Meni sta kvadrirala in oponirala moj stelij, najprej je bil v igri mars, uf sem se učila postavljati zase, ja in lahko rečem, da je sedaj zgodba postavljanja zase drugačna, kot je bila pred tranziti. Zanimivo, da me je marsikaj tega naučila tudi moja hči, kako zelo se je ona postavila zame, da imam sedaj vedno ta njen ovnovski pristop pred svojimi očmi in si rečem, če je ona to zmogla, bom pa tudi jaz

Potem je bilo v igri sonce, ja,marsikaj novega se je rodilo...Pričela sem s terapevtskim delom, v katerem neizmerno, res neizmerno uživam, me celostno izpolnjuje, tisti pravi občutek, ko veš, da delaš nekaj kar je prav. Rodilo se je tudi moje Društvo. Tudi pogled nase kot na samostojno bitje, kot na lastno avtoriteto se je nekako predrugačil.
In sedaj je v igri še venera, še zadnji "popravki", moje lastne vrednosti, mojega partnerskega odnosa,precej drugače je, kot je bilo pred leti, pogled na partnerstvo z veliko več svobode in po drugi strani veliko bolj poglobljen...V tem tranzitu tudi nakup nepremičnine za sina.
Pa, da ne bo kdo mislil, da so bile tele transformacije lahke, o ne,ne, je bilo včasih težko za umret, sem mislila, da bom pobegnila, da se bom zlomila, da ne bom zmogla, so tekle solze, ste poslušali moje stokanje na forumu....ampak, ja še sem tukaj in še vedno ni vse samo lepo, ampak je drugače, predvsem je veliko več zavedanja..
No, tako nekako so šli moji plutonski uranski tranziti, ki sicer še trajajo

Sedaj pa še tranzit neptuna na p merkurja (vladarja karte), v igri os 1/7 hiša...
Dolgčas mi res ni