Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IV  (Read 199184 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IV
« Reply #210 on: January 25, 2008, 02:57:02 PM »
Ojla...moje sanje danes...zelo kratke

V nekem avtu...ne vem kakkšen je bil sta se peljala mož in žena(saj ne vem če sta sploh še,ker živita ločeno) gospa je bila oblečena v črnino...hm..za gospoda pa ne vem točno kako...zunaj je bilo zimsko vreme...snega kar nekaj.Avto se jima je pokvaru,nakar sta ga na vsak način hotela vžgat...notri je bil pri armaturi prav računalnik...in še windows je pisalo na ekranu...in ko sta hotela avto prižgat je bil kar naenkrat ključ zlomljen...jaz pa sem jima rekla,da naj ga postavita na stran,da saj nimamta daleč do doma....in nato sem se zbudila....tale njena črna obleka in zlomljen ključ mi ne gre iz glave....

Pozdravček,Darja ;) :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #211 on: January 25, 2008, 04:20:34 PM »
Preden sta me otroka zbudila sem sanjal tudi jaz.  Šlo je za predlog, da bi preorali neko travo. Razlog je bil, da je to potrebno, ker že dolgo ni bila orana.  Kot pomnim sem temu nasprotoval.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #212 on: January 25, 2008, 06:14:08 PM »
da se je nad nama pojavila osmica (oziroma izmenjujoče: enkrat osmica, drugič osemnajstica - kot da bi pri tekstu na računalniku dala na "bold"). no, to me je malce zmedlo. je to povezano s tem ponavljanjem?

Če sem te prav razumela, gre za ponavljajoče situacije s tvojo simpatijo, ne za ponavljajoče sanje s temi številkami, zato bi jih upoštevala bolj kot "poudarek". Lahko so povezane s preteklimi dogodki z njim ali pa s povsem osebnimi asociacijami. Recimo: kot letnica 1918, ki je lahko obrnjena v 81, starost 8 ali 18 let... nikakor pa ne 81. Takrat boš že 3x babica   ;D  Najprej moraš pač pogledat v ozadje nekega dogajanja v preteklosti, da boš lahko ugotovila, če nakazujejo tudi prihodnost in razvoj.  Številka je lahko znak za karkoli, največkrat pa je povezana s točno določenimi datumi v določenem obdobju. To je lahko preprosto 18. v mesecu, 8. mesecu, pred 8 meseci, itd. Ker si starejša od 8 in 18 let, se je morda v tem obdobju kaj pomembnega zgodilo ali pa se je to zgodilo natanko pred 18 ali 8 leti. Morda si kdaj stanovala na številki 8 ali 18? Malo pač razmisli...., in če se ti bo zdelo pomembno, bova potem še kakšno rekli. ;) Meni se namreč zdijo bolj zanimivi tisti duheci.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #213 on: January 25, 2008, 06:22:39 PM »
tale njena črna obleka in zlomljen ključ mi ne gre iz glave....

Te sanje mi pa niso všeč, Darja  :-\
Ne natolcujem rada, zato se mi oglasi na privat, če se ti bo zdelo pomembno.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #214 on: January 25, 2008, 06:23:31 PM »
he he, saj sem vedela, da te bodo arogantni duheci potegnili. ampak v njihovem tonu je bilo res nekaj neprijetnega, nekaj zaničevalnega. kot da bi zaničevali moje želje...

ampak osmica in osemnajstica sta se meni bolj vtisnile v spomin. namreč - nobeno število ni povezani s števili , ki se mi običajno pojavljajo v življenju, to sta bolj devetka in petka (naslovi mojih prebivališč, službe....)

osmica pa naj bi na sploh predstavljala neko neskončnost, kuntinuum..... no, ne vem. mogoče se bom pa res poročila 18.8., kljub temu, da je to ponedeljek  ;D ;)

Patrik

• Guest
« Reply #215 on: January 25, 2008, 06:27:04 PM »
Simbolično gledano pomeni 8 na zvezo, saj jo sestavljata dva prstana. Isto pomeni tudi v kafeju! ;) ;D
So pa duheci vezani na tvoj strah v prihodnosti in neodločnost. (tudi notranji strahi) Ne pusti se, da te drugi zaničujejo (saj imaš veliko stikov z ljudmi) in te poskušajo odrniti s tira ... :-\
Ampak tvoja volja je močna in zoperstavila se boš! ;)

pozdravček in pa,pa*

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #216 on: January 25, 2008, 06:35:19 PM »
jp, zanimiva razlaga. hvala  :)
in ja, priznam, da imam včasih občutek, da ga nisem vredna, da je "predaleč" zame (če veš kaj mislim). čeprav tega ni v moji navadi in sem mnenja, da smo vsi ljudje enakovredna božanska bitja (in so takšni občutki popolnoma odveč).
no, zdaj pa že imam spet kaj za razpucat pri sebi   ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #217 on: January 25, 2008, 06:35:48 PM »
Preden sta me otroka zbudila sem sanjal tudi jaz.  Šlo je za predlog, da bi preorali neko travo. Razlog je bil, da je to potrebno, ker že dolgo ni bila orana.  Kot pomnim sem temu nasprotoval.

Andres

Uffff, ko pa toliko vem, kaj se ti trenutno dogaja Andres, da mi je kar malo smešno razlagat. Ampak recimo, vse se suče tam okrog marca in če boš zemljo dobro preoral, boš lahko potem tudi dobro sejal in žel.  ;)

www.sepet-sanj.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #218 on: January 25, 2008, 06:38:40 PM »
Hvala Regina. Tudi sam sem sam sebi postavil podobno razlago, vendar je bila moja interpretacija ravno obratna, torej slabšega značaja. Normalno da tvoja drži.  8)  Marca torej naprej, do takrat pa vse ostalo podelat.  Hvala za odgovor Regina.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Patrik

• Guest
« Reply #219 on: January 25, 2008, 06:39:04 PM »
Amfitrita, vse to kar sanjaš je tvoja duša in podzavest. ;) Hiša vedno pomeni na notranjost duše, tistega kar čutimo. :) In kar nekaj zadev še bo potrebnih, da jih razčistiš! ;) Prav imaš!!! ;) ;D In naj te dvomi ne zapeljejo še v večje dvome! :) Resnično si prava dušica, ki si zasluži vse naj, naj! :)

Patrik

• Guest
« Reply #220 on: January 25, 2008, 06:40:18 PM »
Resnično si prava dušica, ki si zasluži vse naj, naj! :)

To si v bistvo zaslužite vsi forumci! ;D Hvala, da ste tukaj in da se tako pisano dopolnjujemo! :) Vsem hvala! :)

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #221 on: January 25, 2008, 06:45:06 PM »
hvala, enako tebi in vsem  :-* :-* :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #222 on: January 25, 2008, 09:13:46 PM »
he he, saj sem vedela, da te bodo arogantni duheci potegnili. ampak v njihovem tonu je bilo res nekaj neprijetnega, nekaj zaničevalnega. kot da bi zaničevali moje želje...

ampak osmica in osemnajstica sta se meni bolj vtisnile v spomin. namreč - nobeno število ni povezani s števili , ki se mi običajno pojavljajo v življenju, to sta bolj devetka in petka (naslovi mojih prebivališč, službe....)

osmica pa naj bi na sploh predstavljala neko neskončnost, kuntinuum..... no, ne vem. mogoče se bom pa res poročila 18.8., kljub temu, da je to ponedeljek  ;D ;)

Ehhh, draga moja Amfitrita, duheci pa res niso zaničevalni, le tvoj alter ego se že malo jezi nate, ker ga zavestni jaz ne sprejme.  ;D
Saj ne rečem, lepo je slišat vse te spodbudne besede in kolikor vidim, bi te Patrik z osmico v kofetu kar poročil, ampak alter se pa ne da kar tako.  ;)
Itak grem zdaj na dopust, pa ti bom vrgla kost. Če ti pride na misel, da bi me lovila, pa se boš do takrat, ko pridem nazaj, že tudi ohladila.  :D
Torej /se razume v kontekstu vsebine tvojih sanj/:
Sanje pomenijo nesluten razvoj dogodkov - (8 je simbol za pravico in pravičnost, vzrok in posledico, gmotne zadeve, planetarne probleme) zaradi katerega bi se morala za nekaj časa odpovedat neobičajnim potezam v vedenju in ravnanju. Ker je 8 večkratnik števila 4, ki je povezan s komunikacijami, lahko pričakuješ novice,  velikega pomena pa bo tudi delo, za katerega bo potrebna močna koncentracija, predvsem pa odločnost. Če to povežem še z osmico, ki se izmenjuje z 18 (življenje v iluzijah predstavlja ovire) boš morala kar trdo delat, na simpatijo pa vsaj za nekaj časa pozabit.

Pozdravčke, jaz pa šibam zdaj "tako mi na ljevo" ali kako že oni iz risanke reče  :D
www.sepet-sanj.com

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #223 on: January 25, 2008, 10:10:33 PM »
Regina

sanjsko lep dopust ti privoščim, uživaj   :-* Nensi

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #224 on: January 25, 2008, 10:55:48 PM »
Hvala, nensi.  :-*
Grem šele v nedeljo, ampak evo, prisežem, en teden bom uživala 100 na uro.  :D
www.sepet-sanj.com