Uff, danes pa ni bilo prijetno spati - zelo malo spanja je bilo, pa še sanje niso bile ravno prijetne. Dogajalo se je tako, da sem prišla v bolnišnico, kjer me je v čakalnici čakal moški ( ki je v resnici moj prijatelj, simpatija ), ker mi je prišel pomagati. Ko sedem zraven njega, mi on pokaže prospekt in mi pove, kako me bodo zdravili in sicer so mi lasje odpadali - videti na prvi pogled ni bilo nič - imela sem spete lase, a ko sem mu pripovedovala in je tipal ter gledal moje lase, je rekel - ja, dosti ti jih je odpadlo, res....in sem videla sliko, kako sem se doma ( očitno prej ) gledala, kako sem imela na desni strani na vrhu glave skoraj čisto plešasto glavo, samo na vrhu sem imela lase, s katerimi sem si prekrila vse skupaj.
Torej on mi pove, da se danes to da urediti in da mi bodo lasne mešičke presadili in da to ni nič takega. In nato odide. Jaz ostanem sama v bolnišnici in čakam, da me pokličejo - vmes se veliko dogaja, ljudje so okrog mene, se pogovarjam z njimi, hodimo po raznih sobah, kleteh in iščemo ( kot nekakšno rešitev, kaj bi naredili...). V roki držim beležko ( kot nekakšne izvide, katere bom dala zdravnikom, ko me bodo poklicali ) , v mislih računam, da bom imela mesec dni bolniške po novem letu in da bo že nekako. Nisem čutila kakšnih posebnih občutkov kot npr. strah, samo čakala sem - mogoče sem bila malce zgubljena, ker nisem vedla, kam naj grem, kdaj bom na vrsti itd...Ko se mi nekako začne zdeti, da bom prišla na vrsto in da me bodo poklicali, pa odprem beležko in v njej zagledam sporočilo, katerega mi je ta prijatelj napisal očitno prej na skrivaj - s svinčnikom je z drobno pisavo pisalo na vrhu lista - draga moja - naj te nič ne skrbi, ker ti zagotavljam da bo vse v redU. S tem te ne tolažim, ampak dejansko v resnici že vem, da bo vse v redu zato ne skrbi - to sva že doživela in šla skozi v preteklem življenju - prej ti nisem uspel to sporočiti zaradi pomanjkanja časa. In kar toplo mi je postalo - kot da sem se šele sedaj zavedla, ko uradno je bilo prej vse skupaj. In sem bila kar potolažena, toplo mi je bilo pri srcu, srček je zaigral - ker so me v tistem trenutku ljudje prišli iskat in so me " odvlekli " nekam, sem sporočilo zelo na hitro prebrala in sem si v mislih rekla, kasneje bom podrobno prebrala besedico do besedice natančno, kaj mi je napisal.
Regina - help

hvala ti Taja