Author Topic: GIBANJE LUNE IV.  (Read 91204 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: GIBANJE LUNE IV.
« Reply #120 on: January 22, 2008, 11:29:53 PM »
Tudi forum nam je danes enkrat že dol padel.  Na srečo samo za par minut.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Princes

• Mojster
« Reply #121 on: January 23, 2008, 06:20:52 AM »
Ne predstavljam si, da bi bila brez foruma. To enostavno ne gre ;D
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #122 on: January 24, 2008, 08:58:34 AM »
Retro, mrki ipd.... tudi jaz sem dol padla  ;D

24 januar je že danes in četrtek, ko luna upada in je v znamenju Leva ... ob 15.49 vstopi v znamenje Device

Danes je poseben dogodek, ravno zdajle Venera prestopa v znamenje Kozoroga ....

Drugače pa izkoristite lep dan ....

čeprav padajoča luna v devici, pa z lepim aspektom trigona na Venero, bo v popoldanskem času dala tudi možnost nekaj ustreznih nakupov, ki bodo premišljeni /venera v kozorogu/ in seveda naj gre za drobne malenkosti za gospodinjstvo ali vsakdanje pripomočke /merkur/.

Jaz moram kupit lovilec vlage  ;D ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #123 on: January 24, 2008, 09:46:48 AM »
Dobro jutro!
Eni smo malo bolj pozni...bolj po penzionistično...zadnje cajte bi samo spala...očitno spravljam not vse neprespane noči iz dežursev zadnjih 25 let.

Tale lunca danes, pa se meni na en konc gugalnice vsede, še dobro, da jo trigon venere in sekstil marsa podpre, da se preveč ne zagunca...bo boljše čez mesec dni, ko bo še mars direkten...moram kuhinjo porihtat.

Zunaj pa prekrasen sončen dan. Mejte se vsi skupaj kar se da lepo.
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #124 on: January 24, 2008, 09:55:05 AM »
 ;D Zdajle mi je padlo na misel, da je 2. februarja že pustna sobota. Pa grem gledat kje je luna ... ja kje drugje kot v Strelcu  ;D

Me vleče v Benetke na beneški karneval. Uh, aspekti so kar dobri čez dan, tko da bom dala pot pod noge. Hm, moj dragi je predlagal prevoz z vlakom ... ampak tole ne verjamem da bi sprejela, kajti luna je v opozicijo na Mars, ki bo aktualna v času po 18 uri ... hm alpa če prideva prej domov.
Mrk je preblizu, da bi se ta dan vozila ravno z vlakom  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #125 on: January 25, 2008, 06:04:32 AM »
Luna upada in je v Devici

Nekoliko nemirnješe popoldne nas čaka, sicer pa dan ki bo deviško naravnan....

Jutri v soboto bo luna od 12.32 do 23.35 v praznem teku, potem vstopi v znamenje Tehtnice
Torej nič kaj spodbudna sobota, več ali manj kar običajna

V nedeljo je padajoča luna v Tethnici in nekoliko boljše energije od sobotnih. Čas za druženje, izlet in študij.

Lep vikend vam želim ....
www.Astro-Star.net

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #126 on: January 25, 2008, 08:01:00 AM »
Fala  :D
Theta Practitioner™

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #127 on: January 25, 2008, 08:25:15 AM »
 ;) jaz imam pa danes pa jutri tečaj...v Kranju občina sedaj za nas ustvarjalce  ;D pripravlja kup enih luštnih zadevic po zelo simboličnih cenah oz. večinoma kar brezplačno...danes in jutri bomo delali torbice iz filca...juhuhu  :D
V januarju sem pa zbolela ravno takrat ko se je začel tečaj keramike  :'(...no ampak baje da ga bodo ponovili v marcu, ker je tako zanimanje  :) ::).
V nedeljo pa tašča praznuje RD, trako, da nam druženje ne uide  ;D :D

Lep vikend vsem skupaj vam želim  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #128 on: January 25, 2008, 02:04:03 PM »
;) jaz imam pa danes pa jutri tečaj...v Kranju občina sedaj za nas ustvarjalce  ;D pripravlja kup enih luštnih zadevic po zelo simboličnih cenah oz. večinoma kar brezplačno...danes in jutri bomo delali torbice iz filca...juhuhu  :D
V januarju sem pa zbolela ravno takrat ko se je začel tečaj keramike  :'(...no ampak baje da ga bodo ponovili v marcu, ker je tako zanimanje  :) ::).
V nedeljo pa tašča praznuje RD, trako, da nam druženje ne uide  ;D :D

Lep vikend vsem skupaj vam želim  :-*

Sonck kje si pa lahko ogledam te delavnice, mogoče se pa tud spravim na kakšno.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #130 on: January 29, 2008, 09:28:18 AM »
Hvala  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #131 on: January 30, 2008, 07:30:50 AM »
danes smo že predzadnji dan prvega meseca v letu ... uh .. čas beži

Zadnji krajec imamo v škorpijonu, pa tudi Venero v trigonu na Saturna, kar je v času pred mrki dalo nekoliko razmišljanja, kaj vse imamo za postoriti, počistiti itd...
Seveda je čas bilanc, zaključnih računov, inventur ....... kar lahko naredimo tudi doma in se znebimo nepotrebne šare in navlake ... tako v stanovanju, omarah, kot tudi v svoji notranjosti.

Faza padajoče lune in teden pred sončnim mrkom bo ravno pravšnje obdobje. Poleg tega bomo v tem času pustovali in mogoče je to čas, da razmislimo o maskah, ki jih nosimo, pa kaj storimo zase.

Lepo se imejte
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #132 on: February 02, 2008, 07:17:59 AM »
Danes je padajoča luna v znamenju Strelca

Čutimo Merkurjevo približevanje Neptunu. Aspekt se dovrši ob 1.55 ponoči, upam, da potem lahko računamo tudi na boljše vreme.

Sicer bo dan dokaj lep, le večerne ure v znamenju nemira zaradi lune, ki bo naredila opozicijo na Marsa. Ne pustite se razdražit, še posebno če ste Dvojček ali Strelec.

Lepo pustno soboto in pazljivo pri večernem pustovanju.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #133 on: February 06, 2008, 06:07:00 AM »
Danes je 6.februar, padajoča luna v znamenju Vodnarja

Cel dan nas bo spremljal retrogradni merkur, ki se bo "poljubil" s soncem ob 19.19 uri, torej bodo besede imele precejšnjo težo. Ravno tako pisanje in druga intelektualna opravila, prav mogoče pa je, da se boste podali v urejanje uradnih zadevšn.

Ne smemo pa pozabiti, da je Merkur retrograden, torej uredite tisto za nazaj, tisto kar morate, počistite papirje in dokončajte začeto delo.

Jutri je namreč Sončni mrk. Že kar nekaj dni čutimo njegov vpliv, torej smo precej mrkasti in nič ne gre tako kot bi moralo. Čas je primeren za poglobitev vase in razmislek. Še posebno ker se bosta ponoči ob 3.22 v sekstilu srečala Venera in Uran .....

Mir, meditacija, sprehod, poiščite sorodne duše, premislite in odvrzite vse nepotrebno.

Sončni mrk v znamenju Vodnarja, ki bo precej zračna zadeva nam zna prinesti obilo novih priložnosti, pričakujemo pa lahko, da bo vse drugače, kot pa smo ves ta čas, ko smo pravzaprav imeli roke zavezane, načtovali.

Spremembe, presenečenja in predvsem drugačen pogled na naše življenje, če ga bomo le hoteli videti ali razumeti.

Torej, danes se posvetite sebi, tistim stvarem, ki jih imate radi, mislite pozitivno in dobili boste ideje kako in kaj boste živeli v tem letu...

Za tiste, ki ste rojeni v znamenju Vodnarja, za vse ki imate v tem znamenju AS, ali pa kakšen drug planet ali pomembno točko, bo to leto leto "prepiha", leto novih priložnosti in drugačnih usmeritev, življenja, ki ste ga vajeni.

Za vsa ostala fiksna znamenja /bike, škorpijone/, ki jim bo mrk delal kvadrat na pomemben planet ali točko pa bo leto aktivnega premikanja v nepričakovane smeri. Za leve malo manj, oni bodo bolj pod vtisom, da bodo drugi povzročili spremembo in se ji bodo morali prilagoditi. Bodo pa zato toliko bolj aktivni v avgustu, ko bo sončni mrk v njihovem znamenju.

Torej smo v letu, ko so na vrsti fiksna znamenja, predvsem pa Vodnarji in Levi.

Ker pa smo že velikokrat ugotovili, da se največ naučimo na primerih, bi bilo fino, če se oglasijo Ribe in Device, mogoče Dvojčki in Strelci .... kako so se počutili nekje od oktobra 2006 dalje in kakšne spremembe so doživljali v tem času, ko so bili mrki na osi Riba-Devica.

Lep meditativen dan vam želim
 :D
« Last Edit: February 06, 2008, 09:04:09 AM by Tea »
www.Astro-Star.net

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #134 on: February 06, 2008, 08:18:01 AM »
Vzeto na znanje. ;) Danes itak zaključim z enotedensko prakso, potem se bom pa popoldne lotila izpolnjevanja raznih obrazcev za tole prakso, da potem zaključim s tem. :D

Kaj pa rakci?
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261