Author Topic: Tranzit Urana  (Read 179131 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Tranzit Urana
« Reply #270 on: July 13, 2016, 03:44:28 PM »
Jaz vama zelim, da bosta zmogla preseci vse omejitve, razsiriti okvirje in bolj svobodno poleteti v nov drugacen svobodnejsi odnos...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #271 on: July 13, 2016, 03:50:10 PM »
Tako si želim tudi jaz.
Hvala.  :-*
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #272 on: July 13, 2016, 03:52:50 PM »
Sama pa imam trenutno t urana eksaktno na n saturnu v 8 hisi, na vrhu joda in v opoziciji na n luno, sprozena sta s tem uranom pravzaprav oba moja n  joda, poleg tega imam se t plutona v opoziciji na n venero in t neptuna v opoziciji na p merkurja (vladar karte)..,,
Ma, tudi meni uran rusi saturna in tekmuje z njim kdo bo koga ;D
Vsekakor me osvobaja od starih vzorcev in v meni prebuja mojo uransko energijo...
Pri meni je v preteklosti uran vedno deloval zelo surovo, nenadno... Mogoce ga sedaj ob poznanju astrologije malo lazje prepoznavam in usmerjam, kolikor to transpersonalna energija sploh dovoli...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #273 on: June 12, 2017, 11:31:00 AM »
Drugo leto 16.maja 2018 uran zamenja znamenje, iz ovna preide v bika.
Na vrsti za reformiranje svojih natalnih energij pridete biki, škorpijoni, vodnarji in levi in vsi ki imate osebne planete v teh znamenjih.
Prej pa bo uran od 28.4. do 16.5. v ovnu na 29. stopinji, takrat bo torej zadnja priložnost, da uporabimo svojo marsovo energijo za iniciacijo nečesa novega, nekaj kar nas bo prerodilo in nas prebudilo v nove začetke.
V tem obodobju na 29. stopinji ovna, bodo te energije po spremembi, lahko tudi po spremembah na silo, se pravi za vsako ceno, še toliko bolj izrazite.
Ok, imamo še slabo leto dni, da uvedemo potrebne spremembe v naše življenje, da uporabimo marsovo, borbeno, herojsko, bojevniško energijo, ki nas bo premaknila naprej.
Kot vemo je mars bojevnik, je tisti, ki gre prvi v akcijo, je potreben, da se nekje začne nekaj novega. Tam, kjer imamo marsa, tam vlagamo našo energijo, tam se borimo, da nekaj dosežemo.
Je kot tista spomladanska bilka, ki prva pokuka na plano, za ta preboj zemlje pa je potrebna ta marsova energija, da prebode zemljo.
Poglejte, kje imate v natalu marsa in katera hiša se vam začne v ovnu. Tam nam sedaj uran prinaša nove uvide, nove prebliske kaj lahko spremenimo, kaj lahko začnemo na novo, z višjo uransko energijo.
Pozorni moramo biti na to,da je uran tista božanska energija, ki ni skladna z zemeljsko, ne pozna omejitev, oz. jo te zemeljske, saturnske omejitve ne zanimajo, zato previdnost vseeno ni odveč, da kasneje ne obžalujemo uranskih odločitev.
Me pa malo skrbi kaj nam bo to leto do prehoda urana v bika prinesel uran v svetovnem merilu. Upam,da se izognemu spopadanju za vsako ceno, brezglavo, samo, da se spopadamo in tekmujemo.Saj bo potem uran v biku zahteval reforme, revolucijo na področju bikovskih tem, ki jim vlada venera.
Se pravi denar, ozemlje, lastnina, kaj je moje in kaj je tvoje, ter tudi področje odnosov, tako osebnih kot poslovnih, težnja po uranskih odnosih, se pravi svobodnih, vsi enaki vsi enakopravni, vsi bratski...v to smer bodo šle energije naslednjih 7 let.
Tudi lastnina, denar, ozemlje bo dobilo pridih uranskega, sesutje vsega kar ne služi višjim ciljem...
« Last Edit: June 12, 2017, 11:35:53 AM by sanjalka »

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #274 on: June 12, 2017, 12:02:36 PM »
Seveda, Škorpijoni.  ;D

S to menjavo znamenja :U prečka moj IC in hkrati oponira N  :Ve :kon :PL.
:Ma imam v 9. hiši v  :te.
V :ov se začne 3. hiša.

Po prehodu :Sa čez ASC je to naslednji tranzit, ki si ga obetam kot "večjega".
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #275 on: June 12, 2017, 01:48:07 PM »
Seveda, Škorpijoni.  ;D

S to menjavo znamenja :U prečka moj IC in hkrati oponira N  :Ve :kon :PL.
:Ma imam v 9. hiši v  :te.
V :ov se začne 3. hiša.

Po prehodu :Sa čez ASC je to naslednji tranzit, ki si ga obetam kot "večjega".

Uran, ki je bil sedaj 7 let v ovnu, je torej pri tebi vnašal potrebne spremembe na področju 3.  hiše, bližnje okolje, sosedje, bratje/sestre, način razmišljanja...pri tem mu lahko pomaga n mars v 9. hiši in tudi p mars je še v 9.hiši, sicer je sedaj prešel že v škorpijona.
9.hiša-osvojiti višje znanje,duhovnost, višje razumevanje, filozofija, iskanje smisla v življenju, v kaj verjamemo, kaj je naša vera...to je področje 9. hiše in notri mars v tehtnici, spoznavanje vsega tega preko odnosov, vlaganje svoje energije v odnose in na ta način spoznavati kar sem naštela pod področje 9. hiše.
Ko je p mars prešel v škorpijona pa se je pričelo vlaganje tvoje energije v pridobivanje moči, služenje denarja, ki predstavlja moč, svobodo, seks, skupne finance oz tudi denar drugih ljudi so bolj v ospredju, sicer pa sama najbolje poznaš škorpijonske energije, sedaj samo preslikaj to na marsovo dinamiko, tukaj se boš borila, boš bojevnica, ne boš odnehala, šla boš na vse ali nič...in tako spet spoznavala področje 9. hiše...in čuti se že vpliv p marsa, ki je že zelo blizu mc in nato 10. hiša, verjetno že čutiš, da vlagaš energijo v kariero, da ti je to področje sedaj postalo bolj pomembno, tudi odnos do mame se bo verjetno predrugačil, tudi tukaj se boš morala boriti...
Spremembe pri tebi tudi na področju 2. hiše, ki je v vodnarju in ji tako vlada uran-služenje denarja, naša lastnina, naše nepremičnine, naše vrednote.
Tukaj je lahko prihajalo do nenadnih sprememb kako služiš denar, enkrat je, drugič ga ni, pri uranu so pač spremembe nenadne in zelo celovite.

Ko bo uran prišel v bika in šel čez tvoj ic, se bodo spremembe pri tebi dogajale v družini, domu, tam bo potrebno več svobode, trdicionalnost ne pride več v poštev. Da boš to lažje dosegla, ti bo pomagala venera kot vladarica 4. hiše. Venero pa imaš na področju karirere,statusa, tudi hiša mame...
Evo, kariera, družina, mama..to so teme, ki te sedj čakajo ;)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #276 on: June 12, 2017, 02:02:00 PM »
Meni bo še malo 4. hišo obdelal, potem bo pa 5. na vrsti.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #277 on: June 12, 2017, 02:08:22 PM »

Saša, poglej tvojo uro ;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #278 on: June 12, 2017, 02:17:24 PM »
Tole si moram pa še podrobno pogledati.
Meni bo šel počasi v 9. hišo.
V 8. mi je delal raztur, itak, kako pa drugače, saj sem "8.hiša človk".
9. hiša je pri meni tudi zanimiva in močna, saj imam noter dva osebna planeta, zraven pa še Saturn na MC mogoče opleta s kopiti.
Bom danes študirala malo tole...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #279 on: June 12, 2017, 02:33:58 PM »

Si imela spremembe na področju doma, družine, kajneda ;D
Pri tebi uran vlada 3. hiši in sicer mora imeti zelo močan vpliv, saj je prvi planet v karti in še to koten, prav na asc.
Sprememba, ki jo uran naredi, vpliva na celo tvojo karto, celotna ti se spremeniš, na nek način si sama ta rušilka oz. revolucionarka, pa če to hočeš ali pa ne :)
Tudi ti imaš marsa v 9. hiši, le da ga imaš v devici, in ta ti je lahko pomagal pri t uranu čez 4. hišo, ta je dodajal svojo energijo.
Na kakšen način se boriš, da dosežeš svoje? To ti pokaže mars, ki še eno leta vlada uranu v ovnu.
No in potem pride na vrsto 5. hiša-spremembe ;)

Ti je pa sedaj pred kratkim mars naredil prehod v tehtnico in bo tam precej dolgo, cca 45 let, mogoče malo manj.
Ko nam v progresijah osebni planet menja znamenje, je to zelo pomembno, saj se takrat način delovanja zelo spremeni. Če si se prej borila po deviško, se boš sedaj, ko je v tehtnici, bolj diplomatsko.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #280 on: June 12, 2017, 02:43:59 PM »
7.11.2018 pride uran spet v ovna in bo tam do 7.3.2019, potem pa se dokočno poslovi in bo 7 let v biku.
To bo tudi zanimivo obdobje, zadnje priložnosti za popravke ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #281 on: June 12, 2017, 02:47:32 PM »
Tole si moram pa še podrobno pogledati.
Meni bo šel počasi v 9. hišo.
V 8. mi je delal raztur, itak, kako pa drugače, saj sem "8.hiša človk".
9. hiša je pri meni tudi zanimiva in močna, saj imam noter dva osebna planeta, zraven pa še Saturn na MC mogoče opleta s kopiti.
Bom danes študirala malo tole...

Pika, 13.5.2019 pri tebi pride t urana v 9. hišo, do takrat ti bo še malo psiho mešal ;)
V 8. hiši namreč Uran dela revolucijo po naši psihi, po skupnih financah, seksu... ;)
Ni lahko, ko uran tranzitira 8. hišo...ga imam tudi sama notri :)
Predvsem nas osvobodi vsega kar je zemeljsko, kar diši preveč po tradicionalnem, zahteva popolnoma svoj pristop, nekonvencionalen.
Pika osvobodili se bova skupnih financ, seksa in psihe ;D

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #282 on: June 12, 2017, 03:52:57 PM »

Saša, poglej tvojo uro ;D

Pa res.  8)
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #283 on: June 12, 2017, 03:56:55 PM »

Si imela spremembe na področju doma, družine, kajneda ;D
Pri tebi uran vlada 3. hiši in sicer mora imeti zelo močan vpliv, saj je prvi planet v karti in še to koten, prav na asc.
Sprememba, ki jo uran naredi, vpliva na celo tvojo karto, celotna ti se spremeniš, na nek način si sama ta rušilka oz. revolucionarka, pa če to hočeš ali pa ne :)
Tudi ti imaš marsa v 9. hiši, le da ga imaš v devici, in ta ti je lahko pomagal pri t uranu čez 4. hišo, ta je dodajal svojo energijo.
Na kakšen način se boriš, da dosežeš svoje? To ti pokaže mars, ki še eno leta vlada uranu v ovnu.
No in potem pride na vrsto 5. hiša-spremembe ;)

Ti je pa sedaj pred kratkim mars naredil prehod v tehtnico in bo tam precej dolgo, cca 45 let, mogoče malo manj.
Ko nam v progresijah osebni planet menja znamenje, je to zelo pomembno, saj se takrat način delovanja zelo spremeni. Če si se prej borila po deviško, se boš sedaj, ko je v tehtnici, bolj diplomatsko.

Seveda sem imela spremembe na področju družine in doma.  ;D

Ti gledaš verjetno drug sistem hiš, ker po Placidusu mi Uran vlada 2. hiši. Kakorkoli, ja, kotni je. Jaz sama zelo veliko delam spremembe, ali pri sebi ali pa v delovanju. No, saj je (skoraj) isto.

Trenutno dosežem svoje tako, da popizdim.  :laugh: Čisto ovnovsko.  :laugh:
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #284 on: June 12, 2017, 04:24:54 PM »
Jaz delam po Kochu, za psiholoski vpogled mi bolje deluje. Za klasicno, horarno adtrologijo, ki bolj napoveduje dogodke in ne toliko psiholoske vsebine posameznika, pa bolj deluje Placidus. Vsak uporablja svoj distem, ampak vse poti pripeljejo na isti cilj ;)