Hvala Lisa
Ja, vse po njegovem je po moje v prvi meri zato, ker je As

-

pa gre še v

/ognjeno vodna kombinacija/, ki se zna kujat, če ne gre vse po tistem, kar si je zamislil in bit precej "nevaren nasprotnik"
Odnosi so pomembni, saj se mu 7 hiša začne v

, vanjo pa že vstopa tudi Pluton, vladarica pa gre v

- ne more bit drugač, da je seveda njegov odnos povezan tudi s spolnostjo in tudi denarjem, če malo širše pogledaš.
Luna v

se res ne počuti ravno najboljše, pa še 8 hiša, mislim, da ima sam s sabo kar dosti za opravit, je pa iz te pozicije lep trigon na Saturna v 4 pa še v raku, kar po moje dodaja neke vrste omejitev, ki v njegovem primeru po moje nekoliko omeji, kar je dobro.
Če pogledamo malo globlje je 4 hiša najboj intimna hiša, tisto, kar mi ne želimo deliti z drugimi, je v raku in v svoji osnovi zna bit zelo zaščitniški in nežen, po drugi strani pa se rakovska energija dobesedno znal prilepit na nas in nas popolnoma preplavit.
Ja, z odnosi bo imel kar precej dela. Uran in Pluton v 7 h in njegova postavitev, ki to področje dela izjemno pomembno bo seveda prinašalo dovolj učnih lekcij in tem. Za tole karto bi bilo dobro, da se pogleda še Lilith in Vx, ker je tako usmerjena v odnose.
Vse je seveda OK, dokler bo imel ob sebi človeka, partnerja, ki mu bo pokriv njegove potrebe /zapise v karti/, sicer pa bo tak človek iskalec ........
Kako pa ti padeš nanj?