Helou

Reginica zlata, moram te še izkoristiti preden odjadraš na dopust (ups

to me spomni na nekaj, kar sem ti obljubila, pa sem pozabila. pametni pišejo in jaz si nisem zapisala... oprosti

)
torej moja napovedana serija lepih sanj z mojo simpatijo je, mislim, da za nekaj časa pri koncu. verjetno se bo pojavila spet čez en mesec. sem že vajena, po navadi se mi take stvari sanjajo ob polni luni (tudi pri mojem bivšem je bilo tako). V zadnjih sanjah sva določala datum poroke

ampak to so ponavljajoče se sanje, sem vajena, torej nič pretresljivega. kar je zanimivega pri teh sanjah, je to, da se je nad nama pojavila osmica (oziroma izmenjujoče: enkrat osmica, drugič osemnajstica - kot da bi pri tekstu na računalniku dala na "bold"). no, to me je malce zmedlo. je to povezano s tem ponavljanjem?
no, pri današnjih sanjah pa sem bila na nekem potovanju (mislim, da je bilo štirinajst-dnevno). sanjala sem da smo bili v neki hiši, kjer strašijo duhovi (na nekem hodniku). ni me bilo strah, ampak bilo je tako čudno. ti duhovi so se mi zdeli arogantni in nič kaj prijazni. potem so govorili skozi neko osebo in mi povedali, da naj neham sanjat o nemogočih stvareh, da si tako in tako hitro premislim (pa to ni res

). nisem jim verjela in sem šla dalje. potem pa sem se res mečkala z nekim moškim, ki je sicer bil simpatičen, niti malo pa ni ustrezal mojim "kriterijem". groza!