he he, saj sem vedela, da te bodo arogantni duheci potegnili. ampak v njihovem tonu je bilo res nekaj neprijetnega, nekaj zaničevalnega. kot da bi zaničevali moje želje...
ampak osmica in osemnajstica sta se meni bolj vtisnile v spomin. namreč - nobeno število ni povezani s števili , ki se mi običajno pojavljajo v življenju, to sta bolj devetka in petka (naslovi mojih prebivališč, službe....)
osmica pa naj bi na sploh predstavljala neko neskončnost, kuntinuum..... no, ne vem. mogoče se bom pa res poročila 18.8., kljub temu, da je to ponedeljek
Ehhh, draga moja Amfitrita, duheci pa res niso zaničevalni, le tvoj alter ego se že malo jezi nate, ker ga zavestni jaz ne sprejme.

Saj ne rečem, lepo je slišat vse te spodbudne besede in kolikor vidim, bi te Patrik z osmico v kofetu kar poročil, ampak alter se pa ne da kar tako.

Itak grem zdaj na dopust, pa ti bom vrgla kost. Če ti pride na misel, da bi me lovila, pa se boš do takrat, ko pridem nazaj, že tudi ohladila.

Torej /se razume v kontekstu vsebine tvojih sanj/:
Sanje pomenijo nesluten razvoj dogodkov - (8 je simbol za pravico in pravičnost, vzrok in posledico, gmotne zadeve, planetarne probleme) zaradi katerega bi se morala za nekaj časa odpovedat neobičajnim potezam v vedenju in ravnanju. Ker je 8 večkratnik števila 4, ki je povezan s komunikacijami, lahko pričakuješ novice, velikega pomena pa bo tudi delo, za katerega bo potrebna močna koncentracija, predvsem pa odločnost. Če to povežem še z osmico, ki se izmenjuje z 18 (življenje v iluzijah predstavlja ovire) boš morala kar trdo delat, na simpatijo pa vsaj za nekaj časa pozabit.
Pozdravčke, jaz pa šibam zdaj "tako mi na ljevo" ali kako že oni iz risanke reče