Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350683 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1290 on: September 14, 2009, 03:03:00 PM »
Danes pa jaz puščam  :'(

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #1291 on: September 14, 2009, 04:29:40 PM »

Je že mimo ali še tebi pošljemo eno veliko vrečo robcev in topel objem?  :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1292 on: September 14, 2009, 09:17:25 PM »
Danes so se name zgrnili vsi črni oblaki  :'(
teža bremena me je zlomila  :'(
Kaj in kje delam narobe?  :(

Anonymous

• Guest
« Reply #1293 on: September 15, 2009, 09:00:11 AM »

Je že mimo ali še tebi pošljemo eno veliko vrečo robcev in topel objem?  :-*

Hvala Rena
Nič ne pomaga, ne robci, ne objem. Bom morala sama čez to  :'( tako je edino prav!

Anonymous

• Guest
« Reply #1294 on: September 15, 2009, 09:01:00 AM »
Danes so se name zgrnili vsi črni oblaki  :'(
teža bremena me je zlomila  :'(
Kaj in kje delam narobe?  :(

Po vsakem dežju posije sonce. Kmalu bo sijalo tudi zate!

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #1295 on: September 15, 2009, 06:45:09 PM »

Ti pošiljam velik, močan objem in obilo ljubezni.

Anonymous

• Guest
« Reply #1296 on: September 15, 2009, 06:50:19 PM »
Res presegam samo sebe, kar delam nima več ne repa pa tudi glave, a kaj ko moja glava še vedno 100 in več km stran, pri njemu, z njim in ob njemu, le on..... ne vem?
Saj je vredi, a vseeno ne neham misliti na njega, še vedno upam in si ga želim tudi če vem da ni upanja in prihodnosti, ni nama bilo usojeno že v štaru, tako je tudi sam rekel, tako je in kakor kaže bo tudi ostalo  :'(

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #1297 on: September 15, 2009, 07:44:26 PM »
Res presegam samo sebe, kar delam nima več ne repa pa tudi glave, a kaj ko moja glava še vedno 100 in več km stran, pri njemu, z njim in ob njemu, le on..... ne vem?
Saj je vredi, a vseeno ne neham misliti na njega, še vedno upam in si ga želim tudi če vem da ni upanja in prihodnosti, ni nama bilo usojeno že v štaru, tako je tudi sam rekel, tako je in kakor kaže bo tudi ostalo  :'(

Vem, da je hudo!  A če ti je to sam rekel, je super! A veš koliko moških žensko vleče za nos in ji tega ne pove! Si močna, izjemna ženska! Zmogla boš!

Objem, Mačica

Anonymous

• Guest
« Reply #1298 on: September 16, 2009, 02:42:52 PM »
Jeza je najboljše zdravilo! Celi še tako globoke rane!

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #1299 on: September 16, 2009, 04:08:16 PM »
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/na-svoj-rojstni-dan-varal-zeno.html

Na zagrebškem radiu se je pred kratkim zgodil manjši družinski incident. Žena je za rojstni dan želela presenetiti svojega moža, a je imel ta zanjo večje presenečenje ...
 :o

Ne dvigujte telefona ...  ::)  :P
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Anonymous

• Guest
« Reply #1300 on: September 16, 2009, 04:09:20 PM »
Jeza je najboljše zdravilo! Celi še tako globoke rane!

Tudi z jezo sem poskusila, ne gre po jezi je zopet lj. spominjam se najprej grdih oz. manj lepih besed, a na konc prevladajo tiste lepe, kakor na primer "rad te imam" ali dolgo ne bom ravnodušen do tebe......vem Življenje prinese take in drugačne dogodke, težko je podirati mostove za seboj, puščati obup in žalost, a sedaj sem jaz žalostna....občsno obupana že leto dni, kaj ima bližnja okolica od mene, nič, ravnodušna do vsega, nič  več ni motivacije, vizije.........kaj bi vse počela........živim v svojem svetu, ta pa nima nikakršne podlage samo spomine.
Vem svet ne vidi v mojo dušo, a sama vidim in to precej globoko, tam je sama ž. in nič drugega.
V moji glavi se odvijajo sama vprašanja: zakaj je moralo tako biti, zakaj in še nx ZAKAJ!!!!!!!!!
Odgovora ni in verjetno ga tudi ne bo  :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #1301 on: September 16, 2009, 04:14:15 PM »

Vem, da je hudo!  A če ti je to sam rekel, je super! A veš koliko moških žensko vleče za nos in ji tega ne pove! Si močna, izjemna ženska! Zmogla boš!

Objem, Mačica

Hvala ti mačica za spodbudo vem da bom, počasi bo, a dokler je še tako niso ravno rožice, moram povedat da to res ne mine na tren, pri meni je to že nekaj časa...... :-*

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #1302 on: September 16, 2009, 05:39:49 PM »
Jaz sem posejala tisto kar sem si zelela, se res potrudila, da sem samo pozitivno razmisljala in zelo verjela v vse skupaj...sedaj pa postajam nestrpna, ker se se nic ne dogaja. Pa cutim, da se bo zacelo, da bom se ful navdusena...ampak me pa zacenja dajat en dvom, da pa le ne bo, kot sem si zamislila.

Kot da bi nekaj blokiralo moj mail nabiralnik in zvezo z mojim mobitelom.
A bi mi kdo pomagal? ::)

hvala :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #1303 on: September 16, 2009, 07:20:12 PM »
Jaz sem posejala tisto kar sem si zelela, se res potrudila, da sem samo pozitivno razmisljala in zelo verjela v vse skupaj...sedaj pa postajam nestrpna, ker se se nic ne dogaja. Pa cutim, da se bo zacelo, da bom se ful navdusena...ampak me pa zacenja dajat en dvom, da pa le ne bo, kot sem si zamislila.

Najbrž gre za tvojo lekcijo iz potrpežljivosti in zaupanja. ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #1304 on: September 16, 2009, 07:21:56 PM »

Zmeraj dobrodošla. Pa ne zgubi vere v sebe in tvojega najbližjega. Morda na kratko ni samo za posejat je potem treba tudi negovat in lepo zalivat.
Lep večer če pa ki več rabiš veš kje me dobiš.

by bik :D :D :D :-*
Theta Practitioner™