Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IV  (Read 199061 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IV
« Reply #120 on: January 07, 2008, 09:39:19 AM »
mene pa spet EGO daje.  :o
ko sem čez dan prosta in se predajam razglabljanju na forumih, se sprehajam v naravi ali kaj podobnega, kar je dobro za moje počutje, se mi "maščuje" EGO ponoči  ::)

sanjam o službi, vsi mogoči scenariji se zgodijo, da je stvar čimbolj zapletena, izgubljam dokumente, potem jih najdem, ko je vse prepozno.  >:(

uspelo mi je, da utišam EGO čez dan. Kako ga naj utišam in izženem iz mojih sanj  ???
Pa si včasih dam kakšno pozitivno afirmacijo preden zaspim: danes boš sanjala nekaj lepega ali pa kaj podobnega. Ampak EGO se vseeno nekako prilazi skozi. grrrr

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #121 on: January 07, 2008, 10:56:56 AM »
mene pa spet EGO daje.  :o
ko sem čez dan prosta in se predajam razglabljanju na forumih, se sprehajam v naravi ali kaj podobnega, kar je dobro za moje počutje, se mi "maščuje" EGO ponoči  ::)

sanjam o službi, vsi mogoči scenariji se zgodijo, da je stvar čimbolj zapletena, izgubljam dokumente, potem jih najdem, ko je vse prepozno.  >:(

uspelo mi je, da utišam EGO čez dan. Kako ga naj utišam in izženem iz mojih sanj  ???
Pa si včasih dam kakšno pozitivno afirmacijo preden zaspim: danes boš sanjala nekaj lepega ali pa kaj podobnega. Ampak EGO se vseeno nekako prilazi skozi. grrrr

Oi!
Jaz pa ne razumem: od kje ti ideja, da je to EGO? Misliš ego ali je to kaka posebna kratica EGO?  ;)

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #122 on: January 07, 2008, 03:11:13 PM »
Jah jaz poznam en ego EGO JOGURT  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #123 on: January 07, 2008, 04:29:01 PM »
Kaj bi pomenili penzionisti (mi je bilo prav prijetno med njimi - kot, da imam ves čas na svetu  ;D)?

Recimo vse tisto, zaradi česar ti je prijetno med njimi. Če te pa bega čas, oni ga sigurno nikoli nimajo.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #124 on: January 07, 2008, 04:30:57 PM »

grrrr babe, kaj se norčujete?  ;D

jaz uboga pa ne spim ponoči ker me ego egoistični preganja, pa ne ego jogurt pa ne nobena kratica, ampak MOJ EGO  :P

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #125 on: January 07, 2008, 04:36:06 PM »

jaz uboga pa ne spim ponoči ker me ego egoistični preganja, pa ne ego jogurt pa ne nobena kratica, ampak MOJ EGO  :P

Od kod ti ideja, da te ego preganja? Jaz mislim, da ti pomaga. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #126 on: January 07, 2008, 05:11:13 PM »

;D ;D :D :D :D
+5 točk  zate Tea - od kje jih vlečeš  ;)?

ThetaHealing™ Instructor

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #127 on: January 07, 2008, 05:15:52 PM »
Kaj bi pomenili penzionisti (mi je bilo prav prijetno med njimi - kot, da imam ves čas na svetu  ;D)?

Recimo vse tisto, zaradi česar ti je prijetno med njimi. Če te pa bega čas, oni ga sigurno nikoli nimajo.  ;D

Ma, da bi jim ostajal, to ne, samo ga znajo dobro izkoristit - vsaj tile moji so ga, ko so se s turističnim vlakec/avtobusom cijazili po Gorenjski  :D
Potem pa uni toponambur, ki je kar iz zraka dol letel, kar po bukvah pomeni uspeh. Samo, za to bo pa treba delati  ;D in se ne smejčkati in zijal prodajati  ;D ;D
Samo, to šele marca, a ne?  ;D Po dobrem penzionističnem počitku  ;D ;D

Lep dan!

Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #128 on: January 07, 2008, 05:20:45 PM »

Jaz sem imela take sanje kadar sem bila pod stresom in hudimi obremenitvami. Mi je rekel nekoč direktor: Ko sanjaš službo, si že predaleč noter....
Ali pa če me je bilo strah, da mi kaj ne bo uspelo, potem sem iskala in prepozno našla...
Ampak EGOta ni nikoli, NIKOLI strah  ;). No, mogoče EGO JOGURTa, ampak EGOta egoističnega pa že ne - mora prej počit  ;D ;D

Lep dan!

Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #129 on: January 07, 2008, 08:00:23 PM »

Ma, da bi jim ostajal, to ne, samo ga znajo dobro izkoristit - vsaj tile moji so ga, ko so se s turističnim vlakec/avtobusom cijazili po Gorenjski  :D
Potem pa uni toponambur, ki je kar iz zraka dol letel, kar po bukvah pomeni uspeh. Samo, za to bo pa treba delati  ;D in se ne smejčkati in zijal prodajati  ;D ;D
Samo, to šele marca, a ne?  ;D Po dobrem penzionističnem počitku  ;D ;D

Lep dan!

Iza

Ja seveda, penzionistično čakat.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #130 on: January 07, 2008, 09:21:12 PM »
Ego? Pomaga? S tem da si izmišlja neke neumne situacije, pa se ponoči vsa prepotena zbudim in ne vem kaj je resnično in kaj ne? Ne ne, mislim, da mi nič ne pomaga!

Jaz sem imela take sanje kadar sem bila pod stresom in hudimi obremenitvami. Mi je rekel nekoč direktor: Ko sanjaš službo, si že predaleč noter....
Ali pa če me je bilo strah, da mi kaj ne bo uspelo, potem sem iskala in prepozno našla...
Ampak EGOta ni nikoli, NIKOLI strah  ;). No, mogoče EGO JOGURTa, ampak EGOta egoističnega pa že ne - mora prej počit  ;D ;D

Lep dan!

Iza

Ja to pa tako in tako - mene je dosedaj vsaka služba not potegnila - že tista, ki je nisem preveč marala (no zaradi neprimernih sodelavcev in sodelavk ali pa šefa-ice). Kaj šele zdaj, ko maksimalno uživam. Ne ne, moj stres je skozi na dokaj visoki ravni, pa mi ego ne nagaja enako. Pravzaprav zdaj mislim, da niti ni tako hudo, kot je bilo na primer poleti (pa službe sploh nisem sanjala).
Drugače pa jaz ŽIVIM za službo. Vedno sem in vedno bom. Žal drugače ne znam.

Pri tvoji trditvi, da pa egota ni strah nisem najbolj ziher ali se hecaš ali ne  ??? ;),
ampak za mene je EGO= STRAH. 

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #131 on: January 07, 2008, 09:33:54 PM »
Ego? Pomaga? S tem da si izmišlja neke neumne situacije, pa se ponoči vsa prepotena zbudim in ne vem kaj je resnično in kaj ne? Ne ne, mislim, da mi nič ne pomaga!

Vedet moraš, da je zavestni EGO "mala malica" za podzavestni ego. Hej, pa to je alter ego. Marka ti rečem  ;D. Ko ti zaspiš, malega EGA sploh več ni. Uzela ga magla  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #132 on: January 07, 2008, 09:41:29 PM »
 ;D vi se norca delate, jaz ubogi mali vrag pa trpim

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #133 on: January 07, 2008, 09:54:37 PM »
Boga, boga... Muc, muc.... ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #134 on: January 08, 2008, 07:57:13 AM »
Upam, da Regina ne bo zamerila, če napišem tukaj, ampak da punco potolažimo in povemo kaj se dogaja:

Amfitrita: v decembru si imela Plutonov aspekt v kvadratu na Sonce /ego/, ki je zelo težak aspekt, ki vpliva na transformacijo ega, na duševne bolečine in izgube, ki deluje na to, da čutimo notranjo napetost in globinsko spoznamo sebe, ovrednotimo svoj položaj v službenem in družbenem smislu in se seveda zavemo tudi svojih ciljev. Vsekakor tak aspekt povzroči velike spremembe in premike v življenju in življenjski usmeritvi. Zelo težko je obvladovati tako situacijo.  V januarju pa ti seveda Pluton še dela kvadrat na Merkurja /ni čudno da v sanjah izgubljaš dokumente/, ki je obenem tudi dispozitor Sonca, pa tudi naravni vladar 6 hiše /torej služba, sodelavci itd......./

Ta dinamični aspekt povečuje notranjo napetost, predvsem v smislu, da bi vsem povedali tisto kar mislimo in tisto kar nas je že dolgo žulilo. Pogosto tudi izvajamo nek pritisk na okolico, lahko smo tudi sarkastični in pikri, ljudje pa se nam zato začnejo izogibati. So pa misli globoke in usmerjene v psihoanalitična področja, razumemo pa tudi vse kar se v zakulisju dogaja.

Zadeva se bo ponovila v sredini junija, julija, avgusta, septembra, oktobra in novembra, ko boš dokončno vedela kam s svojim EGOM /torej kako misliti, kam se usmeriti, kje je tvoje življenjsko poslanstvo itd.../

« Last Edit: January 08, 2008, 07:59:56 AM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif