
Vsak kaviar,mora biti na hladnem,če delaš še drugačne kanapeje,narediš te s kaviarjem nazadnje.Najboljši je toast kruh in ga z obodi ali kozarcem narežeš,ali preprosto počez in so trikotniki. Obvezno namaži z maslom.
Kaviar naložiš ne predebelo in z nožem poravnaš.
Zelo paše zraven limonca,katero natanko narežeš in narediš male trikotničke.Na sredino lahko daš listič peteršilj in naj daš limonco.
Možno pa je tudi da na maslo daš rukolo in nato kaviar(za probat,je stvar ukusa).
Da bodo pa vsi kanapeji lepi jih ko so končani okrasite z masleno čipko.Kako - maslo močno mešate,da se zmehča in naredite vrečko z ozko odprtino in precikcakate ali poljubno obliko - ne smete pa prekriti vsebine ,ter postavite na hladno,da malo otrdi.
Če je pa črni (taboljši kaviar) ,pa v dekoracijo pritaknite kaj rdečega.
Pa dober tek in izvirne ideje zraven.
