Author Topic: HITRI FENG SHUI  (Read 100465 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
Re: HITRI FENG SHUI
« Reply #15 on: January 22, 2008, 02:48:26 PM »
O, to pa na vsak način - samo se ne bova takole javno menili, ker potem ne bo štofa za uno sobo "Skrivni date"  ;D

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #16 on: January 25, 2008, 06:23:17 PM »
Jaz pa to čisto verjamem, Tea.
Samo, kaj pa naj naredimo naprimer s stvarmi, ki so spomin naših prednikov, se ne uporabljajo, vendar nam veliko pomenijo?

Hvala.

Mislim, da je enako tudi s temi stvaremi, če jih ne uporabljamo. Torej pomembno je, da očistimo energije, pa ne glede na FS, jaz mislim, da s stvarmi, ki jih zadržujemo samo vznemirjamo duše, ki naj bodo po mojem v miru.

Sicer pa Fs zagovarja tezo, da naj stvari, ki so okrasni predmeti in podobno večkrat prestavimo in temeljito očistimo, obrišemo prah ipd.....

Tea, najlepša hvala za odgovor.

Velikokrat sem se spraševala ravno o tem.
Gre namreč za plakete, priznanja in ostale stvari, katere mi veliko pomenijo. Ne samo meni, pač pa tudi ostalim, saj so moji predniki le nekaj doprinesli ljudem, za kar sem ravno danes dobila po več trajajočem obdobju potrdilo. Končno bo trud mojih prednikov nekje zaznamovan. In sem res srečna.
Sem mislila to zapisati v Naj dogodek dneva, pa naj ostane kar tukaj.
Sem pa vesela, priznam. Meni nič ne koristi, mojim pokojnim pa vendarle morda prinaša mir, ki so ga iskali.

Oprosti, Tea, ker sem se šele sedaj javila, toda imela sem težave z računalnikom itd...

Hvala ti, bom stvari čistila, prestavljala, če pa meniš, da bi bilo kaj še za postoriti se ti iskreno priporočam.

Vem, da naši pokojni potrebujejo mir, toda tukaj sem le v zadregi. Sama sebi pa le stežka svetujem.

Hvala za odgovor in vse dobro ti želim. :)

Pozdravček :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #17 on: January 29, 2008, 09:38:34 AM »
Ajoj pri nas doma ne ustrezamo nobeni zahtevi feng shuija  :-\ Že  vidim zakaj se ne počutim dobro v njem.

Bo treba pljunit v roke :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #18 on: January 29, 2008, 10:13:24 AM »
Dan,

jaz bi pa prosila, če mi lahko kdo napiše kako je z ogledali...kam ga lahko postavim in na kaj je treba bit pozoren...vem, da so ene finte...samo sedaj nimam kam pogledati...rada bi ga postavila na 2 mesti...pa da vidim, če bi to bilo OK.  ;)

Hvala in Lp,

S

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #19 on: January 29, 2008, 01:26:43 PM »
Ogledala so zelo delikatna. Še posebno v spalnici in v kopalnici. V ostalih prostorih ša se uporablja za nadomestilo manjkajočega prostora.
Theta Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #20 on: January 30, 2008, 07:59:39 AM »
Dan,

jaz bi pa prosila, če mi lahko kdo napiše kako je z ogledali...kam ga lahko postavim in na kaj je treba bit pozoren...vem, da so ene finte...samo sedaj nimam kam pogledati...rada bi ga postavila na 2 mesti...pa da vidim, če bi to bilo OK.  ;)

Hvala in Lp,

S

Hihi .... prilepi tloris in namen postavitve ogledal, pa bom pogledala.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #22 on: February 01, 2008, 09:24:53 AM »
Pa še nekaj me zanima...kako je z mozaiki pri feng shui...jaz bi ga rada naredila...bo pa narejen tudi iz koščkov ogledala...vem, da ni fino imeti počenih stvari...ampak to je bolj kot neka umetnija in je namenjena da je tako narejena  ??? Kaj pravite  ???

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #23 on: February 01, 2008, 10:33:52 AM »
Ma jaz ne vem .... jaz ne bi tega uporabljala. Kot veš je tako pravilo in meni se zdi smiselno, da koščki ogledala popačijo sliko.

Jaz sem do nedavna imela na stenah krasne slike iz solin. Potem sem ugotovila, da tiste ruševine dejansko prestavljajo rušenje.
In res se mi je porušilo vse v lanskem letu. Zdaj sem jih dala iz sten in nanje lepim vesele slike, moje sanjske počitnice in želje, ki si jih želim živeti. Torej kar tako sestavljam mozaik priložnosti.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #24 on: February 01, 2008, 10:37:16 AM »
evo ga...

Tisto ogledalo nad stopnicam, ki gleda v ogledalo na drsna vrata po moje ni prav. Ogledala naj si ne stojijo nasproti.
Tam je še okno ... tudi to je mislim da pravilo da se ogledal ne postavlja točno nasproti vrat in točno nasproti oken.

Hm ...
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #25 on: February 01, 2008, 10:42:18 AM »
Tisto ogledalo bi lahko namestila na kopalničina vrata.
Tam nad stopnišče pa zvončke ali mobile. Pred stopnice ... naravnost od steklenih vrat pa veliko rožo ... ki raste pokončno da bi zadostila drevesni energiji.
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #26 on: February 02, 2008, 03:47:50 PM »
 ;) hvala Tea, kaj pa tisto ogledalo v hodniku, pri vhodu?

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #27 on: February 02, 2008, 07:26:06 PM »
Tea,

tole temo sem pa sele sedaj nasla in si vse prebrala. Najprej naj te pohvalim, si res pridna.

Ko sem prebrala prvi sklop nasvetov, ki govorijo o lepem izgledu vrat- sem si mislila: fino, to naj ne bi bil problem, samo malo jih se pocistim. Drugi sklop pa- Jao, jao :-[

Odvecne stvari so v najinem stanovanju res zreducirane na minimum, samo vidim, da ogromno stvari lezi na istih mestih in se na njih nabira ze prah. Ker pa je zame najtezje opravilo ravno brisat prah, ga je nekje ze precej. Saj me je sram.

Uf, se bom morala lotit pospravljanja in ciscenja oken, ampak mi macke se isti dan z umazanimi tackami trkajo na cista okna >:( ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #28 on: February 02, 2008, 07:34:12 PM »
;) hvala Tea, kaj pa tisto ogledalo v hodniku, pri vhodu?

Mislim, da s tistim ni nič narobe.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #29 on: February 02, 2008, 07:35:06 PM »
Tea,

tole temo sem pa sele sedaj nasla in si vse prebrala. Najprej naj te pohvalim, si res pridna.

Ko sem prebrala prvi sklop nasvetov, ki govorijo o lepem izgledu vrat- sem si mislila: fino, to naj ne bi bil problem, samo malo jih se pocistim. Drugi sklop pa- Jao, jao :-[

Odvecne stvari so v najinem stanovanju res zreducirane na minimum, samo vidim, da ogromno stvari lezi na istih mestih in se na njih nabira ze prah. Ker pa je zame najtezje opravilo ravno brisat prah, ga je nekje ze precej. Saj me je sram.

Uf, se bom morala lotit pospravljanja in ciscenja oken, ampak mi macke se isti dan z umazanimi tackami trkajo na cista okna >:( ;D

Hvala Apemaya  :D

Saj bom še kaj napisala.
www.Astro-Star.net