Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IV  (Read 199137 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IV
« Reply #195 on: January 24, 2008, 01:21:21 AM »
Sicer pa vem, da veš ti, da s(m)o nekateri že na poti odkrivanja zvena in sprostitve teh notranjih sil. S pomočjo notranje rasti, z druženjem sebi enakih to odkrivanje samo krepimo. Hvala tebi in hvala vsem, ki na tem forumu skupaj odkrivamo te notranje sile

Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #196 on: January 24, 2008, 06:55:49 AM »
Reginca si bla pa zgodnja. hihihihihi. Ki te ne pusti spat. :P :D
Theta Practitioner™

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #197 on: January 24, 2008, 09:18:08 AM »
Pozdravček....tukaj je pa en del mojih današnjih sanj....malo sanjam,še tisto kar pa zjutraj pozabim...tole sem si pa zapomnila

Nekje zunaj smo sedele jaz in dve ženski,ne vem kateri ..tko neznani,tako v živo je ena nekja pripovedovala ,točno ne vemkaj...mislim,da nekaj o sebi,nakar je začelo naenkrat deževati...ona je še kar govorila...sama sem že vstala in začela hoditi proti eni stavbi...do koder so bile takšne kamnite  bolj položne stopnice...oni dve sta ostali še tam...nato sem se zbudila.

Ne vem ...a mi je hotela ta ženska kaj povedat,kaj sporočit ??? ??? ???

Lep dan,Darja ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #198 on: January 24, 2008, 09:51:29 AM »
Reginca si bla pa zgodnja. hihihihihi. Ki te ne pusti spat. :P :D

Ufff, sem ga pa res zabluzila. Niti opazila nisem, da je že tako pozno.  ::) Sicer so mi pa že ves teden dnevi prekratki, bikec, ampak samo poglej na številke. 01:21:21 Le kaj bi taja6 rekla? ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #199 on: January 24, 2008, 10:00:03 AM »

Pozdravljena, Darja! Ta ženska ima le simbolično vlogo, v resnici je pa to le del tvoje osebnosti, ki mu moraš natančneje prisluhniti. Čeprav iz sanj ne moreva razvozlat, kaj se ti dogaja, si na moji spletni strani oglej simboliko dežja in jo primerjaj s svojimi občutki. Morda ti celo osveži spomin, pa se boš še česa spomnila.  ;)
Pa lep dan ti želim in veliko sončka.
www.sepet-sanj.com

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #200 on: January 24, 2008, 12:19:18 PM »

Pozdravljena, Darja! Ta ženska ima le simbolično vlogo, v resnici je pa to le del tvoje osebnosti, ki mu moraš natančneje prisluhniti. Čeprav iz sanj ne moreva razvozlat, kaj se ti dogaja, si na moji spletni strani oglej simboliko dežja in jo primerjaj s svojimi občutki. Morda ti celo osveži spomin, pa se boš še česa spomnila.  ;)
Pa lep dan ti želim in veliko sončka.

Hvala Regina...tudi tebi lep dan in veliko sončka...pri nas je zelo lepo :D ;) :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #201 on: January 24, 2008, 12:42:03 PM »
Tudi pri nas je lepo. Prava vročina  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #202 on: January 24, 2008, 04:07:49 PM »
Danes nisem sanjala nicesar. Vceraj pa telefonske klice in sporocila - vse v tujem jeziku.
Pozdravcek
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #203 on: January 24, 2008, 04:19:46 PM »
Danes nisem sanjala nicesar. Vceraj pa telefonske klice in sporocila - vse v tujem jeziku.
Pozdravcek

A greva prevajat?  ;D
(tuj jezik, ne sanje, da ne bo pomote, tam še začetnik nisem)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #204 on: January 24, 2008, 04:38:18 PM »
O Nensi hvala za pomoc.  :) Sem pomen razumela, je bilo v meni razumljivem jeziku.  ;D
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #205 on: January 24, 2008, 06:04:44 PM »
Pozdravcek

Daj še hitro kaj po slovensko sanjat. Drugi teden me namreč ni. Sem na dopustu.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #206 on: January 24, 2008, 07:20:25 PM »
Regina ti se kar odpocij.
Sanje si vedno zapisujem, tako da bo ostalo.  ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #207 on: January 25, 2008, 12:50:56 AM »
Regina ti se kar odpocij.
Sanje si vedno zapisujem, tako da bo ostalo.  ;)

No, pa kar analizo zraven naredi, da jo lahko potem pokomentiramo.   ;) Itak se tebi kar "sproti" dogaja.   ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #208 on: January 25, 2008, 10:22:52 AM »
Helou Reginica zlata, moram te še izkoristiti preden odjadraš na dopust (ups to me spomni na nekaj, kar sem ti obljubila, pa sem pozabila. pametni pišejo in jaz si nisem zapisala... oprosti )

torej moja napovedana serija lepih sanj z mojo simpatijo je, mislim, da za nekaj časa pri koncu. verjetno se bo pojavila spet čez en mesec. sem že vajena, po navadi se mi take stvari sanjajo ob polni luni (tudi pri mojem bivšem je bilo tako). V zadnjih sanjah sva določala datum poroke ampak to so ponavljajoče se sanje, sem vajena, torej nič pretresljivega. kar je zanimivega pri teh sanjah, je to, da se je nad nama pojavila osmica (oziroma izmenjujoče: enkrat osmica, drugič osemnajstica - kot da bi pri tekstu na računalniku dala na "bold"). no, to me je malce zmedlo. je to povezano s tem ponavljanjem?

no, pri današnjih sanjah pa sem bila na nekem potovanju (mislim, da je bilo štirinajst-dnevno). sanjala sem da smo bili v neki hiši, kjer strašijo duhovi (na nekem hodniku). ni me bilo strah, ampak bilo je tako čudno. ti duhovi so se mi zdeli arogantni in nič kaj prijazni. potem so govorili skozi neko osebo in mi povedali, da naj neham sanjat o nemogočih stvareh, da si tako in tako hitro premislim (pa to ni res). nisem jim verjela in sem šla dalje. potem pa sem se res mečkala z nekim moškim, ki je sicer bil simpatičen, niti malo pa ni ustrezal mojim "kriterijem". groza!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #209 on: January 25, 2008, 10:58:26 AM »
Hehe, Amfitrita, na tisto, kar si pozabila, kar "pozabi". Itak sem že z eno nogo tam, pa te bom zato drugič dvojno izkoristila  :D
Zdaj šibam v službo in takoj ko bom prosta, ti odgovorim še na sanje.  ;)
www.sepet-sanj.com