Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Hotel Spletni simbol

<< < (37/62) > >>

tar_mar:

--- Quote from: Tejka on December 11, 2006, 12:46:44 AM ---Že, že samo vidne so samo vroče "bejbe", kaj pa kakšen postaven dečko za nas  ;)  :D
lp
T.

--- End quote ---

Ja fantje so trenutno odsotni, ker mi pomagajo vleči zimzelene okraske iz vej po hotelu, tako ta smo vsi delovni.

Okna, ki so zaroletana so od gospodov.

Tar_Mar

Tejka:
No bomo počakale, da se kakšno "odrola"  ;)   :D
lp
T.

Andres:

--- Quote from: tar_mar on December 11, 2006, 05:29:28 PM ---
--- Quote from: Tejka on December 11, 2006, 12:46:44 AM ---Že, že samo vidne so samo vroče "bejbe", kaj pa kakšen postaven dečko za nas  ;)  :D
lp
T.

--- End quote ---

Ja fantje so trenutno odsotni, ker mi pomagajo vleči zimzelene okraske iz vej po hotelu, tako ta smo vsi delovni.

Tar_Mar

--- End quote ---

Uh kako se svet obrača.  MIslim, da je nabiranje zimzelenovih okraskov prej žensko kot moško delo.  Nič čudnega, če se ne dobi čistilke.  Na koncu bova tudi pucala sama  Tar mar.

Andres

tar_mar:

--- Quote from: Andres on December 11, 2006, 07:25:52 PM ---
--- Quote from: tar_mar on December 11, 2006, 05:29:28 PM ---
lp
T.

--- End quote ---

Tar_Mar

--- End quote ---

Uh kako se svet obrača.  MIslim, da je nabiranje zimzelenovih okraskov prej žensko kot moško delo.  Nič čudnega, če se ne dobi čistilke.  Na koncu bova tudi pucala sama  Tar mar.

Andres

--- End quote ---

Ne sekiraj se prijatelj!

Sposobna sva določene opucat, napucat, spucat in prepucat!!! ;D

::)

Tar_Mar

Andres:
Torej bova mesto čistlike dala  v čakalno pozicijo, do takrat pa lahko sesalec in metlo drgneva.   Bom napisal tako v opisu dela. 

Portir

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version