Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350367 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #150 on: February 14, 2008, 08:06:26 PM »
zdaj bom pa se anonimno nekaj napisala, kar me zuli: >:(

A ste vsi zmenjeni, da se dobite na forumu ravno, ko mene ni? Potem moram pa brat 6 strani nazaj, da vem kaj se je dogajalo >:(

No, to pa mene moti! :D

Patrik

• Guest
« Reply #151 on: February 14, 2008, 08:08:28 PM »

smo vedeli, da si ti, Patrik ;)

Nic ne skrbi, Azra! Nas bo se marsikaj prijelo pa minilo, ampak pomembne teme se bodo obdrzale. Morda se ne vemo, da nam bodo te teme, kdaj se prav prisle ;)

Hvala za vzpodbudne besede! ;) ;D Sicer se pa res nilkoli ne ve. Jeziki so pot v svet! ;) ;D

Res ste vsi tako kull. Brez vas - brez foruma, ne vem, kaj bi! :'( Hvala, da ste! ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #152 on: February 14, 2008, 08:11:01 PM »
zdaj bom pa se anonimno nekaj napisala, kar me zuli: >:(

A ste vsi zmenjeni, da se dobite na forumu ravno, ko mene ni? Potem moram pa brat 6 strani nazaj, da vem kaj se je dogajalo >:(

No, to pa mene moti! :D

Ne, ne! To so naključja! :D ;) ;D Hja, bomo se potrudili oz. bomo vklopli radarje in ko bo maximalno 7 oseb, takrat bomo pričeli s pisanjem! :) In kaj meniš!? :o ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #153 on: February 14, 2008, 08:16:05 PM »
ah, dolgcas :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #154 on: February 14, 2008, 10:54:37 PM »
Tu je pa postalo zanimivo  ;D
« Last Edit: February 14, 2008, 10:54:50 PM by Anonymous »
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #155 on: February 14, 2008, 11:28:13 PM »
Zadnja dva dni sem se tu ustavil le za nekaj minut, saj nenazadnje me skoraj nič ni bilo doma.  V tem času se je nabralo marsikaj, med drugim tudi v tej temi, ki naenkrat ni več anonimna. To je pravzaprav pohvalno, da ste tudi javno povedali kaj vas moti, kaj ne gre, kaj bi šlo lahko bolje in kje  je treba kakšno stvar popraviti.

Moramo se zavedati, da čisto vse ne bo po prav nikomur, ker vedno se bo našlo ki bi motilo souporabnika.

Pa gremo po vrsti. Čistost foruma ki ga je omenila Azra.
Se strinjam, vendar ne morem mimo Teinega odgovora, da tisto spada v rubriko razvedrilo. A vendarle se lahko po drugi strani postavi še eno vprašanje.  Bi bilo na forumu tako živahno če rubrike razvedrilo nebi bilo? Ne verjamem. Pač, če se komu kakšen dan ne da sodelovati v temi astrologije, sanjm, 9zk, vedeževanje, angeli, ipd, naj pač odda vic ali kaj podobnega.  Vendar se moramo ob tem zavedati, da ravno z novim in novim odpiranjem topicov z raznimi hitrimi sporočilo, torej posti z eno besedo, zelo mejijo na neokusnost in slabšo kvaliteto, takšni forumi, celo s sorodno tematiko pa že obstajajo.  In vi tu prazvaprav tvorite del spletnega mesta, ki je zelo kvaliteten in verjamem, da bi to kvaliteto tudi radi obdržali. 
Sicer pa kot je napisala tudi Tea.  Teme enodnevnice ne morejo izpodriniti celotnih rubrik, kot je to astrologija, sanje, 9zk, angeli, vedeževanje. Res je, da lahko naredijo trenutno zmedo.

Vedno pač sem bil mnenja, da vsakdo od nas nekaj zna, torej dovolj tehten razlog, da bi vsakdo (ali kar skupinsko) lahko imel zelo  kvalitetno tematiko.

Kar zadeva razdrobljenosti, urejenosti po forumu bi rad povedal, da je temu pravzaprav zelo težko ustreči. Včasih kdo ne ve kam naj določeno tematiko postavi, saj gre za kaj specifičnega.  To se je zgodilo ne le drugim, tudi meni, a vendarle  za eno samo temo resnično
nebi rad odpiral novega podnaslova. 

Nekaj retrogardnega je danes v zraku in tako sem morebiti celo kaj pozabil, verjamem pa, da sem vsaj generalno svoje mnenje tudi povedal.

Hvala, ker soustvarjate edino spletno mesto z virtualnim hotelom.

Vaš portir.

Andres
« Last Edit: February 14, 2008, 11:30:54 PM by Anonymous »

Anonymous

• Guest
« Reply #156 on: February 15, 2008, 10:02:44 AM »
Danes sn čisto dol brez energije in elana, kaj naj bi to pomenilo.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #157 on: February 15, 2008, 10:45:03 AM »
Sama imam vedno manj casa za internetne "uzitke", tako da berem res samo tisto kar me zanima in pisem tam ...
Vsekakor pa vsakemu svoje.
Kakor bi rekel nas Tar Mar:
Imejte se samo lepo!  ;)

:-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #158 on: February 15, 2008, 12:08:49 PM »
Hoj!

Jaz sem na forumu že nakaj mesecev, pa še vedno najdem kako temo, za katero sploh nisem vedela, da je na forumu.
Pa kaj! Je že nisem rabila.
Takrat, ko človek kaj rabi, mu angelčki to direkt pred vrata dostavijo. Seveda, če to dovoli...
Ustrvarjalni nered pa mora bit; vzpodbuja kreativnost in delovanje malih sivih....

Hvala vsem, ki tvorite tole imaginarno skupino in da dobrosrčno delite znanje, ste prav fajn...

Še kar se tiče "enobesednih" postov: jaz imam včasih samo 3 minutke časa: priletim mimo foruma, pogledam kaj je novega, naredim en Kalodont ali Asociacijo (kao živjo frendi, še sem živa, imejte se lepo) in letim naprej.... Skoraj tko kot bi se v živo srečali.....

Lep dan in še lepši vikend vsem!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Anonymous

• Guest
« Reply #159 on: February 15, 2008, 06:46:02 PM »
Hoj!

Jaz sem na forumu že nakaj mesecev, pa še vedno najdem kako temo, za katero sploh nisem vedela, da je na forumu.
Pa kaj! Je že nisem rabila.
Takrat, ko človek kaj rabi, mu angelčki to direkt pred vrata dostavijo. Seveda, če to dovoli...
Ustrvarjalni nered pa mora bit; vzpodbuja kreativnost in delovanje malih sivih....

Hvala vsem, ki tvorite tole imaginarno skupino in da dobrosrčno delite znanje, ste prav fajn...

Še kar se tiče "enobesednih" postov: jaz imam včasih samo 3 minutke časa: priletim mimo foruma, pogledam kaj je novega, naredim en Kalodont ali Asociacijo (kao živjo frendi, še sem živa, imejte se lepo) in letim naprej.... Skoraj tko kot bi se v živo srečali.....

Lep dan in še lepši vikend vsem!

Iza

Seveda, veliko nas je, ki delamo po cele dneve in si na koncu le odtrgamo čas, se vsedemo v naslanjač in - "o sedaj je pa samo moj užitkarski čas, poglejmo kaj lahko tudi še tu dobrega postorim. Včasih res vas samo pogledam, ker mi čas ne dovoljuje kaj več, so pa dnevi, ko sem cel v tem.
Vsak po svoje - vsak naj počne kar hoče na tem netu vendar naj upošteva tudi druge, kakor tudi drugi upotevamo njega. Saj smo na koncu res prijetna druščina. Vedite, da mi je vsak od vas drag posebj. Res je z določenimi sem komuniciral samo enkrat, nekatere sem opazil samo po imenu, niste "me še obiskali" tudi vi ste veliko.
Torej vse po pravilih foruma in vsi smo eno

:) :-*

Tar_Mar
Torej včasih samo asociacija včasih pa veliko več.

Anonymous

• Guest
« Reply #160 on: February 17, 2008, 12:41:49 AM »
nisem najbolj prešerne volje, zato grem kar spat v upanju, da bo nedelja bolj vesela  8)

Anonymous

• Guest
« Reply #161 on: February 17, 2008, 08:35:15 AM »
Zopet sem jo čutil. Kaki lep občutek je.

Anonymous

• Guest
« Reply #162 on: February 17, 2008, 09:12:50 AM »
spala bi :(

Anonymous

• Guest
« Reply #163 on: February 17, 2008, 02:17:41 PM »
zdaj grem na eno pijačo

Anonymous

• Guest