Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350533 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1365 on: October 13, 2009, 08:17:50 AM »
....mu jee pa do sebe...... ang:

hehe, izgleda, da so vsi moški hedonisti  >:D

Anonymous

• Guest
« Reply #1366 on: October 13, 2009, 06:14:11 PM »
....mu jee pa do sebe...... ang:

>:D če bi mu blo do sebe, pol bi izkoristu šanso in še kdaj cele noči kričal: 'aaaaaa men se bo zmešal ob teb'  >:D tko da ne vem kok to drži  :P

Anonymous

• Guest
« Reply #1367 on: October 13, 2009, 09:27:11 PM »
daita se zmatrat", dovolita se znoret", pametno!

Anonymous

• Guest
« Reply #1368 on: October 14, 2009, 04:40:55 PM »
So me že drugič skoraj "dobili poleg"!  :P V tretje gre rado ne?  :D
nič kriva  ang: ( >:D >:D >:D >:D)

Anonymous

• Guest
« Reply #1369 on: October 15, 2009, 02:22:32 PM »
A je imel že kdo izkušnjo, da so se mu začele stvair dogajati same od sebe? Imaš nekaj za narediti v službi, ti ne narediš ničesar in reši se samo od sebe?

To se mi je zdajle naredilo že nekajkrat.

Treba poklicat stranko, mora nujno podpisat papirje. Meni se ne da delat, klicat okoli. Stranke pridejo same od sebe v pisarno. Nihče jih ni klical, ne nič.
Ne morem verjet?

Anonymous

• Guest
« Reply #1370 on: October 15, 2009, 06:00:43 PM »
Enako se mi dogaja, delam med ljudmi, starejših je kar nekaj, večina, priletna gospa prihaja vsaki dan  po nakupe, pred časem mi pripoveduje zgodbo........nisem vedela da sem tudi sama del te zgodbe.....kdo kaj in.........nekaj časa zatišje.... v meni pa se odvija, osebo katera je del te zgodbe poznam..........pa pustim...to je del preteklosti, včeraj med nakupom kakor vsakič, pripoveduje svoje življenske dogodivščine in do podtankosti dobim odgovor o mojem vprašanju pri sebi, da sem tudi sama del te zgodbe in res bila sem del tega......a ona o temu nič ne ve, povedala je nekaj kar nimam nič od tega.......a kako je svet majhen in na kakšen način dobiš kak odgovor, to je osupljivo.........ja take in drugačne pripetije se mi dogajajo v moji sedanji službi.........malo  časa sem tu.....pestro je pestro......zaznavam določene ljudi.....njihove občutke......tesnobe.........in nazadnje veselje ko delam s njimi.......ko jim podarim nasmeh in oni mi ga iz srca vračajo.......vem vse je čisto kakor solza.......
Res so pravi sončki.......veliki, mali....še samski........poročeni .......in jaz ob njih rastem....

Hvala vam  ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1371 on: October 17, 2009, 11:49:30 PM »

Anonymous

• Guest
« Reply #1372 on: October 18, 2009, 03:21:33 AM »
Enako se mi dogaja, delam med ljudmi, starejših je kar nekaj, večina, priletna gospa prihaja vsaki dan  po nakupe, pred časem mi pripoveduje zgodbo........nisem vedela da sem tudi sama del te zgodbe.....kdo kaj in.........nekaj časa zatišje.... v meni pa se odvija, osebo katera je del te zgodbe poznam..........pa pustim...to je del preteklosti, včeraj med nakupom kakor vsakič, pripoveduje svoje življenske dogodivščine in do podtankosti dobim odgovor o mojem vprašanju pri sebi, da sem tudi sama del te zgodbe in res bila sem del tega......a ona o temu nič ne ve, povedala je nekaj kar nimam nič od tega.......a kako je svet majhen in na kakšen način dobiš kak odgovor, to je osupljivo.........ja take in drugačne pripetije se mi dogajajo v moji sedanji službi.........malo  časa sem tu.....pestro je pestro......zaznavam določene ljudi.....njihove občutke......tesnobe.........in nazadnje veselje ko delam s njimi.......ko jim podarim nasmeh in oni mi ga iz srca vračajo.......vem vse je čisto kakor solza.......
Res so pravi sončki.......veliki, mali....še samski........poročeni .......in jaz ob njih rastem....

Hvala vam  ang:

Lepo je, če imaš take stranke.
Moje so zadnje čase katastrofa.
Lani je bilo veliiiiiiiiiiiko bolje. Kmalu bo obletnica nekega zanimivega dogodka. Pa ne povem, kakšnega. :P

Anonymous

• Guest
« Reply #1373 on: October 18, 2009, 09:27:32 AM »
Ojla,

moraš verjeti in take bodo tudi prišle k tebi, privabila jih boš, nič ne omejuj se s tem, samo ti verjemi, počasi in spoznanje pride do tebe.
Ne obupat,

obletnica čestitke.

Tudi sama bom imela pomembno obletnico a ta je  :'( zahvaljujoč se  ang: sem to v veliki meri premagala, veliko je  :D v mojem življenju, a nekaj ni prestalo iskrena čustva
Bodi  :D in naj ti  ang: ang: ang: priskočijo na pomoč, povprašaj jih in videla boš, a vseeno spremeni prepirčanje iz KATASTROFA, v RAJ, MILINA, SONČKI IN rezultat bo  ;) ;) ;) :-*

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #1374 on: October 18, 2009, 04:46:01 PM »
sovražim svojo služboooo!!!!!

Anonymous

• Guest
« Reply #1375 on: October 22, 2009, 03:45:56 AM »
Še malo ...

Anonymous

• Guest
« Reply #1376 on: October 22, 2009, 05:16:57 AM »