Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IV  (Read 199197 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IV
« Reply #105 on: January 05, 2008, 03:48:43 PM »
No, pa prevedi te številke.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #106 on: January 05, 2008, 03:51:19 PM »

spet vse frota okoli in spodbuja, da je vse ok  ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #107 on: January 05, 2008, 04:03:45 PM »
Pozabila sem omeniti, da sem si v sanjah barvala lase. Ucinek je bil taksen, ki ga nisem hotela.  :P
Kot blondinka bi bila res katastrofalna!!!  :D

A so to sanje po obrokih al kako?  ::) Nisem več na tekočem  ;D

To sem pozabila napisat.  ;D Sem pa sanjala v tisith sanjah - kot cakanje na hrano.  :D

Pa ne bi bilo tako slabo, če bi bila blond, ker v sanjskem svetu nima blondink nihče za "blond".  ;)

Hotela sem povedati, da mi v sanjah blont barva ni pristajala.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #108 on: January 05, 2008, 04:05:04 PM »

spet vse frota okoli in spodbuja, da je vse ok  ;D

Super  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #109 on: January 05, 2008, 04:08:42 PM »
Pozabila sem omeniti, da sem si v sanjah barvala lase. Ucinek je bil taksen, ki ga nisem hotela.  :P
Kot blondinka bi bila res katastrofalna!!!  :D

A so to sanje po obrokih al kako?  ::) Nisem več na tekočem  ;D

To sem pozabila napisat.  ;D Sem pa sanjala v tisith sanjah - kot cakanje na hrano.  :D

Pa ne bi bilo tako slabo, če bi bila blond, ker v sanjskem svetu nima blondink nihče za "blond".  ;)

Hotela sem povedati, da mi v sanjah blont barva ni pristajala.

Sem razumela, zato pa nisem nadaljevala. Razlaga ti tudi ne bi bila všeč.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #110 on: January 05, 2008, 05:54:25 PM »
Jaz pa že tri noči sanjam oz. se zjutraj spomnim sanj. :D To je pri meni kar rekord. Ta prvih se sicer ne spomnim, včeraj sem sanjala, da je mene in sestro lovil medved, ki je imel še dva mladiča zraven (onadva naju nista lovila). Ga nisva nič izzvali, sva pa bili v sestrinem avtu, ki je bil kar kabriolet, medved za nama, avto pa ni šel hitreje kot 60km/h. Ko naju je medved dohitel, sva s sestro izstopili iz avta, medved se je podal za njo, jaz sem mu vrgla eno palico v glavo (da ne bi kaj naredi sestri), potem se je pognal proti meni in sem se zbudila. :D

Danes sem pa sanjala, da sem v prejšnjem stanovanju, v kuhinji sem pomivala posodo, nato sem hotela pomiti še zunanjost hladilnika, ki je imel kot nek steklen krožnik gor na vratih. Ko sem potegnila čez to steklo, je bilo pa kar naenkrat steklo nekje zlomljeno in sem se ranila, ampak ne tako, da bi mi tekla kri, le v desnem kazalcu (na čisto zgornju blazinici) imela eno tako globoko luknjo, ki v resničnem življenju ne bi bila možna, in v njej mleto meso, ki sem ga šla po tem spirati ven z vodo in sem nato nekomu (mislim, da sestri) rekla, da bom morala na urgenco iti šivat. Nato sem se zbudila.

Skratka res take čudno sanje, da sem jih kar morala zapomniti. :D
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Princes

• Mojster
« Reply #111 on: January 06, 2008, 09:05:07 AM »
Rekla sem mu, da je verjetno v njem nekaj odmrlo, nekaj kar je prerasel. Da mogoče vstopa v drugo ero svojega življenja.. ... to je bila moja razlaga.

Včasih je dovolj že kakšna informacija, ki jih je v naših medijih več kot dovolj, da se mlade dotakne, ni pa seveda izključeno, da ne bi bile sanje povezane s kakšno osebno travmo. Ampak če je bil z razlago zadovoljen in pomirjen, si ga morda celo spodbudila k zavestnemu razmišljanju o sebi in spremembah, ki jih doživlja.
Bodi lepo in prijeten vikend ti želim.

Draga Regina, ni bilo potrebno dolgo čakati na pomen sanj, zdaj mi je sin povedal, da je razbil avto, njemu hvala Bogu ni nič in tudi nobenega ni imel v avtu. Upam, da so mu sanje samo to nakazale.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #112 on: January 06, 2008, 10:50:06 AM »
helouuuu  :D

jaz pa zadnje čase take zmešane sanje sanjam grrr nič ne znam več povzet. polno ljudi, danes smo čakali na Gibonija, potem sem jaz bila z nekim fantom iz naše vasi (ki je mlašji od mene pa še niti malo mi ni vizualno všeč  ???), pol sem bila spet z istim fantom, pa sem naju od daleč gledala, kar naenkrat je bila v njegovem objemu neka druga ženska (hkrati pa sem bila to jaz :o)

aha!  8) sem pa zadnjič spet sanjala mojo simpatijo. in spet sem pred kratkim izvedela, da se je naslednji dan nahajal nekje v moji bližnji okolici  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #113 on: January 06, 2008, 11:39:53 AM »

Beg pred živalmi, ki v sanjah nastopajo kot delna identifikacija z nami, je vedno stvar samoopazovanja. Torej razmisli s čim se bojiš soočiti.
Druge sanje posegajo v medsebojna razmerja in čisto možno je, da gre za nadaljevanje prvih ponavljajočih sanj. Če še živiš doma, se nekje zatika s starši, natančneje z mamo, v odnosu ali iskanju partnerja pa za neke zaplete, kjer si premalo odločna.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #114 on: January 06, 2008, 11:52:44 AM »
Rekla sem mu, da je verjetno v njem nekaj odmrlo, nekaj kar je prerasel. Da mogoče vstopa v drugo ero svojega življenja.. ... to je bila moja razlaga.

Včasih je dovolj že kakšna informacija, ki jih je v naših medijih več kot dovolj, da se mlade dotakne, ni pa seveda izključeno, da ne bi bile sanje povezane s kakšno osebno travmo. Ampak če je bil z razlago zadovoljen in pomirjen, si ga morda celo spodbudila k zavestnemu razmišljanju o sebi in spremembah, ki jih doživlja.
Bodi lepo in prijeten vikend ti želim.

Draga Regina, ni bilo potrebno dolgo čakati na pomen sanj, zdaj mi je sin povedal, da je razbil avto, njemu hvala Bogu ni nič in tudi nobenega ni imel v avtu. Upam, da so mu sanje samo to nakazale.

Hmmm, pri takih povratnih informacijah se pa vedno znova vprašam kaj je bilo prej "kura ali jajce".  :'(
Opisovanja sanj "preko tretje osebe" se vedno izogibam in to tudi jasno povem, pri tebi me je zaneslo, ker sem imela občutek, da te skrbi. Žal mi je, da se je zgodilo prav tisto iz medijev, ampak rečimo hvala bogu, da je razbita samo pločevina.
Vse dobro tebi in tvojemu sinu, Princes.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #115 on: January 06, 2008, 11:56:21 AM »
helouuuu  :D

jaz pa zadnje čase take zmešane sanje sanjam grrr nič ne znam več povzet. polno ljudi, danes smo čakali na Gibonija, potem sem jaz bila z nekim fantom iz naše vasi (ki je mlašji od mene pa še niti malo mi ni vizualno všeč  ???), pol sem bila spet z istim fantom, pa sem naju od daleč gledala, kar naenkrat je bila v njegovem objemu neka druga ženska (hkrati pa sem bila to jaz :o)

aha!  8) sem pa zadnjič spet sanjala mojo simpatijo. in spet sem pred kratkim izvedela, da se je naslednji dan nahajal nekje v moji bližnji okolici  ;D

Torej nič novega pri tebi, nobenega adrenalina?  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #116 on: January 06, 2008, 12:08:20 PM »

Beg pred živalmi, ki v sanjah nastopajo kot delna identifikacija z nami, je vedno stvar samoopazovanja. Torej razmisli s čim se bojiš soočiti.
Druge sanje posegajo v medsebojna razmerja in čisto možno je, da gre za nadaljevanje prvih ponavljajočih sanj. Če še živiš doma, se nekje zatika s starši, natančneje z mamo, v odnosu ali iskanju partnerja pa za neke zaplete, kjer si premalo odločna.

Če je bil pa velik medved. :D Bom malo raziskala, kaj naj bi medved predstavljal.....hmmm, naj bi predstavljal grobega in napadalnega človeka, ampak se trenutno ne spomnim nobenega. No, na neki drugi strani pa piše, da se mogoče nečesa bojim...bo prej to.

Ne živim več s starši, že 4 leta ne.
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #117 on: January 06, 2008, 12:14:50 PM »
Torej nič novega pri tebi, nobenega adrenalina?  ;)

ne

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #118 on: January 06, 2008, 12:28:59 PM »

Če je bil pa velik medved. :D Bom malo raziskala, kaj naj bi medved predstavljal.....hmmm, naj bi predstavljal grobega in napadalnega človeka, ampak se trenutno ne spomnim nobenega. No, na neki drugi strani pa piše, da se mogoče nečesa bojim...bo prej to.

Ne živim več s starši, že 4 leta ne.

Ja, na moji strani res piše, da predstavlja grobega in napadalnega človeka, piše pa tudi, da za en sam simbol ne pričakujte eno in edino razlago.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #119 on: January 07, 2008, 08:50:54 AM »
Jao, kakšna noč!  8) Mam kar špegle gor  ;D

Ne bom razlagala v detajle, ker je trajalo 7 ur  ;D, je bilo pa danes za razliko vse na 2  ;).
Prvi detajl: Sem se peljala z enim zelo zanimivim vlakom-avtobusom: kao turistično vozilo z lokomotivo spredaj in kao atobus zadaj, poln penzionistov + jaz, ker mi je poln kombi, s katerim bi se morala peljati, odplejal... No, ta lokomotiva je imela spredaj (zunaj) pri tleh polico za potovalke. In vsi ti penzionisti so imeli tam prav arhaične potovalke - takoj bi imela eno  :D.
Še en detajl: sem bila v eni sobi z dvema dojenčkoma (fantek in punčka) in kar iznenada se je začel v fantkovo posteljo iz "neba" usuvati topinabur (divji krompir, ki ga sicer lahko nabiramo ob vodah). Deček ga je grizljal kot zajček (je imel že 4 zobke  :D).

Kaj bi pomenili penzionisti (mi je bilo prav prijetno med njimi - kot, da imam ves čas na svetu  ;D)?

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor