No meni starta po 11-ti potem gre v 12-to. Marsa imam itak v dvanajsti. Pomoje bo pestro zelo. Upam samo da ne pristanem v kaki ustanovi haha.
Imam pa drugo leto tudi plutonov kvadrat. Tranzitni 8 hisa, natalni 5. Tukaj pri vsem tem bi te Sanjalka res prosila za drugo mnenje. Cutim katastrofo...
No meni starta po 11-ti potem gre v 12-to. Marsa imam itak v dvanajsti. Pomoje bo pestro zelo. Upam samo da ne pristanem v kaki ustanovi haha.
Imam pa drugo leto tudi plutonov kvadrat. Tranzitni 8 hisa, natalni 5. Tukaj pri vsem tem bi te Sanjalka res prosila za drugo mnenje. Cutim katastrofo...
Uf, Jane, plutonskega kvadrata pa nikomur ne zavidam, težko obdobje, kjer se dostikrat marsikaj zruši, sploh, če ne služi naši rasti. Pri tebi se še t saturna približuje kotni točki, dsc, kar še doda dinamiko osebnih sprememb, saj gre za os 1/7. T saturna ti dela trenutno še opozicijo na n venero v 12. hiši...in p merkurja, kot vladarja tvojega sonca, zelo pomembno...plutonov kvadrat je že aktiviran, tako da že deluje. Predivedvam, da partnerstvo trenutno ni lahko, tudi sam t pluton čez 7 hišo, vlada mu saturn, kot že zgoraj napisano, trentuno delujo strogo, stvari se ne premaknejo, vsaj ne tako kot bi mi želeli, uči nas spuščanja, potrpežljivosti, skromnosti, počasnih korakov, a tudi vztrajnosti...n pluton pa v tehtnici, ki mu vlada venera, ki je oponirana od t saturna kot sem napisala zgoraj...
Skratka prepletanje plutonskega kvadrata s saturnom, oboje ti pristiska na partnerstvo, nate osebno, na tvoj pogled na življenje...lahko je vse skupaj malo skrito (n venera in p merkur-12.hiša). Gre za partnerstva vseh oblik, ne samo intimno partnerstvo, vendar se tukaj navadno težave najprej izrazijo.
Joj, pa še p luna v devici iz 4.hiše ti dela kvadrat na n neptuna v strelcu, kjer je sedaj gor t saturn...ni, da ni...
Plutonov kvadrat te vleče v globine, v močvirje, v svoje temne sence, v soočenje s svojimi nezavednimi vsebinami, vendar ko pridemo ven (ko kvadrat mine) šele začnemo polno živeti, saj takrat spoznamo kdo smo, naučimo se delati s svojimi temnimi, senčnimi stranmi osebnosti in smo tako močnejši, naučimo se tudi prehajati iz svetlobe v temo, naučimo se to združiti...ampak kaj čem ti to govoriti, to moraš izkusiti, drugače žal ne gre...
Če boš rabila jambrati, le daj, pomaga pri tem plutonovem kvadratu, da čim več absorbiranih negativnih energij in tudi sprovedenih znotraj sebe, daš ven, res moraš dajati ven, in to z besedami, ves gnoj je treba pljuniti ven, zelo priporočam kakšno dobro prijateljico, ki zna poslušati, ne svetovati,s amo poslušati in ki zna stvari obdržati pri sebi

Drži se Jane, ti pošiljam en velik objem...