Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350883 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1485 on: January 24, 2010, 11:21:55 AM »
Se strinjam s tem. Vsak je popoln in poseben tak, kot je.

Anonymous

• Guest
« Reply #1486 on: January 24, 2010, 11:32:57 AM »
vsak je sam svoj kreator

Anonymous

• Guest
« Reply #1487 on: January 24, 2010, 01:06:01 PM »
Vesela da so tu pri meni in z menoj.......
Hvala da si mi jih podaril......................
Hvala da sem jih dobila........................
Na svetu so mi vse ..............................
So luč in ključ ljubezni.........................
Svetloba življenja mojega....................
Največji čudež.....................................
Hvaležna sem ti  za to..........................
Ali še nečesa si želim srčno...................
Ti to veš..............................................

Hvala za vse to   :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1488 on: January 24, 2010, 02:34:59 PM »
kreator "izpolni vsako željo", ki je goreča in jo je oseba možna videti in občutiti. Torej se mora počutiti tako, kot da jo že ima....sicer je zapletena v zakon časa in prostora.   ...... sicer lahko prosi v nedogled.

Zakon vesolja .......... kar misliš in čutiš to imaš.

Če misliš da moraš prosit in čakat na nekaj potem to lahko počenš v nedogled.

Kaj je pa potem, če te občutke čutiš, zaznavaš, si že v dogajanju ali do tega ni še prišlo?
A je možno da ena stran si želi, druga si je tudi želela, splet okoliščin ni bil ugoden, potem se je vse izjalovilo. Ali oseba A jo bom poimenovala, še naprej čuti čustva osebe B, vendar od tega ni nič. Saj vem kar misliš to tudi spuščaš v univerzum, vendar bi si rada razvozlala to uganko, prišla do spoznanja, ali je samo iluzija?......dozdeva se mi da ne- preveč močni so tej občutki, kakor da je realnost, na tenutke preplavijo telo..... kakor sa sta skupaj....da se nekaj dogaja, zakaj se to tako odvija, a ve kdo utemeljit ta pojav, hvaležna bom za
Hvala  :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1489 on: January 25, 2010, 04:13:08 PM »
Jaz mislim, da ni samo iluzija. Pojasniti pa ne znam ... Prosim, če kdo kaj napiše o tem.

Anonymous

• Guest
« Reply #1490 on: January 26, 2010, 12:40:13 PM »
Eden izmed tistih dni, ko se zdi, da gre vse narobe, da je vse nekje na dnu in ko gre čisto vse po zlu!
Mi je zmanjkalo energije, ne morem več  :'(

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #1491 on: January 26, 2010, 12:55:27 PM »
Eden izmed tistih dni, ko se zdi, da gre vse narobe, da je vse nekje na dnu in ko gre čisto vse po zlu!
Mi je zmanjkalo energije, ne morem več  :'(

Se pod tole cisto podpisem.  :-\

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #1492 on: January 26, 2010, 12:57:21 PM »
Če pa res! Grozen dan, pa še kar vleče in vleče se, brez konca in kraja!

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #1493 on: January 26, 2010, 12:58:26 PM »
Če pa res! Grozen dan, pa še kar vleče in vleče se, brez konca in kraja!

Meni se ze od vceraj vlece. Morala bi narediti dober prvi vtis, pa je slo vse po gobe. :-\

Anonymous

• Guest
« Reply #1494 on: January 26, 2010, 01:00:13 PM »
kreator "izpolni vsako željo", ki je goreča in jo je oseba možna videti in občutiti. Torej se mora počutiti tako, kot da jo že ima....sicer je zapletena v zakon časa in prostora.   ...... sicer lahko prosi v nedogled.

Zakon vesolja .......... kar misliš in čutiš to imaš.

Če misliš da moraš prosit in čakat na nekaj potem to lahko počenš v nedogled.

Kaj je pa potem, če te občutke čutiš, zaznavaš, si že v dogajanju ali do tega ni še prišlo?
A je možno da ena stran si želi, druga si je tudi želela, splet okoliščin ni bil ugoden, potem se je vse izjalovilo. Ali oseba A jo bom poimenovala, še naprej čuti čustva osebe B, vendar od tega ni nič. Saj vem kar misliš to tudi spuščaš v univerzum, vendar bi si rada razvozlala to uganko, prišla do spoznanja, ali je samo iluzija?......dozdeva se mi da ne- preveč močni so tej občutki, kakor da je realnost, na tenutke preplavijo telo..... kakor sa sta skupaj....da se nekaj dogaja, zakaj se to tako odvija, a ve kdo utemeljit ta pojav, hvaležna bom za
Hvala  :-*

Če jih čutiš, zaznavaš in si not, kot temu praviš potem je kreator izpolnil tvoje želje.

Nikoli ne manifestiramo za druge.

Brigamo se samo zase. Ne moremo čutiti za nikogar ali ne namesto nikogar. To ni naša stvar.

Anonymous

• Guest
« Reply #1495 on: January 26, 2010, 01:37:25 PM »
Ampak telepatsko pa zaznavamo tuja čustva?

Včasih preprosto kar nekaj VEŠ!!! Čeprav vse kaže drugače. Kaj je to???

Anonymous

• Guest
« Reply #1496 on: January 26, 2010, 02:01:37 PM »
Če jih čutiš, zaznavaš in si not, kot temu praviš potem je kreator izpolnil tvoje želje.

Brigamo se samo zase. Ne moremo čutiti za nikogar ali ne namesto nikogar. To ni naša stvar.

Slednjemu bi pa mal ugovarjala, ne brigamo se za druge  :-\, pa saj to sem opisala moje občutke, to ni drugi, to je del mene, moje zgodbe......kako bi lahko rekla na primuru bom opisala= vem da otrok me ima rad, a tega ne pokaže iz principa noče ker je trmast, tako je rekel in tako bo, vredu............Ne morem pa na to biti ravnodušna če je moj se ve, posledično me to bili in skeli...........ti pa meni zgoraj :Brigamo se samo zase. Ne moremo čutiti za nikogar ali ne namesto nikogar. To ni naša stva , halo, zato pa mislim da ni pravilen odgovor, če bi ne bila moja stvar se tudi, spraševala ne, o tem pojavu...........res pa da nisem definirala, oz povedala vsega, zato je tudi pod anonimno, mislila sem da se bo to tudi tako razumelo......nikoli si pa nebi dovolila vedet o drugemu, pa tudi zanima me to ne................
Hotela samo odgovor na pojav, ja ni kaj, take in drugačne ..........
fajn bodite  ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1497 on: January 26, 2010, 02:03:21 PM »
se opravičujem za tiskarske napake ne vem popravit  ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #1498 on: January 26, 2010, 02:06:36 PM »

Slednjemu bi pa mal ugovarjala, ne brigamo se za druge  :-\, pa saj to sem opisala moje občutke, to ni drugi, to je del mene, moje zgodbe......kako bi lahko rekla na primuru bom opisala= vem da otrok me ima rad, a tega ne pokaže iz principa noče ker je trmast, tako je rekel in tako bo, vredu............Ne morem pa na to biti ravnodušna če je moj se ve, posledično me to bili in skeli...........ti pa meni zgoraj :Brigamo se samo zase. Ne moremo čutiti za nikogar ali ne namesto nikogar. To ni naša stva , halo, zato pa mislim da ni pravilen odgovor, če bi ne bila moja stvar se tudi, spraševala ne, o tem pojavu...........res pa da nisem definirala, oz povedala vsega, zato je tudi pod anonimno, mislila sem da se bo to tudi tako razumelo......nikoli si pa nebi dovolila vedet o drugemu, pa tudi zanima me to ne................
Hotela samo odgovor na pojav, ja ni kaj, take in drugačne ..........
fajn bodite  ang:

Nihče ni moj in nič ni naše .....

sicer pa se mi ne da tle razpredat, ker vsak ima svoj prav.

Anonymous

• Guest
« Reply #1499 on: January 26, 2010, 02:09:11 PM »
Meni pa to ni jasno: če manifestiramo in imamo željo, naše želje naj ne bi vplivale na dobrobit drugih, vendar je v današnjem svetu to malo nemogoče. Nikoli ni nič tako, da bi bilo za vse odlično, vedno se najde nekdo, ki mu pa to "nekaj" ni všeč. In če gledamo tako, kaj to ne pomeni, da so poslednično vse naše želje neuresničljive? Kajti ne moremo vplivati na druge osebe...kaj pa če so naše želje in manifestacije odvisne od njih?