Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IV  (Read 199087 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IV
« Reply #300 on: February 11, 2008, 07:48:16 PM »
Meni je bilo pa zadnjič smešno, ko sva s sestro na isto noč sanjali gimnastiko. :D
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #301 on: February 11, 2008, 08:17:02 PM »
Tako, Reginca! ;D Po dolgem zanimivo sanjal! :)

Sanjal sem, da sem bil na ladji. Prvo, da sem bil na Titaniku :o ;D, čisto zadaj, tam ko so propelerji, veš! :) Bila je lepa noč in prav lepo sem užival. Čutil pa nisem nobenih večjih premikov, tako lepo je drvela. Res se ni dalo občutiti, da bi bili na morju. Tako nežno in lahko sem se počutil. In potem naenkrat se znanjdem na moderni ladji. In grem na sprehod po ladji. Od predelov, kjer so bivali in bile dvorane tistih bolj revnih in vse do tistih, kjer so prebivali najbogatejši. Vse je bilo tam tako svetlo, lepo, zlato! :) Bili so nakupovalni centri, dvigala, v glavnem mega veliko in lepo. :)

Hja, to so resnično bile take sanje, ki vem, da mi sigurno padajo na življenje! :) Prosil bi te za tvojo profesionalno razlago. Veliko, veliko bi mi pomenilo! :) ;D Hvala že v naprej in lep, lep angelski pozdrav! :)

Tako "sanjske" sanje si imel  ;) , da bom povzela kar interpretacijo enega izmed razlagalcev, ki mi je bila vedno zelo všeč in mi je ostala v spominu. Gre pa nekako takole:
Ladja je  povezana s popotovanjem in z željo po odhodu nekam daleč, čez meje življenja samega. Prevozno sredstvo živih ljudi in tovora, ki je včasih pomenilo most do onostranstva, plovilo, na katerem se je duša umrlega pripeljala čez vode pozabe, da bi prešla v naslednjo dimenzijo, v sanjah simbolizira moč in varnost duševnega potovanja z različnimi »etapami«, kot je lahko tudi življenje zelo prijetna ali zelo nevarna plovba na valovih naših čustev.
Mmmm, tudi jaz bi tako jadrala.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Patrik

• Guest
« Reply #302 on: February 11, 2008, 08:31:22 PM »

Reginca, hvala!!! :o ;D Ti in ta razlagalec, vse trofita! ;D

Tako nekako se jaz počutim! :) Res! :) Res je, da si želim nekaj več, da bi rad vzpostavil stike in veze z onostranstvom. Kot ladja, ki drvi neznanemu, oja! ;) ;D
Menim, da bo sedaj situacija bolj mirna, saj sem se tudi takole vozil. Bilo je res prav prijetno in varno.

Torej lahko pričakujem "stike" z znanji, ki so malo bolj bolj "etapne" in nevsakdanje!? ;)

Hvala še enkrat, res si zlata!!! :)

Pozdravček! ;D

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #303 on: February 11, 2008, 08:39:11 PM »
Oprosti Reginca ko takole v sanje "vpadam" bi pa Patriku rada rekla le to, da preden boš jadral naokrog, se moraš dobro prizemljit, ko se vrneš pa tudi, da ne bi odjadral... Ne bi bil prvi, pa zadnji tudi ne. Se pa lahko hitro zgodi.

Lepo se imejta oba.

Patrik

• Guest
« Reply #304 on: February 11, 2008, 08:42:57 PM »

Oja, prav imaš Nensi! :) Tako zelo! ;D A sem postal zelo prizemljen in moram se v tej smeri še truditi. Hvala za opozorilo, saj vem, kako hitro lahko te stvari postanejo nerealne! :-\

Pozdravček in visok hura na trdnost in stabilnost! :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #305 on: February 11, 2008, 09:28:16 PM »
Sla sem v gledalisce/ na stadion nekaj gledat. Ko me na poti ustavi nekdo in mi rece, da sem jaz odgovorna za to, da pridejo punce, ki bi morale nastopit / gledat tekmo-predstavo, v gledalisce, ker naj bi se jaz znala sporazumevat v tem jeziku ???. Meni ni bilo nic jasno in ko pridem do okenca s kartami v rokah, oni tip nekaj tezi, da to ni zakonito, bla, bla, bla...jaz pa sem mu rekla, da je cisto zakonito, ker imamo karte in da je razlika samo ta, da imam jaz vse kart v rokah, sicer pa bi morali pregledat posamezno.

Seveda te čakajo spremembe in ne samo to. Te se že nekaj časa dogajajo in se še bodo. Celo življenje se, le da se jih enkrat zavedaš manj, drugič bolj, odvisno pač od tega, kako se z njimi ali zaradi njih spreminjaš ti in tvoje vsakdanje življenje .  ;)

Če prebereš svoj zgornji uvod natančneje, si že sama vse povedala. Življenje je kot (gledališka) predstava, scenarij (sanje) zanjo pa pišeš sama. Včasih se ti zdi, da se to dogaja v obrnjenem vrstnem redu, včasih si samo gledalec in opazovalec, enkrat imaš glavno, drugič stransko vlogo, vendar so vse predstave, vsi sodelujoči in nastopajoči vsak zase le del tvoje osebnosti, potreb, želja, navad, razvad....

Kot že sama veš, sprememb se na neki način bojiš, se jim po svoje že dolgo zavestno izogibaš ali se zanje premalo trudiš, samo sebe zavajaš in se ponavljaš, vendar se zavedaš, da so te nujne in da boš morala prej ko slej, hote ali nehote, spremenit tok svojega življenja, in se čemu odrečt, da boš lahko po drugi strani kaj pridobila. Samomor ni nič drugega, kot temu podobno simbolično opozorilo, da dokler izgubljaš moči z nepravimi stvarmi, situacijami, ljudmi... in se premalo ukvarjaš s tistimi, ki bi dejansko vodile v spremembe, bo ostalo samo pri pobožnih željah. 

Če se ustaviva še na koncu sanj - moški se je spuščal lepo počasi, Leonardo pa se je kar naenkrat vrgel dol. Spodaj naj bi bila steklena volna, ki bi ublazila padec. Kakorkoli obrneš, usoda je v tvojih rokah. Možnost izbire imaš, način pa boš izbrala sama.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #306 on: February 11, 2008, 09:53:18 PM »
Ja, sprememb me je strah- zelo. In tocno tako kot pravis, vem da so nujno potrebne.

V moji glavi pa se plete en kup scenarijev- ce naredim tako in tako, potem bo posledica to. Ce pa naredim drugace, bo pa to tako. Nekateri so drasticni, drugi kot bi hodila po jajcih, nekaterih me je sram, da sem sploh pomislila nanje.

Pocutim se kot slepa kura, ki leti od enega konca do drugega, samo da bi dobila dokaz, da morda pa ne bo tako hudo.
Naj te spremembe ze pridejo in naj bom na koncu srecna. Vse vmes bom pa ze prezivela. 8)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #307 on: February 11, 2008, 09:55:02 PM »
Oprosti Reginca ko takole v sanje "vpadam" bi pa Patriku rada rekla le to, da preden boš jadral naokrog, se moraš dobro prizemljit, ko se vrneš pa tudi, da ne bi odjadral... Ne bi bil prvi, pa zadnji tudi ne. Se pa lahko hitro zgodi.

Lepo se imejta oba.

Se popolnoma strinjam s teboj, nensi, kajti interpretacija, ki sem jo napisala v "tujem imenu", zajema vse prednosti in slabosti takšnega jadranja skozi življenje, z vsemi užitki in nevarnostmi vred. Vsak pravi mornar pravi: "morje je treba spoštovat", Patrik pa je še premlad in premalo izkušen, da bi to  življenjsko pravilo razumel, zato sem mu tudi prepustila, da razmišlja po svoje in v razlagi najde odgovor, ki mu najbolj ustreza.

To sicer ni moja navada in Patrik, oprosti za to.  ;) Ampak kar sem rekla, sem rekla - tudi jaz bi tako jadrala. Žal pa nisem več tvojih let ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #308 on: February 11, 2008, 10:04:42 PM »

Naj te spremembe ze pridejo in naj bom na koncu srecna. Vse vmes bom pa ze prezivela. 8)

Saj veš, da se samo od sebe ne bo zgodilo nič?
Bom ponovila.  ;D Kakorkoli obrneš, usoda je v tvojih rokah. Možnost izbire imaš, način pa boš izbrala sama.
Če ne drugega, uporabi to in si v mislih oblikuj afirmacijo, ki te bo spremljala dan in noč, vmesno obdobje pa ne izkoriščaj za "čakanje", temveč za "akcijo". Potem s tega tudi nekaj bo  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #309 on: February 12, 2008, 10:44:48 AM »
V sanjah smo bili v avtu. Jaz s prijateljico na zadnjem sedezu. Ona desna, jaz leva - za voznikom. Vozil je moski, s katerim smo pred nekaj casa skupaj sodelovali pri delu. Prijateljica mi je rekla, da sem pozabila zlato torbico in, da mi jo je vrgla stran. Nisem mogla razumeri in sem jo sprasevla: "Zakaj?!" Ona pa se je samo smejala, rahlo zlobno. Se bolj me je cudilo, ker je v resnici prava dusa. Avto se je zaustavil, moski je odsel ven. Oknu sem kazala hrbet, vendar sem videla, da se je slekel in bil je kosmat po celem telesu. Fuj!  ???
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #310 on: February 12, 2008, 11:22:56 AM »
Fuj!  ???

Oho, tak fuj pa že poznamo. S tem bo še kar nekaj dela.  ;)
« Last Edit: February 12, 2008, 11:24:48 AM by Regina »
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #311 on: February 12, 2008, 11:46:02 AM »

Saj veš, da se samo od sebe ne bo zgodilo nič?
Bom ponovila.  ;D Kakorkoli obrneš, usoda je v tvojih rokah. Možnost izbire imaš, način pa boš izbrala sama.
Če ne drugega, uporabi to in si v mislih oblikuj afirmacijo, ki te bo spremljala dan in noč, vmesno obdobje pa ne izkoriščaj za "čakanje", temveč za "akcijo". Potem s tega tudi nekaj bo  ;)

Januarski dogodek je sprozil kar nekaj akcije. Prav cutim mojo lenobo, kako me vlece nazaj in pravi- ah, saj je cas, potem pa me nekaj drugega sili- kdaj ce ne zdaj?

Sedaj me ze na vseh temah priganjate 8) Potem je pa res cas za akcijo!

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #312 on: February 12, 2008, 05:16:08 PM »
Če bo šlo tako naprj bom še nafto našu. :P
Theta Practitioner™

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #313 on: February 12, 2008, 06:10:07 PM »
pišem hitro, ker mam malo cajta : sanjam veliko: ponoči in podnevi  ;D
dogaja se ful: ponoči in podnevi  ;D

pozdravček, zdaj pa šibam :

drugače imam pa prave energetske vzpone in padce grrrrr  >:(

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #314 on: February 12, 2008, 09:50:22 PM »
Sedaj me ze na vseh temah priganjate 8) Potem je pa res cas za akcijo!

Hmmm, pa bo res.  ;)
www.sepet-sanj.com