Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Hotel Spletni simbol
tar_mar:
--- Quote from: Tea on November 21, 2006, 05:54:01 PM ---Me prav firbec kakšen je kamerman ;D
--- End quote ---
Kamermanu sem dal rožco v gumbnico, tako ko boš med ljudmi na zabavi videla osebo z rožco je to on.
Poleg tega sem nabavljal eksotične rožce v tujini in se jim posevečal, tako da sem bil malo odsoten in sem zamudil kot kaže nekaj dobrih zabav v hotelu.
Sicer pa za denas sobono zabavo bo v hotelu prevladoval rumeni aražerski cvetlični aranžma.
Uživajte, in vse vas ima rad
;) ;) ;) ;) :) :) :-* :-* :-* :-*
TAr_MAr
Andres:
Po daljšem času se je v hotelu prikazal tudi naš cvetličar. S svojim aranžiranjem v oči bržkone zabode najbolj ženski del populacije, le ta pa je tako v hotelu, kot na forumu v večinskem številu.
Pravzprav sem presenečen, da je cvetličar prišel ravno danes. Morda pa je le prišel po plačo. Iščemo tisto, ki še ni dobila izplačila tega meseca.
Portir
tar_mar:
--- Quote from: Andres on December 02, 2006, 12:53:46 PM ---Po daljšem času se je v hotelu prikazal tudi naš cvetličar. S svojim aranžiranjem v oči bržkone zabode najbolj ženski del populacije, le ta pa je tako v hotelu, kot na forumu v večinskem številu.
Pravzprav sem presenečen, da je cvetličar prišel ravno danes. Morda pa je le prišel po plačo. Iščemo tisto, ki še ni dobila izplačila tega meseca.
Portir
--- End quote ---
Nisem prišel po plačo.
Ta mesec bom imel veliko dela v hotelu. Je namreč veseli december.
Saj veš veliko dela imamo cvetličarji v tem času. Adventni venci na vsako mizo in sobo, svečke, okraševanje, božične zvezde nabavljam in se pogajam za najboljšo ceno. itd.
Če mo bo katera "ustavila" pri delu in me prosila da ji pomagam, svetovati in kaj vsaditi na novoletno božične praznike bom rade volje priskočil.
Saj veste zmeraj na voljo.
;) :) :-*
TAr_Mar
Anima:
Tar_mar ...tole pa samo zate :-[
;D
Andres:
Zelo lepo od tebe Anima. Pravzaprav se s podobno gesto do sedaj nobena ni spomnila na našega cvetličarja v tej obliki.
In kako sicer kaj naš personal? Vedno poredkeje vas opažam na delavnih mestih. Kot bi vsi nekako rebuse reševali.
Naj še dodam, mislim, da še tretjič. Iščeta se dve čistilki. Ne govorim o Fatah, temveč o čistilkah. Izobrazba ni obvezna, je pa zaželjeno, da imajo kandidatke otroke in družine. Ravno tako ni ovira, če je kandidatka dvakrat ločena, je pa zaželjena, če ima kaj špeha, saj mesto čistilko je obenem tudi nadomeščanje sobarice. Tam seveda kile dol lezejo. Brez dvoma gre za pravo aerobiko.
Andres
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version