Draga Regina, spet se obračam nate. Včeraj je bil zame en zelo težek dan, zelo slabo sem se počutila, ampak brez nekih bolezenskih znakov. Ko sem prišla domov, me je takoj vzelo. Prespala sem cel večer in nato seveda šla spet spat. Ponoči pa sanje.
Moram opisati vse kar se spomnim:
Z možem sva bila nekje v Mariboru, sama sem bila v nekem nobel hotelu zelo visoko skupaj z mojimi sodelavci. V eni izmed sob sva v isti postelji spala z mlajšim sodelavcem. Ko se je šefica prišla od nekod, je prišla do postelje in iz nje kot otroka vzela mlajšega sodelavca ter ga nesla v svojo sobo... potem sem v sobi zagledala neka mala bitja, prvo sem mislila, da je podgana, ampak ni bila, bil je živ peluž sive barve, ki pa ni hotel iz sobe... potem sem jih opazila veliko po celem hodniku, bili so zelo tečni.... Čez čas se spustim iz vrha hotela v predverje hotela in grem ven...bil je zelo nobel hotel... Pred hotelom je moj mož - v sanjah je bil zelo mlad.. prodajal zaseženo blago (blago, ki so ga moji sodelavci zasegli) od zelo lepe zelenjave, do zelo lepih keramičnih lončkov...
V nekem trenutku začutim napetost v moji levi dlani. Opazim, da mi nekaj sili na plano. Ustrašim se, saj je iz sredine dlani začel butati ven stvor v obliki čreva - barva je bila kot človeška čreva. In to je privrelo na plano debelo, zelo dolgo, dolgo nekaj metrov. Vse to je padlo na cesto. Zanimivo je, da je smrdelo kot kuga. Celo v sanjah se vohala ta smrad. Odvratno. Kar neslo me je od tam proč, nisem hotela niti pogledati več na to. Pogledam roko, bila je vsa izsesana, prsti so bili zveriženi in sluzasti. Skočim čez cesto v vodo in si takoj izpiram to sluz. Pri tem je zanimivo, da sem se bala, da me bo voda povlekla, a me ni. Ko spet pogledam mojo roko je bila hvala bogu normalna in lepa.
Malo sem opisala na dolgo in široko. Bistvo je v moji roki. Ko sem se danes zjutraj zbudila, sem se počutila zelo dobro. Občutek sem imela, da je nekaj iz mene šlo ven. Kot, da bi bila pol lažja.
Regina, na kaj nakazujejo sanje. Sem se znebila nerabnih stvari iz mojega življenja? Hvala bogu, da imam sanje