Author Topic: Tranziti Plutona  (Read 106787 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Tranziti Plutona
« Reply #330 on: December 11, 2017, 09:49:04 AM »
Glavoboli so bili zaradi hormonskih sprememb....to se mi občasno dogaja ob menstrah. Zdaj je pa še malo potencirano bilo zaradi nespanja itd. Bi rekla, da bo področje bolj (otroci, vsakodnevno življenje, skupna lastnina z možem - ločitev). Ampak uno kako preživiš plutona.....kako se držat nad površjem, da ne zblazniš.

Urana pa še nimam ta bo aktualen šele okrog leta 2024-2025, ko bo začel pohod po dvanajsti hiši. In bo tam dooooooolgo (pomoje se bom ustrelila takrat :D ), ko bo šel ravno čez venero v dvanajsti bo takrat na njej tudi saturn. V bistvu ne vem a bo huje takrat a zdej  :laugh:
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #331 on: December 11, 2017, 10:02:44 AM »
Glavoboli so bili zaradi hormonskih sprememb....to se mi občasno dogaja ob menstrah. Zdaj je pa še malo potencirano bilo zaradi nespanja itd. Bi rekla, da bo področje bolj (otroci, vsakodnevno življenje, skupna lastnina z možem - ločitev). Ampak uno kako preživiš plutona.....kako se držat nad površjem, da ne zblazniš.

Urana pa še nimam ta bo aktualen šele okrog leta 2024-2025, ko bo začel pohod po dvanajsti hiši. In bo tam dooooooolgo (pomoje se bom ustrelila takrat :D ), ko bo šel ravno čez venero v dvanajsti bo takrat na njej tudi saturn. V bistvu ne vem a bo huje takrat a zdej  :laugh:

Da se obdržiš na površju-SPREJEMANJE SITUACIJE, to je edino kar deluje...in to SPREJEMANJE z LJUBEZNIJO do sebe in do drugih :-*
S-puščanje in OD-puščanje...
Saj veš Pluton je v mitologiji potegnil ta kratko slamico, in pristal v podzemlju...verjetno se soočamo v tem obdobju z občutki, da smo potegnili ta kratko, da smo pristali v dreku, v podzemlju, da nikoli več ne bomo videli svetlobe...
V tem obdobju toplo priporočam nekoga, kateremu boš lahko govorila o vsem kar se ti dogaja, da imaš nekoga, ki mu res lahko zaupaš in mu lahko "stokaš".
Včasih je najbolje, če je to neka popolnoma tretja oseba ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #332 on: December 11, 2017, 10:16:11 AM »
Pri plutonskih tranzitih se soočamo z vlogo žrtve. Pluton nas vedno testira glede moči/nemoči. Sprejemanje, da je to isti kovanec.
Kako delujemo z močjo in kako z nemočjo, kako se odzivamo pri občutkih moči in kako pri občutkih nemoči, kako znamo upravljati s svojo močjo in kako se odzivamo, ko pademo v občutek nemoči...
od kje poznamo te vzorce delovanja....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #333 on: December 11, 2017, 10:30:22 AM »
Pri plutonskih tranzitih se soočamo z vlogo žrtve. Pluton nas vedno testira glede moči/nemoči. Sprejemanje, da je to isti kovanec.
Kako delujemo z močjo in kako z nemočjo, kako se odzivamo pri občutkih moči in kako pri občutkih nemoči, kako znamo upravljati s svojo močjo in kako se odzivamo, ko pademo v občutek nemoči...

Torej ne smem pasti v vlogo žrtve, moram delati bolj na svoji moči in sprejeti situacijo. Trenutno je tako, da določeni še vedno vodijo (manipulirajo) moje življenje in na momente sem uno...ne morem več, grem spat, itak nič ne morem. Vzemite vse....VSE. Po drugi strani si pa mislim, halo pa koliko časa bom pustila da mi drugi krojijo kaj moram in kako moram.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #334 on: December 11, 2017, 10:51:02 AM »

Torej ne smem pasti v vlogo žrtve, moram delati bolj na svoji moči in sprejeti situacijo. Trenutno je tako, da določeni še vedno vodijo (manipulirajo) moje življenje in na momente sem uno...ne morem več, grem spat, itak nič ne morem. Vzemite vse....VSE. Po drugi strani si pa mislim, halo pa koliko časa bom pustila da mi drugi krojijo kaj moram in kako moram.

Ja, kaj se mi sme delati?
sem res žrtev situacije ali lahko življenje vzamem v svoje roke in ga sama ustvarjam.  seveda moram potem tudi prevzeti odgovornost..
če se prepustimo vlogi žrtve, potem nismo za nič odgovorni,drugi so krivi, da mi trpimo, to je na nek način najlažje, čeprav trpimo kot hudič...v življenju odrasti in prevzeti odgovornost, pa pomeni, da sami kreiramo in ustvarjamo in nosimo tudi "posledice"..jaz temu rečem polno izkušamo svoje življenje...polno ga pa lahko izkušamo le, če združimo svetlobo in temo, če združimo dualnost, to pa spet pomeni, da moramo izkusiti obe plati, svetlo in temno in ju videti kot del celote...
verjetno je nekdo v družini igral vlogo žrtve, niti ni imel tega zavedanja, da igra vlogo žrtve in sedaj si ti na vrsti v tem krogu ponavljanja, da to ozavestiš, in preobraziš...
bo manj ostalo hčerki ;) to je največja dota, ki jo kot mama lahko daš svojim otrokom, predvsem hčerki ;) :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #335 on: March 22, 2018, 08:41:16 PM »
 :PL :kv :So in :Lu seeeeeeekaaaaa. Trenutno mulc. Ustrelim njega, sebe al kar oba :-\ :-X Občutek nemoči... Ja totalen. Pa pravzaprav v danih momentih RES ne znam reagirat  :-X :-X :-X Se spomnim pol ure kasneje, če se. Ubibože.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #336 on: March 23, 2018, 04:22:01 PM »
Tejka, tezka pozicija tale t kvadrat :'(
 Kaj se je dogajalo, ko je bil t pluton v kvadratu na n pluton, takrat bi se ze moral cutiti vpliv tudi na luno in sonce.
Vsekakor pa transformacija tebe kot mame in tudi kaj je tvoje poslanstvo, kaj nosis v sebi kot svoj potencial, koliko res zivis kreativno (sonce)... in seveda predelava se starih vzorcev glede svoje druzine, mame (luna) in oceta ter tvojih moskih (sonce).
Kaj ne sluzi vec od teh starih vzorcev tvojemu osebnemu razvoju, kaj lahko naredis drugace kot tvoja mati...kako v tej dediscini najti moc in stopiti iz vloge zrtve ven-nic ne morem..
To je tako sakramensko tezko, da bi te v tem trenutku najraje objela :-*
Saj ves pri teh plutonskih tranzitih gre res za tisti obcutek “umiranja” starega, zivljenje nas sili, da gremo globoko vase in izpljunemo vse kar smo tlacili in tlacili ven iz sebe in se globoko zavemo, da imamo vso pravico tega sveta ziveti sebe in svoje zivljenje, se pistaviti zase in vzeti stvari v svoje roke...zadaj je lahko strah, da ne zmoremo, le ta kljuva in kljuva v nas...priznati svojo lastno nemoc, to je pravzaprav 1.korak k razvoju notranje moci...ko spustimo svoj ego, ko priznsmo, da smo sibki, nemocni in da smo prav taki nekaj edinstvenega, posebnega, da smo clovek in ne robot, da si koncno dovolimo biti clovek z vsemi pomanjkljivostmi, brez obcutka krivde in slabe vesti, in to je tisti odriv k spoznanju, da imamo priloznost postati boljsi z vsakim dnem in tako se rodi nasa notranja moc :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #337 on: March 26, 2018, 09:10:31 PM »
Hvala Sanjalka  :-* :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #338 on: March 27, 2018, 07:14:34 AM »
Tudi meni se je začel  :PL :kv k :So, ki bo trajal vse do pomladi 2019 ...  ::)
Res potrebujem še  :PL tranzit ob vseh ostalih.  :blank:
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #339 on: March 27, 2018, 08:20:23 AM »
Tudi meni se je začel  :PL :kv k :So, ki bo trajal vse do pomladi 2019 ...  ::)
Res potrebujem še  :PL tranzit ob vseh ostalih.  :blank:

Maja, ti imaš t plutona v sekstilu na n sonce, tako da s tem tranzitom ti bo vseeno malo lažje, mogoče boš lažje prišla do spoznanja kaj je tvoje bistvo, tvoj notranji potencial, prav tako gre za preobrazbo moškega dela sebe, svojega animusa, ki se najprej odraža v očetu (je mogoče še kaj dediščine s strani očeta ostalo in ne služi več tvoji rasti oz kaj od njega oz njegove psihološke dediščine bi lahko ozavestila in bi ti služilo k tvoji rasti), potem tvoji moški, tvoji partnerji, potem kaj je tvoj notranja moč in kaj od tega je le ego, ki ne služi več tvoji novi notranji podobi....
Pluton tako kot vsi ostali planeti pomaga k notranji rasti, pluton pa sploh daje notranjo moč, le najprej zahteva vhod v podzemlje k Hadu, zahteva da se soočimo s svojimi šibkostmi, sencami, temnimi platmi....da se soočimo z lastnim "drekom" in iz tega naredimo diamant ;)
Sprememba se naj bi odražala na tvoji zunanji maski, podobi, tako v družbi, ljudje naj bi te drugače dojemali,drugačno mesto v družbi lahko dosežeš, tudi v karieri, lahko tudi v materinstvu...prav tako se spremeni tvoja zunanja podoba, tvoj lastni pogled na svet, očala skozi katera gledaš ta svet, se naj bi spremenila...
« Last Edit: March 27, 2018, 08:23:40 AM by sanjalka »

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #340 on: March 27, 2018, 08:35:44 AM »
Eh, pa res, narobe sem pogledala ...  ::)

Ja, pričakujem transformacijo na omenjenih področjih. Seveda ne bo šlo čez noč in niti se mi še sanja ne, kaj točno naj bi bil rezultat procesa, a že opažam prve malenkosti ...
9ZK 656