Author Topic: Natalne karte članov foruma--drugi del  (Read 121022 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Natalne karte članov foruma--drugi del
« Reply #30 on: February 07, 2008, 07:42:34 AM »
Ja, stroga...saj je prav tako! ;)

Na katerih podrocjih bodo najvecje spremembe? Kdaj se bodo te spremembe, ki me cakajo, koncale?

Draga Apemaya

Sem te tukaj že dolgo pričakovala, sploh ker sem tudi spremljala tvoje sanje in sem vedela, da bo en dan izbruhnilo. Nekako sem tudi vedela, da bo to tisti trenutke, ko ti bo P Luna prišla na svoj natalni položaj in naredila konjunkcijo tudi z Uranom.

Seveda pri nikomer ni luna v Škorpijonu najlažja - ti imaš srečo, da je vsaj dobro aspektirana natalno, pa vendar.
Torej si boš malo prebrala na moji spletni strani ... da boš bolje razumela.

Ko P Luna potuje preko znamenja škorpijona lahko pričakujemo intenzivnešje brskanje po sebi. Tega si sicer že navajena, kot sem že omenila, vendar pa stik z Uranom prinese občutek, da se moramo enostavno odtrgati od tistega, na kar smo čustveno zelo navezani.
Občutek prihaja v sunkih, pousti, pa se spet pojavi, spremlja pa ga nervoza ... kajti luna v škorpijonu zahteva v tem času izrazito čustveno posesivnost, uran pa to na nek način trga, kajti to je princip, ki ne prenese čustvenega navezovanja.
Vse skupaj je pospremljeno tudi z karmičnimi vzorci, posegamo tudi na področja kjer spoznavamo globje čustvene psihološke vzorce svojih partnerjev in drugih dragih ljudi, tudi prijateljev.

Vsekakor doživimo nek šok ...... oz. šok terapijo, ki se odraža na različne načine.

Vsekakor so se ti temeljne spremembe šele začele dogajat, kajti T Plutona, ti bo zaključil pot opozicije na tvoje Sonce šele nov. 2010 .......... v 7 hišo, kar govori o odnosu Ti - s tvojim partnerjem. Da gre za partnersko temo, nakazuje tudi T Urana, ki bo konec februarja kvadriral tvojo Venero .... pa P Venero ....
prav v tistem času pa tudi oponiral Saturna in Marsa .....

kar govori, da v tem času ni še čas za met otroke, za to, da se poročimo, kajti vse skupaj bo Uranski epilog dobilo šele marca 2009

Progresirano Sonce tudi menja znamenje, kar govori o tem, da se bo tvoje življenje začelo temeljito spreminjat ... postala boš ponosnejša, dosti samostojnejša  in manj vezana na družino in dom ali pomembne druge. Ko se ti dotakne Vx točke - torej točke usode čez 3 leta pa se boš nekako ponovno srečavala s svojo usodo in svojimi novimi cilji, ki bodo takrat dokaj jasnejši in preciznejši.

Zdaj točno ne moreš vedeti kaj bi ..... T Neptun v pešestinu na Marsa ti pravzaprav jemlje potrebno moč, da bi bistveno kaj spreminjala, planeti pa te bodo v te spremembe silili. Torej če že, bodo tvoje usmeritve, odločitve precej nejasne v tem času, pa tudi rezultatov ne bo za pokazat, čeprav boš delala /znotaj in zunaj/ intenzivno.
V nov. 2008 Neptun spusti tvojega Marsa ... takrat boš vedela kaj storiti in kako se potegovati za tisto, kar si v življenju želiš.

Pa še Saturnov povratek te čaka ..... konjunkcija na Mars, tako da bo pestro v dec. 08, pa seveda še v jan. 09, feb.09 in zaključek v avgustu 09.

Torej vse kar se dogaja je sedaj karmično in ima veliko globji smisel kot se mogoče tega zavedaš. Začetek marca pa bo zelo pestro.

No ščiti te jupiter v 1 hiši .... torej ne more biti nič narobe. Kar je je prav .... čas bo pokazal tudi tebi zakaj.

Torej tvoje vprašanje ......... na vseh področjih .... se ne moreš izognit.  ;) Če pa želiš konkreten odgovor, moraš bolj konkretno tudi vprašat. 

Držim pesti  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #31 on: February 07, 2008, 10:11:01 AM »
Draga Tea,

najlepsa hvala, da si si vzela cas zame! Kaj naj recem? Res bo pestro!

Ko P Luna potuje preko znamenja škorpijona lahko pričakujemo intenzivnešje brskanje po sebi. Tega si sicer že navajena, kot sem že omenila, vendar pa stik z Uranom prinese občutek, da se moramo enostavno odtrgati od tistega, na kar smo čustveno zelo navezani.
Občutek prihaja v sunkih, pousti, pa se spet pojavi, spremlja pa ga nervoza ...

S tem se popolnoma strinjam. Kot sem ze napisala, se pocutim, da sem obstala na mestu in ceprav bi rada kaj spremenila, mi nekaj jemlje voljo in moc. Tako da sem zacela razmisljati v drugi smeri- vse moram spremeniti in to lahko naredim samo, ce sem pripravljena na zrtve. Tukaj pa se potem ustavim, ker me je strah prevelikih zrtev. Res ta obcutek prihaja v sunkih in mislim, da tisti, ki me obkrozajo cutijo, da se nekaj dogaja. In zadnje case to cutijo vedno bolj jasno. In zaradi tega mi je zelo zal. :-[

Torej vse kar se dogaja je sedaj karmično in ima veliko globji smisel kot se mogoče tega zavedaš. Začetek marca pa bo zelo pestro.

A ze marca letos lahko pricakujem nov udarec? ???

Pravi potres moji galaksiji :D

Tea, zaenkrat najlepsa hvala! Trenutno nimam vprasanj! Moram se malo preucit kar si napisala.

lp, apemaya

PS: ce se ne motim ???, sem enkrat ze brala na tvoji strani, kaj pomeni Luna v Skorpijonu. Sedaj pa ne najdem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #32 on: February 07, 2008, 10:17:21 AM »
 LUNA V ŠKORPIJONU

To je verjetno najtežji položaj Lune v horoskopu. Gre za ekstremna čustva, ki so povezana s pričakovanji in predstavami. Pri ženskah igra seksualnost pomembno vlogo. So čustveno zelo zahtevne in posestniške /ljubosumje/, pogosto so nagnjene k dramatiziranju svojih čustev. Velikokrat gre tudi za čustveno odvisnost od partnerja in seveda velikokrat pride do meje med maščevalnostjo in sovraštvom oz. tudi igre privlačevanja in zavračanja. Zato so velikokrat pri takih ljudeh možni izbruhi. Če so izzvani taki ljudje lahko odreagirajo preveč strastno.

Če zna človek te izredno močne vire čustvene energije usmerjati pozitivno, potem postane notranje izredno močan in bogat.

Progresirana Luna je verjetno najpomembnejši progresirani planet v rojstnem horoskopu, ker je edini planet, ki obkroži zodiak in pri 28 letih imamo Lunin povratek, ki nekako naredi podlago Saturnovemu tranzitnemu povratku. To je čas človekove čustvene zrelosti, je priložnost prepoznati sebe. Progresirana Luna je v vsakem znamenju dve leti in pol in nas nekako popelje prepoznavati čustva skozi vsa znamenja, je varnost in podlaga iz katere rastemo. To je nekakšna naša aktivna pot razvoja saj nam daje vsebine s pomočjo katerih se obnavljamo na naši poti.

Gre za intenzivno obdoje, ko prepoznamo, da ima naša čustvena plat tudi temne ljubosumne strani. Prepoznati moramo kateri odnosi so primerni in kateri ne, s kom delimo našo luno, gre za čiščenje odnosov. Čutimo, da moramo odnose poglobiti in jim dati globjo vrednost.

PROGRESIRANA LUNA V ASPEKTU Z URANOM

Ta aspekt nam prinaša živahno obdobje polno sprememb. Je tudi čas, ko se zaradi prehitrih zahtev prevečkrat vznemirimo. Potrebno je počakati da vpliv mine in šele nato sprejemati pomembne odločitve.

---------------------------------------------------------------------
PROGRESIRANO SONCE
Ko Sonce progresira skozi znamenja, hkrati progresira tudi skozi hiše rojstnega horoskopa. Ob redkih priložnostih se premakne iz ene hiše v drugo (da pa bi to točno določili, mora biti ura rojstva zelo točna). Tudi v smislu menjave znamenj je Sonce v progresijah izjemno pomembno, saj je opaziti prelivanje značilnosti predhodnega znamenja in sedanjega znamenja. Takrat ko progresirano Sonce trči z konjunkcijo ob planet ali vrh hiše, menja znamenje, so pomembna križišča v našem življenju.

Progresije Sonca je čutiti v obdobju treh let in kažejo razvoj našega življenja

itd...
« Last Edit: February 07, 2008, 10:19:54 AM by Tea »
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #33 on: February 07, 2008, 10:22:45 AM »
Draga Tea,

najlepsa hvala, da si si vzela cas zame! Kaj naj recem? Res bo pestro!

Občutek prihaja v sunkih, pousti, pa se spet pojavi, spremlja pa ga nervoza ...

S tem se popolnoma strinjam. Kot sem ze napisala, se pocutim, da sem obstala na mestu in ceprav bi rada kaj spremenila, mi nekaj jemlje voljo in moc. Tako da sem zacela razmisljati v drugi smeri- vse moram spremeniti in to lahko naredim samo, ce sem pripravljena na zrtve. Tukaj pa se potem ustavim, ker me je strah prevelikih zrtev. Res ta obcutek prihaja v sunkih in mislim, da tisti, ki me obkrozajo cutijo, da se nekaj dogaja. In zadnje case to cutijo vedno bolj jasno. In zaradi tega mi je zelo zal. :-[

A ze marca letos lahko pricakujem nov udarec? ???

Pravi potres moji galaksiji :D

Tea, zaenkrat najlepsa hvala! Trenutno nimam vprasanj! Moram se malo preucit kar si napisala.

lp, apemaya

PS: ce se ne motim ???, sem enkrat ze brala na tvoji strani, kaj pomeni Luna v Skorpijonu. Sedaj pa ne najdem.

Nič hitet, spremembe boš naredila postopoma. Zdaj je najvažnejše, da poskrbiš za to, da boš vedela, da se ti dogaja, zakaj se ti dogaja in da bo to obdobje mimo in se boš rodila kot nova osebnost z novimi cilji in potrebami.
Spreminjaj se nežno, brez strahu. Pa glej nase. Drugi v tem trenutku niso pomembni.
www.Astro-Star.net

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #34 on: February 07, 2008, 10:24:16 AM »
Oooo, hvala, Tea!

A je to nakljucje, da bom ravno letos 28 let in v tekstu pise, da pri 28 letih imamo Lunin povratek?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #35 on: February 07, 2008, 10:28:36 AM »
Ni naključje .... Luna se pač vrne na natalni položaj pri 28 /cca/ in Saturn pri 29 letih ....

Luna naredi blazinico za tisto kar nas čaka, ko useka Saturn s palico  ;D ;D Je pa to obdobje sprememb, oz. tukaj smo na prehodu iz mladosti v zrelo dobo. Po astroloških merilih smo polnoletni takrat, ko prestanemo Saturnov povratek.

Preberi si mogoče tranziti Saturna..... /ti bo mnogo bolj jasno/

Saturn ali grški Kronos je bog časa in zelo pomemben v tranzitu preko natalnega horoskopa. V življenju posameznika imamo shematično prikazano tri Saturnove cikle, kar ustreza enemu Uranskemu (v tranzitu potrebuje 84 let, da obkroži zodiak). Vsakih sedem let pa Saturn dela aspekt na natalni položaj in iz tega tudi ljudska resnica: "čez sedem let se bova vidla spet".

LETA                                   T Saturna                 T Urana                T Neptuna

7                                   kvadrat                polsekstil

14                                 opozicija               sekstil                  polsekstil

21                                 kvadrat                 kvadrat               

28                                 konjunkcija             trigon                  sekstil

35                                 kvadrat                petšestin             

42                                 opozicija               opozicija               kvadrat

49                                 kvadrat                petšestin             

56                                 konjunkcija            trigon                   trigon

63                                 kvadrat                kvadrat               

70                                 opozicija               sekstil                  petšestin

77                                 kvadrat                polsekstil             

84                                 konjunkcija           konjunkcija             opozicija

Prvih sedem let imamo rojstvo in samorazvoj (ločitev od prsi, hoja, govor). Pri sedmih letih se ločimo od družinskega okolja, naša naloga je, sprejeti odgovornost, hoditi v vrtec, šolo in imamo prve stike z avtoriteto.

Pri štirinajstih letih pride na vrsto descendent in primerjava z drugimi, torej naše zrcalo. Zavemo se svojega spola, zaljubimo se, na vrsto pride prva preizkušnja zrelosti, mogoče prvi udarec ob zavrnitvi, otroštvo se končuje, puberteta. Zelo pomembno obdobje za zrcaljenje in učenje odnosov. Dobimo prvi občutek odraslosti, ko doživimo tudi meje v odnosu do staršev. To je zelo pomembno obdobje, saj so dogodki, ki se takrat odvijajo pomembni za celo življenje posameznika.

Pri enaindvajsetih letih smo po državnih zakonih že polnoletni in se moramo uveljaviti v svetu (MC). Posameznik lahko to občuti kot pritisk, ker mora nekako uresničiti tudi želje staršev, ne samo okolja (MC-IC). Prepoznati moramo tudi kaj drugi pričakujejo od nas in včasih je pritisk prevelik, zato moramo delati po svoje (izziv svobode, nepremišljene odločitve = kvadrat Urana). Takrat sklenjene poroke se večinoma razdrejo, usmeritev v poklic ponavadi ni prava, ker v tem obdobju v človeku še ni prave substance. Ne vemo kaj smo. To je predvsem čas eksperimentiranja in ukvarjanja z različnimi stvarmi.

Pri devetindvajsetih letih je prehod Saturna na svoje lastno mesto (pravimo mu Saturnov povratek). Do tega trenutka je še vse možno, lahko popravljamo svojo notranjo dinamiko. S Saturnovim povratkom se je treba odločiti za eno stvar. Velikokrat se takrat sprašujemo ali bomo zmogli ali ne. Saturn zahteva, da se uredimo in da postanemo tisto, kar v osnovi smo. Pojavi se zrela osebnost in mladosti je konec. Saturn se je v svojem tranzitu dotaknil vseh planetov in hiš in nas naučil čutiti odgovornost do življenja in zato se lahko pojavi nov cikel, v katerem se dokončno oblikujemo kot osebnost in dokončamo karmo. Kadar je Saturn tik pred povratkom nismo objektivni in moramo z odločitvami počakati.

Pri petintridesetih: otroci se poslavljajo

Pri dvainštiridesetih  (tudi Uranova opozicija), kriza srednjih let.

Pri devetinštiridesetih: višek naše kariere

Pri šestinpetdesetih: krčimo se, čas in energija drugače teče, rodimo se v tretje življenjsko obdobje (Uranov trigon), ugotovimo, kako bomo dali življenju vrednost

Pri triinšestdesetih: vnuki gredo v šolo

Pri sedemdesetih: nova puberteta (pripravljamo se na transcendenco

Pri štiriinosemdesetih: zaključek učenja, dokončna sprememba.

Saturn (v grščini Kronos) ima veliko tradicionalnih razlag. Po mitologiji je vrgel s prestola svojega očeta Urana in ga kastriral. Ker se je bal, da bodo tako ravnali tudi njegovi otroci, je vsakega sproti požrl. Njegova žena Gea tega ni mogla več prenašati, zato mu je namesto sina Jupitra podtaknila kamen. Kasneje je Jupiter svojega očeta vrgel s prestola in iz njegove notranjosti rešil svoje brate in sestre, med njimi tudi Neptuna in Plutona. Mogoče bi to lahko razložili v psihoanalitičnem smislu kot Ojdipov kompleks: odstranitev boga, očeta, gospodarja. Saturnu je bil posvečen praznik z imenom saturnalije, ko so gospodarji postali služabniki svojih lastnih sužnjev.

Za Sumerce in Babilonce je bil Saturn planet prava in pravice. Takšen pomen je imel tudi v Rimu. Povezovali so ga s sončnimi funkcijami oplojevanja, vladanja in kontuitete v dedovanju kraljestev in letnih časov. Zato je verjetno tudi imenovan "črno sonce", kot nadomestni oče, ali avtoriteta s katero se srečujemo.

Čeprav je po tradiciji "hudičev planet", pa je vendarle tudi planet spoznanja. V osnovi v tranzitni Saturn isti kot v Saturn v rojstnem horoskopu, je Zemljin sin, najbolj jasen indikator nas in našega razvoja: rast in staranje. Saturn predstavlja utelešenje, opredmetenje, materializiranje, oblikovanje, definiranje, obnavljanje, dozorevanje, rojevanje, obvladovanje, izkušnje. Uči pa nas na podlagi konkretnih izkušenj, takrat nas pritiska in nas sili, da se nekaj naučimo. Saturn je tudi planet meja, skupaj z Jupitrom ga imenujemo socialni planet, je zadnji viden v sončnem sistemu in je zadnji, ki varuje meje našega sveta, omejuje in varuje, da ostajamo na svojem, da ohranimo lastno osebnost kot individualnost. Tako predstavlja fizične meje, seveda pa tudi psihične. Tradicionalno vlada skeletu.

Saturn nas vedno sooča z realnostjo med resničnim in potencialnim. Sprejeti moramo svojo karmo in nas uči, da ima vse svoj čas: vse se rodi ob pravem času in tudi umrje.

Ko Saturn tranzitira skozi rojstni horoskop nam tako omogoča, da preraščamo danost, ki je bila zapisana ob rojstvu. Ker je Saturnov cikel povezan z Uranovim, le-ta poskrbi, da tudi nekaj spremenimo (temo, ki se dogaja ob tanzitu).

Kadar nam tranzit Saturna povzroča depresijo, se moramo ustaviti in počakati, da spoznanje pride, saj je Saturn tudi planet miselne koncentracije in spoznanj.

Tranzit Saturna se hitro projicira na nezavedne stvari, ki prihajajo na plan, je planet melanholije, vkleščen v zemeljski omejitvi, nas ovira in nam daje brce, da intenzivno iščemo sebe. Dela nam okvir, v katerega se v tranzitu Saturna samodejnega izoliramo. Nas pa tudi uči spoštovanja do življenja na določenem področju (HIŠE). Ko vstopi v določeno hišo, je vrhunec, šok, ker moramo to področje prepoznati do potankosti. Zaradi tega je zelo pomemben, saj se tako spoznamo z vsemi področji življenja (HIŠAMI, četudi niso zasedene s planeti). Tranzit Saturna je lahko naš dober prijatelj, ki nam omogoča notranje spremembe.
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #36 on: February 07, 2008, 10:33:20 AM »
Meni je progresirana luna zdaj poljubila moje natalno sonce v dvojčkih. To je mlaj v življenju. Prinaša nove začetke. Ko mi je pred 28 leti poljubila sonce sem spoznala mojega moža in se je rodila ljubezen. Kaj mi danes prinaša ne vem oz. čakam kaj bo. Res pa je, da se dogajajo stvari okrog mojih otrok. Je pa progresirana luna v dvojčkih lahkotna, vesela, z lahkoto se rešujejo problemi oz. rekla bi, da kriza pride, se jo racionalno reši in ne pusti večjih bolečin.   
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #37 on: February 07, 2008, 10:39:25 AM »
Meni je progresirana luna zdaj poljubila moje natalno sonce v dvojčkih. To je mlaj v življenju. Prinaša nove začetke. Ko mi je pred 28 leti poljubila sonce sem spoznala mojega moža in se je rodila ljubezen. Kaj mi danes prinaša ne vem oz. čakam kaj bo. Res pa je, da se dogajajo stvari okrog mojih otrok. Je pa progresirana luna v dvojčkih lahkotna, vesela, z lahkoto se rešujejo problemi oz. rekla bi, da kriza pride, se jo racionalno reši in ne pusti večjih bolečin.   

Ja ko se srečata luna in sonce, se srečata mož in žena ... torej JIN in JANG, v tistem času se srečamo z svojo animo in animusom torej dušo in duhom, ženskim in moškim principom v nas samih. Seveda pogosto to doživimo v obliki zrcala, da lahko prepoznamo drugi pol in združimo zadevo.

Pri srečanju Lune z luno, pa gre za čisto ženski princip. Za odkritje ženske v sebi. Za prehod iz Venere /dekle/ v žensko ....
www.Astro-Star.net

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #38 on: February 07, 2008, 10:40:55 AM »
Ufff, koliko materiala.  :o

Sem ze vse prebrala, ampak ponavadi potem hodim kar naprej prebirat, kaj smo/ste napisali.

Hvala, hvala, hvala! :-* :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #39 on: February 07, 2008, 10:42:28 AM »
Ufff, koliko materiala.  :o

Sem ze vse prebrala, ampak ponavadi potem hodim kar naprej prebirat, kaj smo/ste napisali.

Zdaj boš imela dosti za preštudirat, da ne boš na traparije mislila  ;D ;D ;)
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #40 on: February 07, 2008, 10:44:08 AM »
Punci hvala za tole učno uro!

V tistem delu moje karte se je zadnja leta dogajalo ...pASC je že nekaj časa tam, zdaj pa tudi moja p luna začenja ples po škorpionu. Torej Tea ni samo saturn na delu...p ASC in p luna, to še dodatno popestrita.

Če še ostale planetke gledam me čaka kar nekaj pestrih let dela na sebi...no nekaj lekcij sem že oddelala, ker to pri meni ni prvič...grem čekirat kaj se je dogajalo, ko je luna prvič bila tam.

Uh Tea vidim da si še tole o obdobjih napisala sem...moja pripomba je, da danes pri petintridesetih ženske komaj prvič rojevajo. Zgleda da bo treba malo drugače pogledat tele prelomnice...
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #41 on: February 07, 2008, 10:47:59 AM »
Res ste nabrali materiala. Jaz vam sploh ne morem več sledit.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline klarus

• Mojster
« Reply #42 on: February 07, 2008, 10:48:26 AM »
Ja ko se srečata luna in sonce, se srečata mož in žena ... torej JIN in JANG, v tistem času se srečamo z svojo animo in animusom torej dušo in duhom, ženskim in moškim principom v nas samih. Seveda pogosto to doživimo v obliki zrcala, da lahko prepoznamo drugi pol in združimo zadevo.
aja....no to sem mela lani..pa ni bilo nič takega....tis čas je bil v službi tak naporen, da sem samo delala in spala ::)

je pa p. luna v sco naporna..če je pa še v 12. hiši pa da še dodatno težo...
če se ne motim, bom tam nekje augusta lažje zadihala, ko pride v strelca ::)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #43 on: February 07, 2008, 10:49:39 AM »
Ufff, koliko materiala.  :o

Zdaj boš imela dosti za preštudirat, da ne boš na traparije mislila  ;D ;D ;)

Ja, bom razmisljala o napisanem, medtem ko bova z Regino pucale okna :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #44 on: February 07, 2008, 10:51:50 AM »

Uh Tea vidim da si še tole o obdobjih napisala sem...moja pripomba je, da danes pri petintridesetih ženske komaj prvič rojevajo. Zgleda da bo treba malo drugače pogledat tele prelomnice...

Se strinjam. Danes je na delu pač 3 jupitrov povratek in plutonov kvadrat na natalca.

Danes nihče več tako ne "uboga" saturna, ko smo pač morali oddelat tisto kar smo zastavili. Vidimo da pravilo, če se poročiš oz. vežeš pred 29. letom drži ..... potem se gotovo tudi ločiš ... /no včasih se pač zaradi odgovornosti ali otrok nismo/.

Torej če mene vprašaš ... pred 42 ... dokler ni še uranovega polovičnega povratka, jaz ne bi več delala nič  ;D ;D

Torej naša generacija je pri 42 imela večinoma otroke velike .... smo se začeli posvečat sebi in svojim potrebam.
Tale generacija pa rojeva otroke v "krizo srednjih let", ki se začne ob saturnovem povratku pri 30h in traja do 42 ...

Mi smo z otroci prišli v drugo puberteto pri 36 ... otroci pri 15, 16 .....

Torej čemu se lahko izognemo?

;D
www.Astro-Star.net