 24, 2008, 08:31:57 PM by MerLila »
Z ljubeznijo, svetlobo in božanskimi blagoslovi

ThetaHealing™ Instructor

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #82 on: April 23, 2008, 10:33:24 PM »
Ecola, je prišla med nas res prava strokovnjakinja na področju TH ;)

Nice to have you here. :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #83 on: April 23, 2008, 10:34:04 PM »
Pozdravljena MerLita.  Cikel sedem let je menim po svoje zanimiv, še bolj tisto devet letno obdobje, o čemer govori na svoji strani ravno Vojko. No, recimo da si imela pred sedmimi leti velik intuziazem za Feng shui, danes v enaki meri ravno Theto. Sam nekih podobnosti ne najdem v takšnem ciklu, bi pa lahko podobno govoril za devetletje.  Sicer pa za maćko pravijo da ima, hmm. Koliko že? Sedem al devet življenj??

Obenem me tudi veseli, da ti je kreator tisto nekaj na kar si mislila, potrdil.

Mimogrede.  Kako nebosansko smo naštelani. Po telefonu se vikava, tule pač, tikanje iz prve. Še malo pa boš skupaj z Neno in Izo v našem hotelu delala. :)  

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #84 on: April 23, 2008, 10:41:52 PM »
Uau, zdaj pa bo vprašanj.  ;D

Dobrodošla, MerLila!

Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline MerLila

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.theta.si
« Reply #85 on: April 23, 2008, 10:42:05 PM »
Veš v psihološkem smislu razvoja človeka so prav sedem letna obdobja pomembna. Prvih sedem let nate vpliva mama, drugih sedem se učiš od očeta, naslednje sedem letno obdobje pa ovržeš vse kar si dobil in naj bi začel življenje kot sam svoj, pa nam družba tega nekako ne omogoči. Včasih je bilo v tretji sedemletki čas potovanj in vajeništva, da so se ljudje našli.
Tako da so tale sedemletna obdobja v smislu čustvenega razvoja bolj pomembna od 9 letnih, ki so bolj v smislu fizičnih prehodov. Sama delam 9 zvezdni ki, je del Feng shuija kot feng shui astrologija tako da zadevo poznam in sem vedno znova navdušena, ko ljudem svetujem kdaj se seliti in v katero smer potovati. Ta časovno prostorski del me najbolj navdušuje.

Glede vikanja in tikanja se z ljudmi s katerimi smo na isti valovni dolžini raje tikam, in to z vsem dolžnim spoštovanjem.
Glede hotela bom pa odprla svojega...v Egiptu, je namreč moja velika ljubezen :) Egipt namreč. Sem bolj na tople kraje naštimana pa me tale Islandija čisto nič ne mika. LOL

Ja Nena žur do jutranjih ur, sicer pa verjetno ne bom zelo dejavna, ker enostavno kljub raztegovanju mojega časovnega okvira do onemoglosti le redko najdem čas za izpovedi in zapisovanje.
Pa čeprav mi Gabriel že pol leta govori, da me čaka knjiga LOL

Sem pa vesela, da se govori in se svetloba in z njo informacije širijo ...
« Last Edit: April 24, 2008, 08:33:31 PM by MerLila »
Z ljubeznijo, svetlobo in božanskimi blagoslovi

ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #86 on: April 24, 2008, 05:39:04 AM »
Veš v psihološkem smislu razvoja človeka so prav sedem letna obdobja pomembna. Prvih sedem let nate vpliva mama, drugih sedem se učiš od očeta, naslednje sedem letno obdobje pa ovržeš vse kar si dobil in naj bi začel življenje kot sam svoj, pa nam družba tega nekako ne omogoči. Včasih je bilo v tretji sedemletki čas potovanj in vajeništva, da so se ljudje našli.
Tako da so tale sedemletna obdobja v smislu čustvenega razvoja bolj pomembna od 9 letnih, ki so bolj v smislu fizičnih prehodov. Sama delam 9 zvezdni ki, je del Feng shuija kot feng shui astrologija tako da zadevo poznam in sem vedno znova navdušena, ko ljudem svetujem kdaj se seliti in v katero smer potovati. Ta časovno prostorski del me najbolj navdušuje.

Glede vikanja in tikanja so me Indigi naučili da smo vsi na TI in to s spoštovanjem in zaupanjem. Glede hotela bom pa odprla svojega...v Egiptu, je namreč moja velika ljubezen :) Egipt namreč. Sem bolj na tople kraje naštimana pa me tale Islandija čisto nič ne mika. LOL

Ja Nena žur do jutranjih ur, sicer pa verjetno ne bom zelo dejavna, ker enostavno kljub raztegovanju mojega časovnega okvira do onemoglosti le redko najdem čas za izpovedi in zapisovanje.

Dobrodošla MerLila, me veseli, da si nas prišla pozdravit  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #87 on: April 24, 2008, 11:15:41 AM »
Draga mavrica,

tudi s pomočjo TH se ne izogibaš čisto nobeni situaciji, ki ti omogoča duhovno rast. Finta je samo v tem, da ko enkrat prepoznaš lekcijo, jo lahko takoj, ko se odločiš sčistiš. Ne rabiš se v njej valjati in jo premlevati in nositi s seboj. Ko začneš enkrat delat theta, se ti odpre mnogo "ran", ki so skrite in potlačene. Na svoji poti imaš kar naenkrat en kup preizkušenj in situacij, ki jih je potrebno razrešiti. Finta je samo v tem kako jih jemlješ. Lahko to vzameš kot lekcijo in izkušnjo, ki ti rabi, jo ozavestiš in spucaš.Lahko pa s tem živiš, se sprašuješ zakaj jaz, zakaj meni ipd....in stojiš na mestu.In problem današnjega človeštva je v tem, da vse preveč radi pademo v dramo in delamo iz muhe slona. Ne bomo si pa priznali čustev in občutkov, ki jih imamo za "slabe", da so tudi ti del nas in so naši. Če vse vzameš le kot izkušnjo in lekcijo, ki ti rabi, da nekaj pri sebi razčistiš, potem je to res pravljica. Ker v resnici ni čisto nič drugega kot izkušnja, ki se nam pojavi kot priložnost za našo rast. In zame osebno ni toliko pomeben cilj, kot mi je pomembna pot do tega cilja. Z bolečino se je pa tudi treba naučitisoočit in jo pretransformirat. Saj se pojavi z namenom, da nam odpre oči. Sicer pa je to stvar vsakega posmeznika.
Upam, da sem zdaj bolj razumljivo vse skupaj napisala. ;)

Nena, hvala za te besede. Vidim, da najine poti niti niso tako različne...to kar tu navajaš je tudi moj način kako se spoadam z izzivi v življenju...

Zanimivo pa, da me je na tako pot usmerilo preučevanje DZK in moje zanimanje za energijo nasploh.

Tea, tvoje pisanje je zelo poučno in super, da si to sem zapisala za tiste, ki tega še ne vedo...sama sem se s temi zadevami seznanila že nekaj časa nazaj.  Ko sem šla na pot preučevanja DZK je to bila neka naravna pot razvoja.

oj, Andres, vidim da si v dobrih rokah...TH spoznavaš iz prve roke in upam da ti pomaga razrešiti situacijo tako, da bo za vse prav.

MerLila dobrodošla med nami

Lep pzdrav vsem skupaj in bodite mavrično   :D

« Last Edit: April 24, 2008, 11:17:31 AM by mavrica »

DZK število - 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #88 on: April 25, 2008, 04:47:31 AM »

Glede vikanja in tikanja se z ljudmi s katerimi smo na isti valovni dolžini raje tikam, in to z vsem dolžnim spoštovanjem.
Glede hotela bom pa odprla svojega...v Egiptu, je namreč moja velika ljubezen :) Egipt namreč. Sem bolj na tople kraje naštimana pa me tale Islandija čisto nič ne mika. LOL

Ne vem. Sem se spominsko sprehodil po mojih sedmih letih v katerem koli obdobju, vendar neke povezave ne najdem.  No, drugače je z mojo hčerko, ki je stara devet let in je v tem času hudo na mene navezana, pred te pa kajpak na mamo.  Za sina ne morem govoriti enako, saj nenazadnje je tudi popolnoma drugačen karakter kot hčerka. 

Glede hotela. Brez dvoma si mislila, da sem zaposlen v hotelu, kar je načeloma res. Danes sem bil kar večkrat v njem, torej tu na forumu, povrhu vsega pa sem šel še v pravega, torej tistega, ki ni virtualni, temveč iz ceglov.  Tam sem spil kavo in odšel domov.
Me pa veseli, da odpiraš hotel v Egiptu.  Morda bomo pa kdaj še naokrog hodili.

Sicer pa, da ne bomo zašli v turizem, ostanimo rajši pri tej temi, o Theti torej.

Abdres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #89 on: April 25, 2008, 04:52:14 AM »
oj, Andres, vidim da si v dobrih rokah...TH spoznavaš iz prve roke in upam da ti pomaga razrešiti situacijo tako, da bo za vse prav.

Motiš se Mavrica.  Thete nič ne poznam, jo zelo slabo poznam, večina kar vem o tem pa je ravno od tu, še vedno pa mislim, če le ne gre za polovično Biokibernetiko.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858