Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Iza on February 12, 2008, 12:58:19 PMJuhuhu, to sem pa jaz Oseba pod menoj peče dober kruh Quote from: nensi on February 12, 2008, 12:58:25 PMTo pa ja, samo grem premalokrat.Oseba pod menoj dela sirup iz smrekovih vršičkov.Saj tudi kruh pečem, tako da vseeno velja.Torej smrekovi vršički in sirup.
Juhuhu, to sem pa jaz Oseba pod menoj peče dober kruh
To pa ja, samo grem premalokrat.Oseba pod menoj dela sirup iz smrekovih vršičkov.
Quote from: nensi on February 12, 2008, 12:59:38 PMQuote from: Iza on February 12, 2008, 12:58:19 PMJuhuhu, to sem pa jaz Oseba pod menoj peče dober kruh Quote from: nensi on February 12, 2008, 12:58:25 PMTo pa ja, samo grem premalokrat.Oseba pod menoj dela sirup iz smrekovih vršičkov.Saj tudi kruh pečem, tako da vseeno velja.Torej smrekovi vršički in sirup.Pa zgleda še kopanje v morju za veliko noč
Tisti, ki je za veliko noč plaval v morski vodi, je odplaval. Ne bo ga nazaj. Oseba pod menoj se brije.
Oseba pod menoj se brije.
Kaj pa sedaj? ??? Tule se moški brijete, smejete, vprašanja pa ni?
ma kaj bi ženske vedno na moške čakale Oseba pod menoj razmišlja o spremembi barve las.