Ojla Tea,
vse pohvale za tole temo

Tudi sama večkrat popucam po FS in kot pravite, se res takoj občuti novi val energije. Sicer sem laik na tem področju, ampak vedno nekaj preberem na to temo in se običajno tega pol tudi držim.
Danes je bil spet en tak čistilni dan... metanje poškodovanih, dotrajanih stvari, premikanje in čiščenje okrasnih predmetov in podobno. Med drugim, sem po dolgem (beri predolgem) času spet na koncu vse prebrisala z rožno vodo. Mmmm...se zdaj lepše diha

Jaz sem do nedavna imela na stenah krasne slike iz solin. Potem sem ugotovila, da tiste ruševine dejansko prestavljajo rušenje.
In res se mi je porušilo vse v lanskem letu. Zdaj sem jih dala iz sten in nanje lepim vesele slike, moje sanjske počitnice in želje, ki si jih želim živeti. Torej kar tako sestavljam mozaik priložnosti.
Evo tole me je pa danes zbodlo v oči...
V jedilnici imam namreč oljno sliko solin (poročno darilo). Sama nikoli nisem pomislila da bi te ruševine lahko dejansko pomenile tudi ruševine v življenju... Se mi je pa takoj prikradla v glavo misel, kako zelo redko pojemo v miru kosilo pri naši hiši

. Najina hčerkica namreč za mizo počne vse mogoče neumnosti namesto da bi kosilo jedla ??? medtem pa pri moji mami pa ( v jedilnici visijo tri svetniške podobice) normalno poje svoj obrok

Si mi res dalal za mislit

. Bom morala dat sliko stran

, čeprav mi je zelo žal.
Veselim se prebiranja še kakšnega prispevka

Lep dan ti želim,
Neska