Ehhh, draga moja Amfitrita, duheci pa res niso zaničevalni, le tvoj alter ego se že malo jezi nate, ker ga zavestni jaz ne sprejme. 
Saj ne rečem, lepo je slišat vse te spodbudne besede in kolikor vidim, bi te Patrik z osmico v kofetu kar poročil, ampak alter se pa ne da kar tako. 
Itak grem zdaj na dopust, pa ti bom vrgla kost. Če ti pride na misel, da bi me lovila, pa se boš do takrat, ko pridem nazaj, že tudi ohladila. 
Torej /se razume v kontekstu vsebine tvojih sanj/:
Sanje pomenijo nesluten razvoj dogodkov - (8 je simbol za pravico in pravičnost, vzrok in posledico, gmotne zadeve, planetarne probleme) zaradi katerega bi se morala za nekaj časa odpovedat neobičajnim potezam v vedenju in ravnanju. Ker je 8 večkratnik števila 4, ki je povezan s komunikacijami, lahko pričakuješ novice, velikega pomena pa bo tudi delo, za katerega bo potrebna močna koncentracija, predvsem pa odločnost. Če to povežem še z osmico, ki se izmenjuje z 18 (življenje v iluzijah predstavlja ovire) boš morala kar trdo delat, na simpatijo pa vsaj za nekaj časa pozabit.
Pozdravčke, jaz pa šibam zdaj "tako mi na ljevo" ali kako že oni iz risanke reče 
torej, draga Reginica - seveda imaš prav. prav pa ima tudi Patrik. mimogrede - danes sem bila sama v službi, sem mislila da se bom razčetverila.

odmotala pa sem eno tako zamotano zadevo, da sploh ne vem kako mi je to uspelo. uf, tega si ne želim več

. no potem se je malce umirilo. na srečo. drugače pa na simpatijo še kar kmalu ne bom pozabila, saj se za to zmeraj najde čas

upam samo, da se nama kaj kmalu spet poti prekrižajo

ampak seveda moram dati prav tudi Patriku - čeprav bi me on kar poročil, me ti, Regina, dovolj dobro poznaš, da veš, da meni poroka ni sredstvo za srečo niti zagotovilo za ljubezen. niti (emocionalna ali kakršnakoli drugačna) odvisnost od druge osebe. tukaj se morda tako zelo razlikujem od marsikoga. in tukaj se mi morda na nek način tako zelo približa ta moja simpatija. kaj pa vem.
vsekakor pa drži to, da se ne smem pustiti, da me dvomi premagajo - na kateremkoli področju v življenju. saj poznaš: "thoughts become things"
hvala torej za tole nadvse zanimivo debato, morda se spet čez kakšen mesec znova pojavi kakšna novost v mojih ponavljajočih se sanjah....
Regina, ti pa maksimalno uživaj