Zadnja dva dni sem se tu ustavil le za nekaj minut, saj nenazadnje me skoraj nič ni bilo doma. V tem času se je nabralo marsikaj, med drugim tudi v tej temi, ki naenkrat ni več anonimna. To je pravzaprav pohvalno, da ste tudi javno povedali kaj vas moti, kaj ne gre, kaj bi šlo lahko bolje in kje je treba kakšno stvar popraviti.
Moramo se zavedati, da čisto vse ne bo po prav nikomur, ker vedno se bo našlo ki bi motilo souporabnika.
Pa gremo po vrsti. Čistost foruma ki ga je omenila Azra.
Se strinjam, vendar ne morem mimo Teinega odgovora, da tisto spada v rubriko razvedrilo. A vendarle se lahko po drugi strani postavi še eno vprašanje. Bi bilo na forumu tako živahno če rubrike razvedrilo nebi bilo? Ne verjamem. Pač, če se komu kakšen dan ne da sodelovati v temi astrologije, sanjm, 9zk, vedeževanje, angeli, ipd, naj pač odda vic ali kaj podobnega. Vendar se moramo ob tem zavedati, da ravno z novim in novim odpiranjem topicov z raznimi hitrimi sporočilo, torej posti z eno besedo, zelo mejijo na neokusnost in slabšo kvaliteto, takšni forumi, celo s sorodno tematiko pa že obstajajo. In vi tu prazvaprav tvorite del spletnega mesta, ki je zelo kvaliteten in verjamem, da bi to kvaliteto tudi radi obdržali.
Sicer pa kot je napisala tudi Tea. Teme enodnevnice ne morejo izpodriniti celotnih rubrik, kot je to astrologija, sanje, 9zk, angeli, vedeževanje. Res je, da lahko naredijo trenutno zmedo.
Vedno pač sem bil mnenja, da vsakdo od nas nekaj zna, torej dovolj tehten razlog, da bi vsakdo (ali kar skupinsko) lahko imel zelo kvalitetno tematiko.
Kar zadeva razdrobljenosti, urejenosti po forumu bi rad povedal, da je temu pravzaprav zelo težko ustreči. Včasih kdo ne ve kam naj določeno tematiko postavi, saj gre za kaj specifičnega. To se je zgodilo ne le drugim, tudi meni, a vendarle za eno samo temo resnično
nebi rad odpiral novega podnaslova.
Nekaj retrogardnega je danes v zraku in tako sem morebiti celo kaj pozabil, verjamem pa, da sem vsaj generalno svoje mnenje tudi povedal.
Hvala, ker soustvarjate edino spletno mesto z virtualnim hotelom.
Vaš portir.
Andres