jaz sem danes spet imela lepe sanje (ja, hvalabogu sem zadnje čase dokaj notranje mirna

) sanjala sem o živalih. če na kratko povzamem, sanjala sem, da so z neba padale ribe

potem pa še ostale živali: lev, pes, zajec, kača, tiger.... ker so padle iz neba so bile poškodovane. hitela sem jim na pomoč - potem je prišel avtobus, poln ljudi in pobrali smo te živali, ki so bile sicer lažje poškodovane in jih odpeljali k zdravniku. ljubezen je vela med nami in temi živalmi...

spomnim se nekaterih trenutkov, da je avtobus vozil brez šoferja

, včasih je kateri izmed potnikov zadnji čas prijel za volan in "zvozil" ovinek
potem se spomnim da smo te živali peljali na rehabilitacijo na eno kmetijo. kjer so se jih ljudje bali, smo jih zaprli v velike kletke. edino kar je bilo, me je skrbelo, da ne bomo imeli časa za skrb za te živali. ampak zaobljubila sem si, da bom vsak dan prišla na to kmetijo in skrbela za te živali, dokler so na rehabilitaciji (saj bi jih potem tako in tako spustili na prostost). zanimivo je bilo še nekaj. v eni poškodovani živali (mislim da je to bil lev ali pa tiger) sem videla mojo simpatijo (ampak le za kratek čas). poleg leva in tigra mi je posebno pozornost vzbujel majeh bel zajček

imel je zlomljeno tačko

no, potem sem legla na tla poleg kletke in se pogovarjala z živalmi. tokrat je to bila lisica (včasih je dobila podobo volka). bil(a) je nervozen(a), hodil(a) je sem in tja po kletki in me opozarjal(a) na neko nevarnost izven kletke. pogledat sem šla kaj je in se znašla v moji sobi, v moji postelji, kjer je bila miš. oče jo je hotel ubiti, jaz pa sem njo in njeno družino (naenkrat jih je bilo več

) pobasala in jih odnesla ven.
potem sem se zbudila