Author Topic: Tranzit Urana  (Read 179081 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Tranzit Urana
« Reply #375 on: February 12, 2019, 09:40:18 AM »
Sama vidim energijo marsa in urana v ovnu na 29 stipinji, kot zadnjo priložnost, da se postavimo zase, da naredimo nekaj res zase, da se ne ustrašimo drugih, ampak delujemo "egoistično" v smislu, da vidimo tudi sebe in smo pomembni tudi sami sebi....da naredimo tukaj spremembe in ne čakamo na druge...
Oven je znamenje, ki zahteva močno bojevniško energijo, ki zahtva obilo poguma in neustrašnosti, prodiranja...če si predstavljamo seme, ki vzkali in mora prodreti zemljo, da pride na svetlobo..no tako nekako je ta ovnovska energija...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #376 on: February 12, 2019, 09:40:53 AM »
Ali mi lahko kdo prosim razloži, kaj pomeni to zame?
Prilagam prikaz tranzitov na današnji dan (upam).

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #377 on: February 12, 2019, 10:01:25 AM »
Sama vidim energijo marsa in urana v ovnu na 29 stipinji, kot zadnjo priložnost, da se postavimo zase, da naredimo nekaj res zase, da se ne ustrašimo drugih, ampak delujemo "egoistično" v smislu, da vidimo tudi sebe in smo pomembni tudi sami sebi....da naredimo tukaj spremembe in ne čakamo na druge...
Oven je znamenje, ki zahteva močno bojevniško energijo, ki zahtva obilo poguma in neustrašnosti, prodiranja...če si predstavljamo seme, ki vzkali in mora prodreti zemljo, da pride na svetlobo..no tako nekako je ta ovnovska energija...
Ja, se strinjam. Jaz sem predvsem na področju 4. hiše res po ovnovsko pristopila, pa je bolje.
9ZK 674

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #378 on: February 12, 2019, 10:04:26 AM »
Kaj pa pomeni, če se dogodi ta tranzit v 8 hiši?  :-X

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #379 on: February 12, 2019, 10:13:13 AM »
Kaj pa pomeni, če se dogodi ta tranzit v 8 hiši?  :-X

Eksperimentiranje s seksom? :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #380 on: February 12, 2019, 10:57:18 AM »
Sama ga imam tudi skozi 8 hiso. Partnerstvo, seks, skupne finance, krediti, psihologija, smrti...
Tukaj mora priti do novih pogledov, naprednejsih, sirjenja zavesti, vse kar je prevec staro in tradicionalno mora dati prostor novemu, novim izkusnjam.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #381 on: February 12, 2019, 02:33:29 PM »
Pri meni je  :U vladar ASC in se že prav veselim, da spet pride v  :B oz da končno zapusti  :ov. Prav pasala mi bo druga energija, res.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #382 on: February 12, 2019, 08:09:15 PM »
Ali mi lahko kdo prosim razloži, kaj pomeni to zame?
Prilagam prikaz tranzitov na današnji dan (upam).

Lumpi, tebi se ta konjunkcija dogodi v 7 hiši, hiši partnerstva, ki obsega tudi pogodbe, pogajanja, sporazume, torej odnose z drugimi ljudmi. Pričakuj nepričakovano prav tu.
Imaš pa zelo podobno razvrstitev hiš po znamenjih kot jaz. Dobro bodi.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #383 on: February 12, 2019, 08:16:25 PM »
Hvala Cvetka. Imej se lepo.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #384 on: February 15, 2019, 08:48:12 AM »
Že trikrat sem se dol usedla, da bi opisala svoje izkušnje s "planetom zarečenega kruha", pa mi ne uspe.  ::)
Bom.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #385 on: February 15, 2019, 09:27:03 AM »
Uran je fajn.  8) Jaz ga imam na ASC. Nikoli dolgčas.  :laugh:
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #386 on: March 01, 2019, 10:35:27 AM »
V četrtek 7. marca bo dokončni prehod t urana v znamenje bik, to pomeni, da se ne vrača več v znamenje ovna naslednjih 84 let.
Uran kot vemo je mitološko posiljeval zemljo Geo in pobijal svoje rojene otroke (kiklopi, giganti), ker so se mu gabili.
Gea ga je pri rojenem otroku (Kronos-Saturn) prelisičila in ga skrila. Nato je Kronos vrgel svojega očeta Urana s prestola in ga kastriral.
Tako vidimo, da je bil Uran pravzaprav tiran, posiljeval je Zemljo in pobijal svoje otroke.
Za lažjo predstavo kaj se nam dogaja kadar pride t urana v stik z osebnim planetom.
Na nek način je ta osebni planet "posiljen" s strani t urana s težnjo po destrukciji, uničenju.
Takrat zares velikokrat nenadoma, nepričakovano, nekaj zaključimo, odrežemo, ubijemo...
se sramujemo tega osebnega planeta oz vidimo v njem polno pomanjkljivosti, tako kot je to videl uran v svojih rojenih otrocih.
In sedaj pride t urana v bika, torej bo dinamika posiljevanja na področju zemeljskih stvaritev, vse kar sam bik predstavlja (telo, nepremičnine, denar, lastna vrednost...)
torej vse kar je s tem povezano bo sedaj posiljeno in podvrženo uničenju...dokler ne bomo tega dojeli in zaščitili lastno stvaritev, tako kot je to naredila Gea z rojstvom Kronosa-Saturna...
Poglejmo kje imamo t urana v biku in kaj bo t urana "posiljeval" ter nato želel uničiti ;)
Pri t urana je zelo pomemben tudi t saturna, tako kot sicer je vedno dobro v karti pogledati obe dimenziji, uranovo in saturnovo.
Če vidimo,da je uran v karti močnejši, je dobro delati na tem, da ojačamo saturna...
in obratno, če je saturn močnejši, je dobro delati na tem, da pustimo dihati tudi uranu ;)

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #387 on: March 01, 2019, 10:41:40 AM »
Oh Sanjalka, mene je tega prehoda v moje znamenje kar malce strah...se ti da malce pokukat v mojo karto kje bo mene porinil na rob?
:-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #388 on: March 01, 2019, 11:23:23 AM »
Oh Sanjalka, mene je tega prehoda v moje znamenje kar malce strah...se ti da malce pokukat v mojo karto kje bo mene porinil na rob?
:-*

Ja, Missy, to bo področje 7. hiše, torej partnerstvo ;)
Notri imaš merkurja, s. vozel in sonce.
Merkur vladar 8. in 11. hiše ter sonce vladar 10. hiše.
Torej na področju partnerstva bo težnja po uničenju in popolni osvoboditvi, težnja po nečem popolnem, svobodnem.
Uran bo nasiljeval 7. hišo. Vse kar je bilo do sedaj vredno (bik) oz je imelo neko vrednost (bik), bo uran želel uničiti in osvoboditi.
Nič mu ne bo zadosti dobro, povsod bo videl pomanjkljivosti, zato bo besnel in težil k uničenju svojih lastnih produktov, v tvojem primeru odnosov ;)
Sicer je v tvoji karti uran močnejši od saturna, je vladar kotne hiše (4.hiša), ima več aspektov z osebnmi planeti...
Torej je vprašanje kolikokrat imaš težnjo vse obstoječe spremeniti, uničiti , koliko je tega v tebi, da želiš biti drugačna, revoluconarna, posebna....
mogoče čisto nezavedno...uran je le transpersonalni planet...
in koliko lahko vzdržiš neke obstoječe strukture, tradicije?-to bi bil saturn

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #389 on: March 01, 2019, 11:24:50 AM »
Jaz tudi ravno razglabljam o tem  :U ... Pestro bo. IC,  :PL:Ve ...
9ZK 656