Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IV  (Read 199261 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IV
« Reply #90 on: January 04, 2008, 02:14:30 PM »
Jaz sem pa danes (žal samo) v sanjah uspela shujšati. Če analiziram ali to pomeni, da naj/bom odvrgla odvečna bremena?
lp
T.

Ni nujno. Sicer si premalo povedala, ampak ponavadi gre za energijo. Ta lahko odteka smiselno ali pa tudi ne.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #91 on: January 04, 2008, 02:43:34 PM »
Hmmm dejansko se spomnim samo, da sem oblekla edine hlače, ki so mi trenutno prav :-[, pa so mi bile prevelike in sem se blazno razveselila, da mi je končno uspelo shujšati. Bi bila vesela ponovitve v nesanjskem svetu :D
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #92 on: January 04, 2008, 04:49:42 PM »
Bi bila vesela ponovitve v nesanjskem svetu :D
lp
T.

Jaz sem že na delu. Lahko nadaljujeva v duetu.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #93 on: January 04, 2008, 07:10:46 PM »
Pozabila sem omeniti, da sem si v sanjah barvala lase. Ucinek je bil taksen, ki ga nisem hotela.  :P
Kot blondinka bi bila res katastrofalna!!!  :D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #94 on: January 04, 2008, 08:05:27 PM »
Pozabila sem omeniti, da sem si v sanjah barvala lase. Ucinek je bil taksen, ki ga nisem hotela.  :P

A so to sanje po obrokih al kako?  ::) Nisem več na tekočem  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #95 on: January 04, 2008, 08:47:31 PM »

To sem pozabila napisat.  ;D Sem pa sanjala v tisith sanjah - kot cakanje na hrano.  :D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #96 on: January 04, 2008, 10:32:47 PM »

To sem pozabila napisat.  ;D Sem pa sanjala v tisith sanjah - kot cakanje na hrano.  :D

Pa ne bi bilo tako slabo, če bi bila blond, ker v sanjskem svetu nima blondink nihče za "blond".  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #97 on: January 04, 2008, 11:55:08 PM »
Bi bila vesela ponovitve v nesanjskem svetu :D
lp
T.

Jaz sem že na delu. Lahko nadaljujeva v duetu.  ;D
Tudi jaz. Sem se spravila na to 90dnevno razdelilno dieto, ker se mi zdi še edina normalna (beri ne zelo omejujoča) ;D. Sicer je šele začetek, če bo kaj haska pa sporočim ;)
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #98 on: January 05, 2008, 10:53:29 AM »
S to dieto je pa treba vztrajat, Tejka. Res je, dol hitro gre, ampak šment, takoj ko nehaš, dobiš pol nazaj, če ne še nekaj zraven. Preizkušeno.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Princes

• Mojster
« Reply #99 on: January 05, 2008, 11:45:31 AM »
Regina, en lep pozdrav ti pošiljam :). Spet rabim tvojo pomoč.

Včeraj me je moj sin presenetil pri kosilu. Rekel je, veš mama včeraj sem pa v sanjah umrl. Videl sem se, da sem bil mrtev. Nobenega ni bilo zraven mene, videl sem samo mojega bivšega domskega učitelja (ta mu je bil, dokler je bil v šoli in je bival v domu kot srednješolec zelo blizu). Vprašala sem ga, kaj je občutil ob tem, vendar mi ni znal povedati, le da je bil, ko se je zbudil srečen, da je živ. 
Včeraj je tudi srečal neko prijateljico (katera, pa ni vedela, kaj je on sanjal), ki mu je povedala, da je sanjala, da je umrl v prometni nesreči.
Ponavadi mi ne razlaga, kaj sanja, vendar zgleda, da so ga sanje pošteno prestrašile pa še pripoved prijateljice povrh ???.

Rekla sem mu, da je verjetno v njem nekaj odmrlo, nekaj kar je prerasel. Da mogoče vstopa v drugo ero svojega življenja.. ... to je bila moja razlaga.

Prosim Regina povej, kaj se dogaja z mojim sinom.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #100 on: January 05, 2008, 01:59:57 PM »
Regina, en lep pozdrav ti pošiljam :). Spet rabim tvojo pomoč.

Včeraj me je moj sin presenetil pri kosilu. Rekel je, veš mama včeraj sem pa v sanjah umrl. Videl sem se, da sem bil mrtev. Nobenega ni bilo zraven mene, videl sem samo mojega bivšega domskega učitelja (ta mu je bil, dokler je bil v šoli in je bival v domu kot srednješolec zelo blizu). Vprašala sem ga, kaj je občutil ob tem, vendar mi ni znal povedati, le da je bil, ko se je zbudil srečen, da je živ. 
Včeraj je tudi srečal neko prijateljico (katera, pa ni vedela, kaj je on sanjal), ki mu je povedala, da je sanjala, da je umrl v prometni nesreči.
Ponavadi mi ne razlaga, kaj sanja, vendar zgleda, da so ga sanje pošteno prestrašile pa še pripoved prijateljice povrh ???.

Rekla sem mu, da je verjetno v njem nekaj odmrlo, nekaj kar je prerasel. Da mogoče vstopa v drugo ero svojega življenja.. ... to je bila moja razlaga.

Prosim Regina povej, kaj se dogaja z mojim sinom.

spremembe, preobrazba nekega dela njega, njegove osebnosti....smrt kot konec nečesa in rojstvo za nekaj novega  ::)  :D verjetno je tudi od zunaj dobil več sporočil ( ne samo od prijateljice ) , da se nekaj zaključuje  ;) po mojem nobenega razloga za strah  :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #101 on: January 05, 2008, 02:22:39 PM »
Regina,

evo mene spet - spet gnjavim s svojimi sanjami. Sanjalo se mi je, da sam sedla v svoj avto, bil je nekje parkiran ( meni neznano okolje ) ob cesti...spomnim se, da je močno sonce sijalo in zraven mene je bil brat - jaz sem hotela avto preparkirati in ga prižgem in ko dodam gas je malo " zabolilo" in nato nič - vse je delalo, le gas ne. Ugasnem avto in še enkrat poskusim vse, sklopko, zavoro - vse dela - in pritisnem do konca na gas in nič...vse gre v prazno. Gas je fuč in odidem iskati očeta, da mu povem ( običajno tudi v resnici on poskrbi za te zadeve ).

Razmišljala sem, da so mogoče te sanje povezane z včerajšnjim dogodkom, ko je v moje življenje ponovno ( sicer po zelo kratkem premoru ) vstopila oseba, ki mi je blizu in lahko rečem pomembna.

Simbolike gasa/plina v povezavi z avtomobilom je očitna - jaz sem pritiskala ( torej nisem imela namena zavirati ), a ni delalo. Je mogoče to sporočilo oz. občutek, da ni pravi čas za speljati( spremembe ) ali kako?  ;D

hvala ti Regina

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #102 on: January 05, 2008, 03:22:34 PM »

Včasih je dovolj že kakšna informacija, ki jih je v naših medijih več kot dovolj, da se mlade dotakne, ni pa seveda izključeno, da ne bi bile sanje povezane s kakšno osebno travmo. Ampak če je bil z razlago zadovoljen in pomirjen, si ga morda celo spodbudila k zavestnemu razmišljanju o sebi in spremembah, ki jih doživlja.
Bodi lepo in prijeten vikend ti želim.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #103 on: January 05, 2008, 03:33:22 PM »
Simbolike gasa/plina v povezavi z avtomobilom je očitna - jaz sem pritiskala ( torej nisem imela namena zavirati ), a ni delalo. Je mogoče to sporočilo oz. občutek, da ni pravi čas za speljati( spremembe ) ali kako?  ;D

Morda ni toliko pomembnen čas, kot so pretekle izkušnje in občutek, kaj lahko z motivacijo dosežeš.
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #104 on: January 05, 2008, 03:45:38 PM »

Morda ni toliko pomembnen čas, kot so pretekle izkušnje in občutek, kaj lahko z motivacijo dosežeš.

hvala Regina...prosim te pa poglej številke na moji uro in tvoji uri oddaje posta....to je res že neverjetno  ;D