Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IV  (Read 199054 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IV
« Reply #315 on: February 12, 2008, 09:52:15 PM »
Če bo šlo tako naprj bom še nafto našu. :P

To ravno ne, bo pa zato drugje bolj pestro. Si že pogledal Kitajski horoskop na moji strani?  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #316 on: February 12, 2008, 09:53:59 PM »
pišem hitro, ker mam malo cajta : sanjam veliko: ponoči in podnevi  ;D
dogaja se ful: ponoči in podnevi  ;D

pozdravček, zdaj pa šibam :

drugače imam pa prave energetske vzpone in padce grrrrr  >:(

Vidim, da si zrela za kakšen skriti dejt.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #317 on: February 12, 2008, 10:05:18 PM »
Če bo šlo tako naprj bom še nafto našu. :P

To ravno ne, bo pa zato drugje bolj pestro. Si že pogledal Kitajski horoskop na moji strani?  :D

:D :D :D :D :P
Theta Practitioner™

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #318 on: February 12, 2008, 11:21:22 PM »
Vidim, da si zrela za kakšen skriti dejt.  ;D

he he, saj veš kje me najdeš in kdaj mam cajt, ko nimam

jaz sem takoj za

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #319 on: February 13, 2008, 08:58:39 AM »
Te poiščem in odpeljem  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #320 on: February 13, 2008, 10:00:10 PM »
Fuj!  ???

Oho, tak fuj pa že poznamo. S tem bo še kar nekaj dela.  ;)

Kaj morem, ce pa ne maram kosmatih dedcev! Moskost gor ali dol.  ;)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #321 on: February 13, 2008, 10:04:55 PM »
Vidim, da me je v postu ena stevilka napadla:

1  Bodite pozorni na svoje misli; zato razmišljajte samo o svojih željah, ne o strahovih, saj privlačite
         tisto o čemer razmišlja
te.

Uf, pa ne da me bo kak kosmatinko obiskal.  :D
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #322 on: February 13, 2008, 11:40:05 PM »
Vidim, da me je v postu ena stevilka napadla:

1  Bodite pozorni na svoje misli; zato razmišljajte samo o svojih željah, ne o strahovih, saj privlačite
         tisto o čemer razmišlja
te.

Uf, pa ne da me bo kak kosmatinko obiskal.  :D

Z vsemi moškimi nagoni vred.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #323 on: February 13, 2008, 11:41:41 PM »
joj joj joj! meni se je čisto utrgalo
spet so me danes ponoči preganjale nočne more o službi, in sanjala sem, da sem si v telefon zapisala opomnik, da se bom nekaj spomnila, ko se bom zbudila.
in zdaj, ko sem šla pisat tale post, sem šla pogledat v telefon.... in res imam v telefonu napisan opomnik z imenom OPOMNIK za ob 5.55 uri zjutraj.

na pomoč

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #324 on: February 13, 2008, 11:50:17 PM »
To bo pa kaj pomembnega, Amfitrita. Post si oddala ob 11:41:41, opomnik je nastavljen ob 5.55 uri.
Ufff  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Princes

• Mojster
« Reply #325 on: February 14, 2008, 05:59:28 AM »
Draga Regina, spet se obračam nate. Včeraj je bil zame en zelo težek dan, zelo slabo sem se počutila, ampak brez nekih bolezenskih znakov. Ko sem prišla domov, me je takoj vzelo. Prespala sem cel večer in nato seveda šla spet spat. Ponoči pa sanje.
Moram opisati vse kar se spomnim:
Z možem sva bila nekje v Mariboru, sama sem bila v nekem nobel hotelu zelo visoko skupaj z mojimi sodelavci. V eni izmed sob sva v isti postelji spala z mlajšim sodelavcem. Ko se je šefica prišla od nekod, je prišla do postelje in iz nje kot otroka vzela mlajšega sodelavca ter ga nesla v svojo sobo... potem sem v sobi zagledala neka mala bitja, prvo sem mislila, da je podgana, ampak ni bila, bil je živ peluž sive barve, ki pa ni hotel iz sobe... potem sem jih opazila veliko po celem hodniku, bili so zelo tečni.... Čez čas se spustim iz vrha hotela v predverje hotela in grem ven...bil je zelo nobel hotel... Pred hotelom je moj mož - v sanjah je bil zelo mlad.. prodajal zaseženo blago (blago, ki so ga moji sodelavci zasegli) od zelo lepe zelenjave, do zelo lepih keramičnih lončkov... 
V nekem trenutku začutim napetost v moji levi dlani. Opazim, da mi nekaj sili na plano. Ustrašim se, saj je iz sredine dlani začel butati ven stvor v obliki čreva - barva je bila kot človeška čreva. In to je privrelo na plano debelo, zelo dolgo, dolgo nekaj metrov. Vse to je padlo na cesto. Zanimivo je, da je smrdelo kot kuga. Celo v sanjah se vohala ta smrad. Odvratno. Kar neslo me je od tam proč, nisem hotela niti pogledati več na to. Pogledam roko, bila je vsa izsesana, prsti so bili zveriženi in sluzasti. Skočim čez cesto v vodo in si takoj izpiram to sluz. Pri tem je zanimivo, da sem se bala, da me bo voda povlekla, a me ni. Ko spet pogledam mojo roko je bila hvala bogu normalna in lepa.

Malo sem opisala na dolgo in široko. Bistvo je v moji roki. Ko sem se danes zjutraj zbudila, sem se počutila zelo dobro. Občutek sem imela, da je nekaj iz mene šlo ven. Kot, da bi bila pol lažja.

Regina, na kaj nakazujejo sanje. Sem se znebila nerabnih stvari iz mojega življenja? Hvala bogu, da imam sanje :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #326 on: February 14, 2008, 10:11:08 AM »
Regina, na kaj nakazujejo sanje. Sem se znebila nerabnih stvari iz mojega življenja? Hvala bogu, da imam sanje :)

Kratko in jedrnato, ampak točno v tej smeri. Od tukaj naprej bo šlo marsikaj lažje.
Vesela sem za te tvoje obnovljene občutke, Princes in vse dobro ti želim.
www.sepet-sanj.com

Offline Princes

• Mojster
« Reply #327 on: February 14, 2008, 10:15:44 AM »
Regina, hvala :-* :-*.
Občutek imam, da se iz moje "notranje vreče" prazni in res se po takih sanjah počutim, kot po opravljeni potrebi.... Skratka, hvala tebi, da mi potrjuješ moje občutke in pripomoreš k boljšemu razumevanju dogodkov.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #328 on: February 14, 2008, 02:43:58 PM »
V sanjah sva s prijateljico v trgovini, gledava oblacila. Potem prideva do police. Sama v sanjah ne vem ali so topi ali krila. Ona izbere belega. Jaz se odlocam med rdeco in rumeno. Izberem rumeno.  ::) Barve so mocne in svetlece, kot zamet. Ona ze placa, jaz pa ugotovim, da imam premalo denarja, zato "stvar" dam nazaj na polico. Odideva iz trgovine. Hodiva po cesti in se pogovarjava. Na najini levi in desni so zgradbe, kot naselje. Ona je zelo suha (kot v resnici ni), ima crno obleko in zelo lepo frizuro.
Potem je tega konec in kar naenkrat pred sabo Rembrandtovega Ugrabljenega Ganimeda. Barve so posebaj mocne in lepa svetloba ...
V sanjah so se mi najbolj izpostavljale barve, bolj kot same besede ali dejanja.
Prijetno rdece Valentinovo Regina
 :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #329 on: February 14, 2008, 10:14:58 PM »
Regina, hvala :-* :-*.
Občutek imam, da se iz moje "notranje vreče" prazni in res se po takih sanjah počutim, kot po opravljeni potrebi.... Skratka, hvala tebi, da mi potrjuješ moje občutke in pripomoreš k boljšemu razumevanju dogodkov.

Me veseli, Princes.
Sicer bi se dalo tole čiščenje na dolgo in široko analizirat, ampak vem, da vse sama veš.  ;)
www.sepet-sanj.com