Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IV  (Read 199130 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IV
« Reply #165 on: January 19, 2008, 11:35:38 PM »
Morda pa je bil to samo znak, namrec z naslednjim dnem se res odsla z vlakom...

Vlak nas vedno potegne v neko novo življenje. Enkrat po tirnicah manj ali bolj načrtovane prihodnosti in pričakovanih ali  nepričakovanih napetosti, lahko pa gre za preprosto potovanje, kot ga omenjaš. Tvoje očitno ni bilo povezano s kakšnim rutinskim poslovnim potovanjem, niti s kakšnimi pomembnimi psihičnimi spremembami. Precej nostalgično je obarvano, kot da se ti je tožilo po nekih že znanih ljudeh in prijetnih situacijah z njimi. Upam, da si se imela lepo. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #166 on: January 19, 2008, 11:54:16 PM »
Jam lepo je bilo.  :)
Hvala Regina  :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #167 on: January 20, 2008, 12:52:03 PM »
danes po dolgem času imela spet lepe sanje.
sanjala sem o moji prijateljici. sprehajale sva se po hribovjih, bilo je lepo, potem sem gledala fotografije, ki naj bi jih posnele na tem sprehodu. bil je zeleni hrib (bolj takšen, zgodnje spomladanski, ko še trava ni sveže zelena, ampak bolj rjavo-zelena), slikane sva bile od daleč, nad nama pa je bila prečudovita mavrica, prevladovali pa sta 2 barvi: roza in svetlozelena

potem pa sva se vozili še iz MB domov z avtobusom. največja finta pa je bila ta, da sem sedla z njo na avtobus, na drugi strani ceste pa sem istočasno videla njo in se z njo na avtobusu pogovarjala, da bo ona tako in tako stopila na bus na naslednji postaji in naj se ne sekiram, če je zdaj ni na busu

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #168 on: January 20, 2008, 02:17:06 PM »
V sanjah sem bila s prijateljico v pisarni. Dala mi je za podpisat ene papije. V tistem je stopil v pisarno moski, ki je prinesel dodatne papirje. Jaz nisem videla kje naj se podpisem in mi je on to kazal s prstom. Cisto sem bila zgrozena nad njegovo neurejenostjo dlani.  :o Fej! Prav tiste grozne nohte sem videla!  :D
Zanimivo, v sanjah pa sem sedaj prvic bila pozorna na nohte.
In se kasneje sem se pogovarjala z eno punco in tudi ta mi je kazala nohte.
Sem iskala v sanjski knjigi, a nohtov nikjer ne omenjajo.  :P
Pozdravcek
 :-*
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #169 on: January 20, 2008, 06:12:36 PM »
danes po dolgem času imela spet lepe sanje.

Ups, kakšen notranji mir si lahko eni privoščijo. Le kaj te je tako prijetno navdahnilo?  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #170 on: January 20, 2008, 06:42:43 PM »
Sem iskala v sanjski knjigi, a nohtov nikjer ne omenjajo.  :P

Seveda nohtov ne najdeš v sanjskih knjigah, ker gre za zelo občutljivo temo. Namreč ljudje smo na roke zelo občutljivi, saj ne predstavljajo samo pomembnega ali celo prvega "intimnega" stika, ko se z nekom srečamo in pozdravimo, ampak tudi eno izmed oblik neverbalne komunikacije.  Nekdo nam je lahko na prvi pogled zelo prikupen, ko pa pogledamo v njegove roke, nas lahko v trenutku odbije. Nismo pa vsi enaki. Niti v govorici telesa, niti v odnosu do njega, neurejenost rok in nohtov pa je del tega, kar pač posamezniku zanemarjenost pomeni.
Kakšni so bili v tvojih sanjah? Umazani, predolgi, podobni krempljem, prekratki, preveč obrezani, pogriženi, z nagriženo kožico,  razcepljeni, nagrbančeni, iztrgani....?
No, sedaj pa imaš delo.  ;D
« Last Edit: January 20, 2008, 10:12:18 PM by Regina »
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #171 on: January 20, 2008, 10:34:07 PM »
Ahmmmm ... ja, res mi je bilo nenavadno, ker sem prvic v zivljenju (vsaj kolikor se spomnim) v sanjah cutila taksen obrambni mehanizem do nohtov. Odpor! In verjetno bo kar drzalo, saj sem danes po dolgem casu dobila klic, ki v meni prebudi opisan obcutek.
Fuj!Upam, da danes v sanjah nohtov ne bo.  :o ;D
 :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #172 on: January 20, 2008, 11:01:40 PM »
Upam, da danes v sanjah nohtov ne bo.  :o ;D

Vedno, ko to rečeš, da upaš... je po tvoje.   ;D
Moč volje?!  ;)
Prijetne sanje ti želim. :-*
www.sepet-sanj.com

Offline Chrychekow

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #173 on: January 21, 2008, 11:55:09 AM »
Lepo pozdravljeni! Danes sem sanjal nek dogodek, kateri se mi sanja mogoče dvakrat na leto. Te sanje so izredno močne in vem da nekaj mora biti za tem. Podrobnosti se sicer ne spominjam, toda bilo je bilo kot,da bi resnično bil tam.

Namreč sanjal sem dekle, ki si ji ne upam povedat, kaj čutim do nje, drugače pa sem zaljubljen v njo. Enostavno ne morem ji povedati. Vem, da se je vsa situacija dogajala v moji hiši in pred samo hišo. Ravnokar se je odpravljala nekam za dlje časa. Kao stric je prišel ponjo v mercedesu, pa nek majhen fantič, za katerega sem ves čas mislil, da je njen brat. Na neko slavje šli. Vem po tem, ker je bila lepo oblečena. Preden sva se poslovila pa je njo in mene popadla tako močna želja po drug drugem, da sva si padla v objem in se ljubila. Tako živo, da sem mislim, da je šlo to poljubljanje za nekaj resničnega. Zdaj se ne spomnem, kaj je potem naredila, toda nekako se mi svita, da je ostala pri meni.

Lahko pa povem še kaj se mi je sanjalo pred tem dogodkom. Bil sem v centru naše vasi. Nikogar ni bilo, le tu pa tam se je kdo priplazil mimo. Sam sem stal na vasi in gledal v nebo in si govoril, da če bi imel kao fotoaparat, da bi lahko naredil tako lepo sliko.

Med tema dvema dogodkoma se ne spomnem povezave, vem pa da sta povezana. Navsezadnje se dogaja v isti vasi. :)

Ne vem ko sem zbudil sem občutil neko tesnobo. "Klical" sem njeno ime, hrepenel sem, zdaj pa že cel dan razmišljam o njej. Kaj naj pomenijo te sanje in kaj naj naredim, če sploh kaj. Hvala!

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #174 on: January 21, 2008, 02:00:46 PM »
sanje gor, sanje dol....misli si ne znamo brati, daj karte na mizo in boš videl kaj bo...nekaj zagotovo bo  ;)  a ne bi bila škoda, da bi bila situacija takšna, da oba hrepenita drug po drugemu in si nihče ne upa narediti koraka...stori to ti  ;):D
« Last Edit: January 21, 2008, 02:02:34 PM by taja6 »

Patrik

• Guest
« Reply #175 on: January 21, 2008, 02:03:23 PM »
Velika čustva so v ozadju, oja! ;) ;D ;D Si mar zaljubljen oz. hrepeniš po eni stvari!? ::) ;D Sanje so več kot jasne! :) Tukaj se ne moreš skrivati! :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #176 on: January 21, 2008, 05:17:49 PM »
Namreč sanjal sem dekle, ki si ji ne upam povedat, kaj čutim do nje, drugače pa sem zaljubljen v njo. Enostavno ne morem ji povedati.

Zakaj pa ne upaš, Chrychekow?
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #177 on: January 21, 2008, 08:13:02 PM »
Upam, da danes v sanjah nohtov ne bo.  :o ;D

Vedno, ko to rečeš, da upaš... je po tvoje.   ;D
Moč volje?!  ;)
Prijetne sanje ti želim. :-*

Hja, upanje umre zadnje, a ne?  :D
Danes sem imela se hujse sanje kot vceraj ...
Tocnega poteka se ne spomnim.
Bila je ponovno gruca ljudi, kot da bi bila v neznanem kraju. Delovalo je da sem na praznovanju. Hodila sem po hisah/stavbah, gor in dol (smisla ne vem), poleg je bil moski. Videza se ne spomnim, a izgledalo je (ponovno kakor v preteklih sanjah), da nekaj skupaj delava. Trenutka, ki se ga najbolj spomnim pa je ta, da sem pogledala svoje roke in na dlaneh, ter vse navzgor videla gorzne opekline. Se huje, delovalo je kot mocna okuzba - rdeckasto vijolicne barve in te rane so se sirile navzgor, kakor sem obrnila roko - tam sem jo imela.  :o
Neprijeten strah ... :-\

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #178 on: January 21, 2008, 08:38:47 PM »
No, pa se je začelo. Sicer sem ti že zadnjič namignila, da se poglobiš v tisto zanemarjenost nohtov in da imaš delo, ampak si šla mimo.   ;D
Azra, vse je v redu. Niso drugi zanemarjeni, niti ti opečena. Le tvoj pogled na svet se  spreminja.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #179 on: January 22, 2008, 01:19:23 AM »
O.k.
Bogu hvala!  :D
Hvala Regini!  ;)