Author Topic: GIBANJE LUNE IV.  (Read 91180 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
Re: GIBANJE LUNE IV.
« Reply #270 on: March 10, 2008, 07:36:54 PM »
V tem času smo imeli priložnost počistiti tudi vse stare "dogovore" in "obveze" duš, zato smo srečevali precej nenavadne ljudi in doživljali precej globoke in včasih nerazumljive dogodke in situacije ...... No, upam, da smo podelali in ozavestili zakaj, kaj in s kom .....
Se ne bi mogla bolj strinjati. In ti ljudje so nam dali določeno lekcijo. Pa čeprav hudo - lekcija je bila.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #271 on: March 10, 2008, 11:57:16 PM »
tudi sama sem imela močno čiščenje v letu 2006 in 2007...druga polovica prejšnjega leta je bila zame definitivno prijetnejša, lahkotnejša po predhodnem mučenju. Ampak mi za nič ni žal in vse je bilo vredno truda...že ko se človek spomni za nazaj, kaj je dal skozi, dobi še večjo moč in zaupanje sam vase, kakšno moč nosi v sebi, katere si dostikrat ne priznamo, se je ne zavedamo. Sem prav vesela svežega vetrca za vse  ;)  :D

Mystica, dobrodošla na forumu...tvoj avatarček kar vase vleče tako je magičen  :D

Taja

sem se spomnila tistega reka....da je potrebno včasih dvignit prah, da je potem ozračje bolj čisto. Bi se lahko tudi sem navezovalo.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #272 on: March 11, 2008, 06:49:15 AM »
Danes imamo rastočo luno v znamenju Bika

Danes je nadvse ugodno, da kaj kupimo, uredimo finančne zadeve, posvetimo se našim denarnicam in bančnim računom

Lahko se odločimo tudi za sprehod v naravo, negovanje vrta in cvetličnih gred, okrasja

Lahko se lotimo slikanja, glinarjenja ali oblikovanja nakita

Življenje se bo odvijalo počasi, odložite vsa intelektualna dela za kasneje, sestanki bodo dolgi in se lahko zavlečejo v neskončnost, zato se prilagodite ritmu Lune in lenarite, posvetite se tistim, ki jih imate radi, pojdite na masažo, kaj dobrega skuhajte in ob tem zapojte kakšno veselo pesmico.

Danes ni čas za spremembe v globalnem smislu, danes je čas za crkljanje in negovanje tistega kar mamo /tudi našega telesa/.

Okrog vratu si zavežite šal in popazite na grlo.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #273 on: March 11, 2008, 07:55:19 AM »
Mystica, dobrodošla na forumu...tvoj avatarček kar vase vleče tako je magičen  :D
Hvala za dobrodošlico.  :)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #274 on: March 11, 2008, 05:05:13 PM »
Danes je res dan za lezanje ... Ah ta bikec mi pase.  ::)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #275 on: March 11, 2008, 05:10:03 PM »
Kljub temu, da je rastoča luna čutim nekakšen notranji pritisk.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #276 on: March 11, 2008, 06:36:56 PM »
Joj, jaz pa za lenarjenje nimam časa, delo, delo, delo............no, grem pa sedaj spakirat, potem pa se pocrkljati s kakavom ali čem podobnim. :D
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #277 on: March 11, 2008, 06:56:03 PM »
Tudi jaz sem delala, pa se sedaj me caka nekaj ur za racunalnikom- delovnih ur z obcasnim speganjem na forum :D

Zadnje case skusam vizualizirati kar si zelim in kar ne morem verjeti, da se vecinoma vse uresnici.  :o Tako sem danes na vseh srecanjih, ki sem jih imela, super speljala vse, pa se hitro je minilo. :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #278 on: March 12, 2008, 05:45:24 AM »
Luna nam danes ne bo preveč naklonjena. Kar nekaj kvadratnih aspektov bo naredila preko dneva, ob 18.55 pa vstopila v znamenje Dvojčka.

Danes vstopi tudi Venera v znamenje rib ob 23.51 ...... čas za romantiko. Nam bodo ptički peli in videli bomo travo rast  ::)

Lep dan vam želim
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #279 on: March 12, 2008, 11:53:41 AM »
torej tole "gregorjevo" ima zaveznika v "zvezdah" ;)

danes se ptički ženijo in je slovensko valentinovo

uživajte maksimalno  :D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #280 on: March 12, 2008, 06:34:52 PM »
Luna nam danes ne bo preveč naklonjena. Kar nekaj kvadratnih aspektov bo naredila preko dneva, ob 18.55 pa vstopila v znamenje Dvojčka.

Danes vstopi tudi Venera v znamenje rib ob 23.51 ...... čas za romantiko. Nam bodo ptički peli in videli bomo travo rast  ::)

Lep dan vam želim

Zlomka, pa dejta nimam danes!
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #281 on: March 13, 2008, 06:13:57 AM »
Rastoča luna v znamenju Dvojčkov je danes

Lep dan bo, Venera v sekstilu na Plutona nam bo okrepila ljubezenska čustva, telesne čute in intenzivna doživetja.

Ptički se ženijo pravi Mavrica. Torej Azra nisi nič zamudila  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #282 on: March 13, 2008, 07:51:47 AM »
Ne vem, kam naj uvrstim tole vprašanje, Tea, pa bom kar tukaj. Lahko premakneš kam, če želiš. Gre pa za sanje ... vendar ne za njihovo razlago.

Namreč: odkar sem se začela ukvarjati z astrologijo, pa eno šamansko terapijo sem dala čez že pred nekaj časa ... od takrat imam neprestano intenzivne sanje o ljudeh, s katerimi nimam nikakršnega stika, tudi kakšne blazne povezave ne najdem, edino nazadnje sem sanjala prijatejico, s katero sva se na smrt skregali pred cca 15. leti. Ne vem, ali je kakšen tak vpliv lune ali kaj ...gre za čiščenje podzavesti, kakšen vpliv planetov? Ni mi jasno zakaj se zdaj tako intenzivno to dogaja, prej se pa leta in leta sploh sanj spomnila nisem (rečemo, da nismo sploh nič sanjali).

Hvala.

M. :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #283 on: March 13, 2008, 08:12:34 AM »
Jaz bi izkala povezave v prehodu
T Neptun /naravni vladar 12 - zadolžena za sanje in spanje/ - prehod preko MC in T Kirona /zdravljenje nezavednih vzorcev in bolečin/, kvadrat na Urana v 6 /sprememba dojemanja vsakdana, odnosov do dela in sodelavcev/, petšestin na S Vozel v 5 in v Devici:
- premagati krivdo, premagati nagnjenost valiti krivdo na druge /prijatelje/, v sebi zbrati namen, moč, se zbrati in se osredotočiti na cilj. S zanka v 5 bi kazala da si se v preteklosti precej zanašala prav na prijatelje, zdaj pa je treba pridobiti samozavest in se odločati sama. Sreča je takrat ko sebe postaviš na prvo mesto. Enako je s partnerstvom: glej dispozitorja vozla - merkuja v 7 z neptunom: kdo se za koga žrtvuje itd....

Da je bila vključena karmična tema pa govori tudi T Uran na p MC in seveda na južni zanki  - torej je bila sprožena potreba po samostojnosti in neodvisnosti - v znamenju Rib /Neptun/...... in krog se zaključi ....

In vedno znova se vračamo k konjunkciji Neptuna in Merkurja /tudi vladar tvojega horoskopa/ .... v 7 hišo - odnosi z drugimi pomembnimi

No, zdaj če sanjaš prav zaradi tega bolj intenzivno, bo Regina povedala kaj bolj konkretnega. Dejstvo pa je, da si v središču karmične naloge, ki je bila sprožena.
www.Astro-Star.net

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #284 on: March 13, 2008, 09:21:28 AM »
Uf, hvala ti za tale izčpren odgovor. Bom še malo premlela tole. Karmične zadeve torej ... sem jih imela prav na sumu.