Lepo pozdravljeni! Danes sem sanjal nek dogodek, kateri se mi sanja mogoče dvakrat na leto. Te sanje so izredno močne in vem da nekaj mora biti za tem. Podrobnosti se sicer ne spominjam, toda bilo je bilo kot,da bi resnično bil tam.
Namreč sanjal sem dekle, ki si ji ne upam povedat, kaj čutim do nje, drugače pa sem zaljubljen v njo. Enostavno ne morem ji povedati. Vem, da se je vsa situacija dogajala v moji hiši in pred samo hišo. Ravnokar se je odpravljala nekam za dlje časa. Kao stric je prišel ponjo v mercedesu, pa nek majhen fantič, za katerega sem ves čas mislil, da je njen brat. Na neko slavje šli. Vem po tem, ker je bila lepo oblečena. Preden sva se poslovila pa je njo in mene popadla tako močna želja po drug drugem, da sva si padla v objem in se ljubila. Tako živo, da sem mislim, da je šlo to poljubljanje za nekaj resničnega. Zdaj se ne spomnem, kaj je potem naredila, toda nekako se mi svita, da je ostala pri meni.
Lahko pa povem še kaj se mi je sanjalo pred tem dogodkom. Bil sem v centru naše vasi. Nikogar ni bilo, le tu pa tam se je kdo priplazil mimo. Sam sem stal na vasi in gledal v nebo in si govoril, da če bi imel kao fotoaparat, da bi lahko naredil tako lepo sliko.
Med tema dvema dogodkoma se ne spomnem povezave, vem pa da sta povezana. Navsezadnje se dogaja v isti vasi.
Ne vem ko sem zbudil sem občutil neko tesnobo. "Klical" sem njeno ime, hrepenel sem, zdaj pa že cel dan razmišljam o njej. Kaj naj pomenijo te sanje in kaj naj naredim, če sploh kaj. Hvala!