Pri meni bo 7.3., na isti dan kot T
, prestopilo v znamenje
, tudi P :So.
Ne vem , meni pa ni tako zelo strašen
, se ga ne bojim več. V bistvu živim z njim in z
. Veliko sprememb, ja. Predvsem kar se 6.hiše in mene , mojega JAZA tiče.
vladar ASC in pa tudi je v
z
, ki je vladar 6.hiše.
Če sta uran in saturn uravnotežena, potem nam je lažje, nekako imamo uravnoteženo strukturo, tradicijo, pravila in na drugi strani ideje, svobodo..
Oboje mora biti v žvljenju.
Če je uran premočen v karti, oz če živimo predvsem uransko življenje, potem nas ob saturnovih tranzitih hitro lahko doleti kakšna zemeljska kazen (saturn) , prizemljitev in obratno, če je saturn premočen, oz živimo preveč tradicionalno, togo, strogo po poravlih, potem ob uranskem tranzitu delamo norosti

Pri tebi Lisa je Uran v konjunkciji z luno in vladar cele karte, postavljen v 9. hišo, ja bi rekla, da rabiš velikooo zraka, da lahko dihaš, da se verjetno bolje počutiš daleč od doma, mogoče v tujini ali vsaj v v nekih tujih kulturah, da ti je pomembna enakost med ljudmi, da ne maraš deljenja ljudi, da ne prenašaš omejitev, ki pa jih verjetno največ doživljaš v parterstvih-saturn na dsc. Verjetno so partnerstva tista, ki te najbolj prizemljujejo in še saturn je v levu, kar tudi govori, da potrebuješ spoštovanje v parterstvu,kar pa ti verjetno ni samo po sebi dano, da je tukaj precej uečnja, da imaš verjetno znotraj sebe svoj ponos, katerega se šele učiš pokazati navzven tudi v partnerstvu...saturn učitelj, modrec