Jaz pa že tri noči sanjam oz. se zjutraj spomnim sanj.

To je pri meni kar rekord. Ta prvih se sicer ne spomnim, včeraj sem sanjala, da je mene in sestro lovil medved, ki je imel še dva mladiča zraven (onadva naju nista lovila). Ga nisva nič izzvali, sva pa bili v sestrinem avtu, ki je bil kar kabriolet, medved za nama, avto pa ni šel hitreje kot 60km/h. Ko naju je medved dohitel, sva s sestro izstopili iz avta, medved se je podal za njo, jaz sem mu vrgla eno palico v glavo (da ne bi kaj naredi sestri), potem se je pognal proti meni in sem se zbudila.

Danes sem pa sanjala, da sem v prejšnjem stanovanju, v kuhinji sem pomivala posodo, nato sem hotela pomiti še zunanjost hladilnika, ki je imel kot nek steklen krožnik gor na vratih. Ko sem potegnila čez to steklo, je bilo pa kar naenkrat steklo nekje zlomljeno in sem se ranila, ampak ne tako, da bi mi tekla kri, le v desnem kazalcu (na čisto zgornju blazinici) imela eno tako globoko luknjo, ki v resničnem življenju ne bi bila možna, in v njej mleto meso, ki sem ga šla po tem spirati ven z vodo in sem nato nekomu (mislim, da sestri) rekla, da bom morala na urgenco iti šivat. Nato sem se zbudila.
Skratka res take čudno sanje, da sem jih kar morala zapomniti.