Jaz pa to čisto verjamem, Tea.
Samo, kaj pa naj naredimo naprimer s stvarmi, ki so spomin naših prednikov, se ne uporabljajo, vendar nam veliko pomenijo?
Hvala.
Mislim, da je enako tudi s temi stvaremi, če jih ne uporabljamo. Torej pomembno je, da očistimo energije, pa ne glede na FS, jaz mislim, da s stvarmi, ki jih zadržujemo samo vznemirjamo duše, ki naj bodo po mojem v miru.
Sicer pa Fs zagovarja tezo, da naj stvari, ki so okrasni predmeti in podobno večkrat prestavimo in temeljito očistimo, obrišemo prah ipd.....
Tea, najlepša hvala za odgovor.
Velikokrat sem se spraševala ravno o tem.
Gre namreč za plakete, priznanja in ostale stvari, katere mi veliko pomenijo. Ne samo meni, pač pa tudi ostalim, saj so moji predniki le nekaj doprinesli ljudem, za kar sem ravno danes dobila po več trajajočem obdobju potrdilo. Končno bo trud mojih prednikov nekje zaznamovan. In sem res srečna.
Sem mislila to zapisati v Naj dogodek dneva, pa naj ostane kar tukaj.
Sem pa vesela, priznam. Meni nič ne koristi, mojim pokojnim pa vendarle morda prinaša mir, ki so ga iskali.
Oprosti, Tea, ker sem se šele sedaj javila, toda imela sem težave z računalnikom itd...
Hvala ti, bom stvari čistila, prestavljala, če pa meniš, da bi bilo kaj še za postoriti se ti iskreno priporočam.
Vem, da naši pokojni potrebujejo mir, toda tukaj sem le v zadregi. Sama sebi pa le stežka svetujem.
Hvala za odgovor in vse dobro ti želim.

Pozdravček