Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IV  (Read 199164 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IV
« Reply #15 on: December 26, 2007, 05:39:50 PM »
poglej Reginca uro v tvojem zadnjem postu tukaj...tudi tu dobivaš signale  ;)  :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #16 on: December 26, 2007, 05:49:49 PM »
Ups, tega pa še v sanjah ne bi opazila.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #17 on: December 26, 2007, 05:55:36 PM »

zato pa smo device na tej zemljici...da druge opozarjamo na detajle  ;)  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #18 on: December 26, 2007, 05:59:58 PM »

Si videla tudi svojo uro? :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #19 on: December 26, 2007, 06:45:30 PM »

ne boš verjela, da ne  ;D ;D ;D hvala ti  ;)  :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #20 on: December 26, 2007, 11:15:18 PM »

ne boš verjela, da ne  ;D ;D ;D hvala ti  ;)  :D

Potem nisi videla niti tega 05:59:58. Za mišjo dlako je šlo  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #21 on: December 27, 2007, 08:54:34 AM »
Mama ima ob dvorišču dolgo ozko gredo, ki je skoraj vedno (delno celo pozimi) cvetoča - polna raznobarvnih cvetic. Danes se mi je sanjalo, da je bilo rastlin veliko manj, zemlja pa je bila pokupčkana okrog cvetic, ki so bile visoke (še ne cvetoče) in potem je bilo še nekaj kupov zemlje v ravni vrsti pred temi cveticami. In dež smo čakali. Kaj naj bi to bilo?
Potem se mi je pa tik preden sem se zbudila sanjalo, da mi je oseba ženskega spola na forumu napisala naj sporočim kako imam v natalni karti postavljenega Škorpijona in katere planete imam v njem in kako so aspektirani, ker sestavlja neko grupo (sem pzabila za kaj) in bo če bo Škorpijon primeren tudi mene povabila zraven.  ??? A se kaj pripravlja?  ;D

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #22 on: December 27, 2007, 08:58:01 AM »
Hvala, Regina! :-*

Fora je v tem, da je to neke vrste avtorski honorar in je to edini nacin, s katerim lahko izdajam racune na vec koncih. Za stalno me ne morejo vzet, je premalo dela, zato me je povsod malo. In sedaj razmisljam o d.o.o., ampak je problem obseg dela, ki ga je enkrat vec, drugic manj, pa ne vem, koliko se mi to splaca. :-\

Zato potiho upam, da bom imela vec srece kot pameti in mi bo kdo ponudil fajn sluzbo in bom to delo, ki ga imam sedaj opravljala bolj kot hobi :P :D

mah, pisuka je, ce se lepo izrazim :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #23 on: December 27, 2007, 09:10:28 AM »
Uff, danes pa ni bilo prijetno spati - zelo malo spanja je bilo, pa še sanje niso bile ravno prijetne. Dogajalo se je tako, da sem prišla v bolnišnico, kjer me je v čakalnici čakal moški ( ki je v resnici moj prijatelj, simpatija ), ker mi je prišel pomagati. Ko sedem zraven njega, mi on pokaže prospekt in mi pove, kako me bodo zdravili in sicer so mi lasje odpadali - videti na prvi pogled ni bilo nič - imela sem spete lase, a ko sem mu pripovedovala in je tipal ter gledal moje lase, je rekel - ja, dosti ti jih je odpadlo, res....in sem videla sliko, kako sem se doma ( očitno prej ) gledala, kako sem imela na desni strani na vrhu glave skoraj čisto plešasto glavo, samo na vrhu sem imela lase, s katerimi sem si prekrila vse skupaj.

Torej on mi pove, da se danes to da urediti in da mi bodo lasne mešičke presadili in da to ni nič takega. In nato odide. Jaz ostanem sama v bolnišnici in čakam, da me pokličejo - vmes se veliko dogaja, ljudje so okrog mene, se pogovarjam z njimi, hodimo po raznih sobah, kleteh in iščemo ( kot nekakšno rešitev, kaj bi naredili...). V roki držim beležko ( kot nekakšne izvide, katere bom dala zdravnikom, ko me bodo poklicali ) , v mislih računam, da bom imela mesec dni bolniške po novem letu in da bo že nekako. Nisem čutila kakšnih posebnih občutkov kot npr. strah, samo čakala sem - mogoče sem bila malce zgubljena, ker nisem vedla, kam naj grem, kdaj bom na vrsti itd...Ko se mi nekako začne zdeti, da bom prišla na vrsto in da me bodo poklicali, pa odprem beležko in v njej zagledam sporočilo, katerega mi je ta prijatelj napisal očitno prej na skrivaj - s svinčnikom je z drobno pisavo pisalo na vrhu lista - draga moja - naj te nič ne skrbi, ker ti zagotavljam da bo vse v redU. S tem te ne tolažim, ampak dejansko v resnici že vem, da bo vse v redu zato ne skrbi - to sva že doživela in šla skozi v preteklem življenju - prej ti nisem uspel to sporočiti zaradi pomanjkanja časa. In kar toplo mi je postalo - kot da sem se šele sedaj zavedla, ko uradno je bilo prej vse skupaj. In sem bila kar potolažena, toplo mi je bilo pri srcu, srček je zaigral - ker so me v tistem trenutku ljudje prišli iskat in so me " odvlekli " nekam, sem sporočilo zelo na hitro prebrala in sem si v mislih  rekla, kasneje bom podrobno prebrala besedico do besedice natančno, kaj mi je napisal.

Regina - help  :D

hvala ti Taja  :-*
« Last Edit: December 27, 2007, 09:17:03 AM by taja6 »

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #24 on: December 27, 2007, 09:59:23 AM »
Custveni zdravilec.... ::)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #25 on: December 27, 2007, 11:18:00 AM »
A se kaj pripravlja?  ;D

Če se prav spomnim, se tudi ti prebijaš skozi astrologijo? Tega škorpijona si pač poglej in preveri kaj se dogaja. Lahko, da so sanje v celoti povezane prav s tem raziskovanjem in učenjem astrologije, odvisno pač kako napreduješ v tej smeri, lahko pa gre za katerokoli drugo znanje, izkušnje ali vidike tvoje osebnosti. Zemlja je že tak pojem, da po eni strani omogoča stik z realnostjo, po drugi strani pa očita vrednotenje materialnih dobrin na račun duhovnih, pa lahko gre le za igro besed. 
Torej imaš danes domačo nalogo, Iza. Vklopi asociacije  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #26 on: December 27, 2007, 11:24:19 AM »
Zato potiho upam, da bom imela vec srece kot pameti in mi bo kdo ponudil fajn sluzbo in bom to delo, ki ga imam sedaj opravljala bolj kot hobi :P :D

mah, pisuka je, ce se lepo izrazim :D

Kakorkli pač, notranji glas ti pravi, da se v tej smeri nekaj ne bo dobro izšlo. Treba bo taktizirat.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #27 on: December 27, 2007, 11:48:51 AM »
Ko se mi nekako začne zdeti, da bom prišla na vrsto in da me bodo poklicali, pa odprem beležko in v njej zagledam sporočilo,

Mislim, da lahko mirno potegneš vzporednico z realnostjo in občutkom, da si v resnici prisiljena v neko "igro" čakanja, ampak najbolj pomembno je, da ostaneš potrpežljiva. Ti že veš, kako bogato boš nagrajena, ko prideš "na vrsto". ;)
Pa lep dan ti želim, taja.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #28 on: December 27, 2007, 11:55:21 AM »
Ko se mi nekako začne zdeti, da bom prišla na vrsto in da me bodo poklicali, pa odprem beležko in v njej zagledam sporočilo,

Mislim, da lahko mirno potegneš vzporednico z realnostjo in občutkom, da si v resnici prisiljena v neko "igro" čakanja, ampak najbolj pomembno je, da ostaneš potrpežljiva. Ti že veš, kako bogato boš nagrajena, ko prideš "na vrsto". ;)

res je , vse je res, kar si napisala Regina...sem vedela, da boš iz cele zgodbe potegnila en majhen delček, ki je pomemben in se jaz ne bi osredotočila nanj na prvo žogo  ;)  :D

to moje izpadanje las pa je nekakšno  čustveno " obupavanje " nad situacijo ( nezadovoljstvo, slaba samopodoba itd...  ::) ) in on je tisti, ki poskrbi zame  ::); a tisto njegovo sporočilo v beležki nakazuje, da naj bom potrepežljiva oz. nagrado - ali prav to razumem, Regina - hvala še enkrat  :-*
« Last Edit: December 27, 2007, 12:19:10 PM by taja6 »

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #29 on: December 27, 2007, 12:21:01 PM »

res je , vse je res, kar si napisala Regina...sem vedela, da boš iz cele zgodbe potegnila en majhen delček, ki je pomemben in se jaz ne bi osredotočila nanj na prvo žogo  ;)  :D

to moje izpadanje las pa je nekakšno  čustveno " obupavanje " nad situacijo ( nezadovoljstvo, slaba samopodoba itd...  ::) ) in on je tisti, ki poskrbi zame  ::); a tisto njegovo sporočilo v beležki nakazuje, da naj bom potrepežljiva oz. nagrado - ali prav to razumem, Regina - hvala še enkrat  :-*

in sem že dobila sporočilo v obliki številk - 11 - pazi kaj razmišljaš ( negativno-negativno; pozitivno-pozitivno ) in 55- spremembe so na poti  ;D