Author Topic: Tranziti Plutona  (Read 106837 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: Tranziti Plutona
« Reply #285 on: December 19, 2016, 05:48:45 PM »
Prilepila.  :)
Sta v ekzaktni konjunkciji unadva danes. Eno minuto narazen.

R merkur v kozlu s svojim obratom ti je še pospešil Tplutonski kvadrat k Uranu
Res je da je T uran na p Mekurju /tole bi šlo sicer bolj notranje skozi, manj kot zunanji izbruh/, vendar pa je dispozitor mars ta čas v kvadratu na Mars /je blo/ in kvadrat na Saturn /bo jutri/
Ta teden boš še Venero čutila v kvadratu na Venero ... P luna v kvadratu na Venero te bo pa naslednje dva meseca držala - se pravi počasni tranzitni se pomikajo naprej in bodo z novim letom pase zgodba, bo pa zanimiva lunina in venerina /pa še p sonce je tam nekje/

Hvala, Tea!
Ja, sem tole p Luno tudi gledala, da mi Venero kvadrira. In p Sonce.
Hja, kot vedno računam na svoje magične like, da bodo prispevali ugodne energije.
Pa na to, da se vedno nekako znajdem in pristanem na nogah.

Pika, tudi meni se obeta P Luna kvadrat N Venera, pa Venera je vladarica moje karte.
Pa tale tvoj zadnji stavek je tudi meni stal ob strani vse življanje, sedaj pa ga ni več??? oz. gruntam, kaj mi s tem hoče povedat??

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #286 on: December 19, 2016, 06:07:20 PM »
Prilepila.  :)
Sta v ekzaktni konjunkciji unadva danes. Eno minuto narazen.

R merkur v kozlu s svojim obratom ti je še pospešil Tplutonski kvadrat k Uranu
Res je da je T uran na p Mekurju /tole bi šlo sicer bolj notranje skozi, manj kot zunanji izbruh/, vendar pa je dispozitor mars ta čas v kvadratu na Mars /je blo/ in kvadrat na Saturn /bo jutri/
Ta teden boš še Venero čutila v kvadratu na Venero ... P luna v kvadratu na Venero te bo pa naslednje dva meseca držala - se pravi počasni tranzitni se pomikajo naprej in bodo z novim letom pase zgodba, bo pa zanimiva lunina in venerina /pa še p sonce je tam nekje/

Hvala, Tea!
Ja, sem tole p Luno tudi gledala, da mi Venero kvadrira. In p Sonce.
Hja, kot vedno računam na svoje magične like, da bodo prispevali ugodne energije.
Pa na to, da se vedno nekako znajdem in pristanem na nogah.

Pika, tudi meni se obeta P Luna kvadrat N Venera, pa Venera je vladarica moje karte.
Pa tale tvoj zadnji stavek je tudi meni stal ob strani vse življanje, sedaj pa ga ni več??? oz. gruntam, kaj mi s tem hoče povedat??

Ojoj Cvetka. Objem! :-*
V situaciji se tudi meni zdi, da ta stavek ne deluje, ampak potem se pa izkaže, da sem se spet ujela na tace.
To je že moja mantra: "Sem kot mačka in vedno pristanem na nogah".
Naj deluje tudi pri tebi! :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #287 on: January 12, 2017, 04:33:50 PM »
Za eno stopinjo se je že premaknil iz opozicije na Marsa uf olajšanje. Samo še enkrat bo tam jeseni. do trakat pa razen da zdaj počakam še na progresivno luno v opoziciji na Venero /naslednje dva meseca/ pa to bo že nekak, nimam opravka s "hudički"
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #288 on: June 13, 2017, 02:30:12 PM »
Pri plutonskih tranzitih gre za psihološko dinamiko, ki nam jo lepo uprizarja mitološka zgodba.
Saturn je imel 3 otroke (Zevs, Pozejdon, Had), kateri bodo postali vladarji.
Bili so torej trije bratje (Zevs, Pozejdon in Had), ki se niso mogli odločiti kdo bo vladal nebu, kdo zemlji in kdo podzemlju,
zato so se dogovoril, da bodo žrebali.
Zevs (jupiter) je dobil nebo, Pozejdon (neptun) morje, Had (pluton) pa podzemlje. Had (pluton) je potegnil namreč najkrajšo slamico
in tako dobil le podzemlje.
Tako se nam ob plutonskih tranzitih pojavlja občutek, da nas je življenje prineslo okrog, da smo potegnili "ta kratko", da se nam godi krivica...
Vendar kot vemo, je v podzemlju tudi največ bogastva, diamanti, nafta...Vse to najdemo, če gremo v podzemlje ;)

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #289 on: June 13, 2017, 02:45:39 PM »
T Pluton mi trenutno ne dela nobenega aspekta.  ::) Mi pa hodi po prvi hiši še vedno. Mož ga ima pa čez peto hišo.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #290 on: June 13, 2017, 02:58:03 PM »
T Pluton mi trenutno ne dela nobenega aspekta.  ::) Mi pa hodi po prvi hiši še vedno. Mož ga ima pa čez peto hišo.

Po Kochu ga imaš že kar dolgo v 2. hiši ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #291 on: June 13, 2017, 03:03:01 PM »

Prvič ti je prišel v 2. hišo 16.2.2012, pa potem šel nazaj v 1. hišo 7.6.2012 in spet nazaj v 2. hišo 18.12.2012 in potem je ostal v 2. hiši in je tam še vedno :)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #292 on: June 13, 2017, 03:57:34 PM »

Prvič ti je prišel v 2. hišo 16.2.2012, pa potem šel nazaj v 1. hišo 7.6.2012 in spet nazaj v 2. hišo 18.12.2012 in potem je ostal v 2. hiši in je tam še vedno :)

E, vedno pozabim gledat Kocha.  ;D Ampak saj je res, spremenile so se mi vrednote tudi.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #293 on: June 14, 2017, 09:32:40 AM »
Dodajam sem

No meni starta po 11-ti potem gre v 12-to. Marsa imam itak v dvanajsti. Pomoje bo pestro zelo. Upam samo da ne pristanem v kaki ustanovi haha.
Imam pa drugo leto tudi plutonov kvadrat. Tranzitni 8 hisa, natalni 5. Tukaj pri vsem tem bi te Sanjalka res prosila za drugo mnenje. Cutim katastrofo...
No meni starta po 11-ti potem gre v 12-to. Marsa imam itak v dvanajsti. Pomoje bo pestro zelo. Upam samo da ne pristanem v kaki ustanovi haha.
Imam pa drugo leto tudi plutonov kvadrat. Tranzitni 8 hisa, natalni 5. Tukaj pri vsem tem bi te Sanjalka res prosila za drugo mnenje. Cutim katastrofo...

Uf, Jane, plutonskega kvadrata pa nikomur ne zavidam, težko obdobje, kjer se dostikrat marsikaj zruši, sploh, če ne služi naši rasti. Pri tebi se še t saturna približuje kotni točki, dsc, kar še doda dinamiko osebnih sprememb, saj gre za os 1/7. T saturna ti dela trenutno še opozicijo na n venero v 12. hiši...in p merkurja, kot vladarja tvojega sonca, zelo pomembno...plutonov kvadrat je že aktiviran, tako da že deluje. Predivedvam, da partnerstvo trenutno ni lahko, tudi sam t pluton čez 7 hišo, vlada mu saturn, kot že zgoraj napisano, trentuno delujo strogo, stvari se ne premaknejo, vsaj ne tako kot bi mi želeli, uči nas spuščanja, potrpežljivosti, skromnosti, počasnih korakov, a tudi vztrajnosti...n pluton pa v tehtnici, ki mu vlada venera, ki je oponirana od t saturna kot sem napisala zgoraj...
Skratka prepletanje plutonskega kvadrata s saturnom, oboje ti pristiska na partnerstvo, nate osebno, na tvoj pogled na življenje...lahko je vse skupaj malo skrito (n venera in p merkur-12.hiša). Gre za partnerstva vseh oblik, ne samo intimno partnerstvo, vendar se tukaj navadno težave najprej izrazijo.
Joj, pa še p luna v devici iz 4.hiše ti dela kvadrat na n neptuna v strelcu, kjer je sedaj gor t saturn...ni, da ni...
Plutonov kvadrat te vleče v globine, v močvirje, v svoje temne sence, v soočenje s svojimi nezavednimi vsebinami, vendar ko pridemo ven (ko kvadrat mine) šele začnemo polno živeti, saj takrat spoznamo kdo smo, naučimo se delati s svojimi temnimi, senčnimi stranmi osebnosti in smo tako močnejši, naučimo se tudi prehajati iz svetlobe v temo, naučimo se to združiti...ampak kaj čem ti to govoriti, to moraš izkusiti, drugače žal ne gre...
Če boš rabila jambrati, le daj, pomaga pri tem plutonovem kvadratu, da čim več absorbiranih negativnih energij in tudi sprovedenih znotraj sebe, daš ven, res moraš dajati ven,  in to z besedami, ves gnoj je treba pljuniti ven, zelo priporočam kakšno dobro prijateljico, ki zna poslušati, ne svetovati,s amo poslušati in ki zna stvari obdržati pri sebi ;)
Drži se Jane, ti pošiljam en velik objem... :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #294 on: June 14, 2017, 09:37:25 AM »
Hvala Jane ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #295 on: June 14, 2017, 09:38:50 AM »
Ni za kej Sanjalka, hvala tebi za razlago. Res si nisem predstavljala, da je ta plutonski kvadrat tako čustveno breme  8) 8) Se vedno spomnim Teinih besed, boš vidla ko bo plutonski kvadrat, zgleda se prerokbe uresničujejo  :laugh:
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #296 on: June 14, 2017, 09:41:12 AM »
Sicer ni bil Plutonov kvadrat, ampak jaz sem imela izredno težko obdobje, ko je tranzitiral mojo 12. hišo in planete v njej. Na vseh področjih sem bila izgubljena, nič mi ni bilo vredno. Životarila sem in se brez pravega zagona/strasti vseeno trudila skupaj držat vse, do česar mi ni bilo - sicer bi vse propadlo.
Čisto vseh občutij nisem mogla delit z nikomer - ja, do določene mere, da pa bi spregovorila o vseh težavah, pa ni šlo.
Gnila sem v lastnih težavah in prespala skoraj celo leto.
Ko je dosegel ASC, sem bila že super. Je bil ena lepa pikica na i takratni transformaciji.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #297 on: June 14, 2017, 09:58:50 AM »
12. hiša je že sama po sebi debilna do amena  :laugh: da ti pa še pluton čez hodi pa adijo pamet.... sem vesela zate, da si zmogla takrat  :-*

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #298 on: June 14, 2017, 12:07:49 PM »
Oh, Pluton čez 12. ... Moram pogledat, kaj točno se je takrat dogajalo.  ::)
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #299 on: June 14, 2017, 07:42:23 PM »
Ni za kej Sanjalka, hvala tebi za razlago. Res si nisem predstavljala, da je ta plutonski kvadrat tako ičustveno breme  8) 8) Se vedno spomnim Teinih besed, boš vidla ko bo plutonski kvadrat, zgleda se prerokbe uresničujejo  :laugh:

Ta kvadrat sem imela v letu 2008. In to na "veliki križ".
Malo po tem sem se začela "zanimati za duhovnost" in bila povabljena na ta forum.
Bilo je težko, ampak evo, preživela. :D
V bistvu sem takoj zatem spoznala Jane, pa Majo, pa Nensi, pa Cvetko... :)
« Last Edit: June 14, 2017, 07:44:25 PM by Pika »