Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IV  (Read 199121 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IV
« Reply #225 on: January 25, 2008, 11:52:50 PM »
Ehhh, draga moja Amfitrita, duheci pa res niso zaničevalni, le tvoj alter ego se že malo jezi nate, ker ga zavestni jaz ne sprejme.  ;D
Saj ne rečem, lepo je slišat vse te spodbudne besede in kolikor vidim, bi te Patrik z osmico v kofetu kar poročil, ampak alter se pa ne da kar tako.  ;)
Itak grem zdaj na dopust, pa ti bom vrgla kost. Če ti pride na misel, da bi me lovila, pa se boš do takrat, ko pridem nazaj, že tudi ohladila.  :D
Torej /se razume v kontekstu vsebine tvojih sanj/:
Sanje pomenijo nesluten razvoj dogodkov - (8 je simbol za pravico in pravičnost, vzrok in posledico, gmotne zadeve, planetarne probleme) zaradi katerega bi se morala za nekaj časa odpovedat neobičajnim potezam v vedenju in ravnanju. Ker je 8 večkratnik števila 4, ki je povezan s komunikacijami, lahko pričakuješ novice,  velikega pomena pa bo tudi delo, za katerega bo potrebna močna koncentracija, predvsem pa odločnost. Če to povežem še z osmico, ki se izmenjuje z 18 (življenje v iluzijah predstavlja ovire) boš morala kar trdo delat, na simpatijo pa vsaj za nekaj časa pozabit.

Pozdravčke, jaz pa šibam zdaj "tako mi na ljevo" ali kako že oni iz risanke reče  :D
torej, draga Reginica - seveda imaš prav. prav pa ima tudi Patrik. mimogrede - danes sem bila sama v službi, sem mislila da se bom razčetverila.  ;) odmotala pa sem eno tako zamotano zadevo, da sploh ne vem kako mi je to uspelo. uf, tega si ne želim več  ::). no potem se je malce umirilo. na srečo. drugače pa na simpatijo še kar kmalu ne bom pozabila, saj se za to zmeraj najde čas  :D upam samo, da se nama kaj kmalu spet poti prekrižajo  8)
ampak seveda moram dati prav tudi Patriku - čeprav bi me on kar poročil, me ti, Regina, dovolj dobro poznaš, da veš, da meni poroka ni sredstvo za srečo niti zagotovilo za ljubezen. niti (emocionalna ali kakršnakoli drugačna) odvisnost od druge osebe. tukaj se morda tako zelo razlikujem od marsikoga. in tukaj se mi morda na nek način tako zelo približa ta moja simpatija. kaj pa vem.
vsekakor pa drži to, da se ne smem pustiti, da me dvomi premagajo - na kateremkoli področju v življenju. saj poznaš: "thoughts become things"  ;)

hvala torej za tole nadvse zanimivo debato, morda se spet čez kakšen mesec znova pojavi kakšna novost v mojih ponavljajočih se sanjah....

Regina, ti pa maksimalno uživaj  :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #226 on: January 26, 2008, 07:57:47 AM »
Bom uživala, Amfitrita.  ;) Ti pa pridno delaj.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #227 on: January 26, 2008, 08:55:47 AM »
Mene so pa danes ponoči učili rokomet igrat  :D in to tako z namero. Ker sem po naravi bolj nerodna in švohcana, so mi pokazali (od vseh se poznala samo sinovega razrednika, ki je učitelj telovadbe) kako zberem namero in nažgem na goollllll.....
 ??? Kaj bom te zdaj?  ;D

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #228 on: January 26, 2008, 10:40:16 AM »

??? Kaj bom te zdaj?  ;D

Ja kaj le?  Rokomet boš igrala.  ;D Najprej zberi voljo in pogum, potem pa prevzemi iniciativo in lepo z namero direktno v goooollll, pa se bodo stvari lepo uredile in končale. Na slepo srečo ne bo nič šlo.  ;)

Tudi tebi lep dan, Iza.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #229 on: January 29, 2008, 07:51:31 PM »
Jaz sem bla tud na počitnicah. Na avanturističnih. Na srečo v sanjah.  :D

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #230 on: January 29, 2008, 08:40:32 PM »
Jaz sem danes sesala staro preprogo malo s starim sesalcem, malo z nekim novim. Potem pa sem sesala se vogale na stopnicah in na enem vogalu se je nabralo nekaj podobnega koreninam oz. lasem. In sem ful dolgo in s trudom to sesala iz vogala, celo stopnice sem zvila, da je slo lazje.

Pa se mi prilizno dozdeva za kaj se gre  :-[ Ce tepih predstavlja neke plane, je na mojih planih kar precej prahu (to je res). V tem obdobju pa razmisljam, kaj narediti in kako. Kaj pa tale packarija s koreninami in lasmi? Bljak :P

Bomo pocakali, da se Reginca vrne z dopusta! ;)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #231 on: January 31, 2008, 07:00:46 PM »
Danes sem pa sanjala, da sem peljala macka, velikega kot macji mladic, vendar odrasel, na sprehod. Spodrsnilo mu je v vodo in se je ze utapljal, ko sem roko postavila pod njega, da mi je padel v dlan. Potegnila sem ga iz vode in mu od dalec dihnila proti smrcku (od dalec, da ga ne bi prevec poskodovala). In sem ga resila.

Res, da sem pod vplivom dogodkov, ki se mi dogajajo. Vendar so to po moje kar mocni simboli- dlan v katero je mucek nezno padel, dih zivljenja. Prva asociacija z dlanjo je bozja dlan. :o

Kaj je sedaj to?  :o

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #232 on: January 31, 2008, 07:18:27 PM »
uuu, matr bo Regina imela kaj za delat, ko se bo vrnila z dopusta  :o
no, naj vidi, da nekateri pridno delamo (sanjamo  ;D) ko ona živi svoje sanje  8)

jaz sem pa zadnjič sanjala, da sem se zaljubila v terorista, ki me je ugrabil

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #233 on: February 01, 2008, 08:38:07 AM »
Jaz pa že od prvih sanj, za katere sem Regino prosila za razlago sanjam, da...sem rodila. ???

Sprva so bile same deklice, potem dečki, zdaj pa kar trojčke-dečke. :o :o

Hm, kaj se le pripravlja?

Pozdravček :) ;)

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #234 on: February 01, 2008, 10:22:23 AM »
Imaš veliko idej, Nataša?  ;) :)
Share A Dream... Visit DreamScape.   Natalna    Progresivna

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #235 on: February 01, 2008, 08:59:46 PM »
Veliko idej, veliko načrtov....realizacija le teh je pa še pod vprašajem. ??? :D

Pozdravček in srečno, Popotnik. :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #236 on: February 02, 2008, 12:13:32 PM »
Evo mene.  :-*
Se že prilagajam staremu ritmu.  :D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #237 on: February 02, 2008, 01:07:31 PM »
Jaz sem bla tud na počitnicah. Na avanturističnih. Na srečo v sanjah.  :D

Lep dan!

Iza

Zakaj pa na srečo, Iza? Ti ne bi pasalo dat malo možgane na pašo?   ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #238 on: February 02, 2008, 01:13:52 PM »
Pa se mi prilizno dozdeva za kaj se gre  :-[ Ce tepih predstavlja neke plane, je na mojih planih kar precej prahu (to je res). V tem obdobju pa razmisljam, kaj narediti in kako. Kaj pa tale packarija s koreninami in lasmi? Bljak :P

Saj ni tak bljak.  ;D Samo za neke "šibke točke" gre.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #239 on: February 02, 2008, 01:18:55 PM »
Res, da sem pod vplivom dogodkov, ki se mi dogajajo. Vendar so to po moje kar mocni simboli- dlan v katero je mucek nezno padel, dih zivljenja. Prva asociacija z dlanjo je bozja dlan. :o

Kaj je sedaj to?  :o

Roke so simibol dejavnosti in ustvarjalnosti. Z njimi lahko delaš in ko nekaj zagrabiš v dlan, to trdno držiš ali pa spustiš. Odločitev je tvoja.  ;)
www.sepet-sanj.com