Author Topic: 8 hiša  (Read 88439 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: 8 hiša
« Reply #120 on: August 24, 2010, 08:28:50 PM »
Hmmmm retrogradni planeti se potem upoštevajo na +1° če prav štekam ??? Ali se upoštevata obe?  Potem jaz gledam za :Sa :U :NE in :PL že ves čas napačne °  :-\

Torej :Sa  :Sk namesto :te:U  :de namesto :Le:NE  :st namesto :Sk:PL  :de namesto :Le (krasna 18. ::) kako fino, pa še 3/4 hiša đizs)

Pa ja nisi mislila, da bo 18-ke deležna samo tvoja mama, nekaj je pa ja mogla tebi dat  ;D

Resnično in močno upam, da (tudi) tokrat brcam v temo.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #121 on: August 24, 2010, 08:34:58 PM »

No, vsekakor lahko odmislim, da mi bo padlo na glavo kako zračno ali vesoljsko plovilo oz. njegov sestavni del.

ne bi bila tako sigurna  ;D  :U /nekaj kar leti/  :op :Ve /okroglo - po imširagiču tudi letalo ?/  :kv  :Ma nekaj kar je iz železa ali jekla kovine - padec z višine pa je tudi  :Sa  ;D ;D ;D ;D

:o O šiiiiii*  ;D

;D ;D

No, občasno dobim občutek, da lahko iz astrologije vse izvlečeš, če jo le dovolj dolgo "mučiš". Bom pa drugače rekel, da se lahko oddahnem, ker me ne bo požrl morski pes pri potapljanju (Pa najdite  :NE kje, če ga morete :P).

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #122 on: August 24, 2010, 08:36:49 PM »
Ammm v  :op:Me, ki je v 8. hiši ;D :D

T- kvadrat  :Lu :Me :NE ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #123 on: August 30, 2010, 05:49:06 PM »
Ali pa se mi bo (v kratkem) zmešalo, pristala bom v norišnici, kjer mi bodo predozirali pomirjevala,...
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #124 on: January 12, 2011, 08:05:01 PM »
Jaz pa ne morem razvozlati 8.hiše moškega s katerim se videvam.Bolj kot gledam, bolj  :o se mi zdi...
Poznavalci, upam da malo pokomentirate...če se da brez natalne karte..kar vam pač pade na pamet. :-*

Vrh 8.hiše na 21' škorpijona.
na 21' škorpijona sonce
na 23' škorpijona venera
na 28' škropijona luna
na 8' srelca neptun
na 10' strelca lunin vozelj

sonce, luna in venera v trigonu s saturnom v 4.hiši
luna kvadrat jupiter(12.hiša)
neptun kvadrat jupiter

hvala že v naprej

lp :)

http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #125 on: January 12, 2011, 08:29:37 PM »
Lisa, takole se jo tud ne da razvozljat, karto rabimo.

Nič nisi omenila vladarja /oba/ 8 hiše, pa še kaj bi rabla, da bi ti to razvozljala, kot praviš

In kaj se tebi zdi?
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #126 on: January 15, 2011, 07:42:44 AM »
Lisa, takole se jo tud ne da razvozljat, karto rabimo.

Nič nisi omenila vladarja /oba/ 8 hiše, pa še kaj bi rabla, da bi ti to razvozljala, kot praviš

In kaj se tebi zdi?

Tea, izvoli karto;

Kaj se meni zdi...hmmm.....
zdi se mi obseden s seksom ..brez sočutja, vse more biti po njegovem....ne vem no... ;D
zdi se mi, daje osredotočen samo na tematiko 7.in 8.hiše..vse drugo je zanj bolj kot ne nepomembno...to so bolj začetni občutki..

HVALA!!! :-*
« Last Edit: January 15, 2011, 07:44:39 AM by Lisa »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #127 on: January 15, 2011, 08:21:10 AM »
Hvala Lisa

Ja, vse po njegovem je po moje v prvi meri zato, ker je As  :ov:Ma pa gre še v  :Sk /ognjeno vodna kombinacija/, ki se zna kujat, če ne gre vse po tistem, kar si je zamislil in bit precej "nevaren nasprotnik"

Odnosi so pomembni, saj se mu 7 hiša začne v  :te, vanjo pa že vstopa tudi Pluton, vladarica pa gre v  :Sk - ne more bit drugač, da je seveda njegov odnos povezan tudi s spolnostjo in tudi denarjem, če malo širše pogledaš.

Luna v  :Sk se res ne počuti ravno najboljše, pa še 8 hiša, mislim, da ima sam s sabo kar dosti za opravit, je pa iz te pozicije lep trigon na Saturna v 4 pa še v raku, kar po moje dodaja neke vrste omejitev, ki v njegovem primeru po moje nekoliko omeji, kar je dobro.

Če pogledamo malo globlje je 4 hiša najboj intimna hiša, tisto, kar mi ne želimo deliti z drugimi, je v raku in v svoji osnovi zna bit zelo zaščitniški in nežen, po drugi strani pa se rakovska energija dobesedno znal prilepit na nas in nas popolnoma preplavit.

Ja, z odnosi bo imel kar precej dela. Uran in Pluton v 7 h in njegova postavitev, ki to področje dela izjemno pomembno bo seveda prinašalo dovolj učnih lekcij in tem. Za tole karto bi bilo dobro, da se pogleda še Lilith in Vx, ker je tako usmerjena v odnose.

Vse je seveda OK, dokler bo imel ob sebi človeka, partnerja, ki mu bo pokriv njegove potrebe /zapise v karti/, sicer pa bo tak človek iskalec ........

Kako pa ti padeš nanj?
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #128 on: January 16, 2011, 09:42:44 AM »
Tea, hvala za hiter in obsežen odgovor/komentar. :-*

Kako jaz padem nanj?
Meni se zdi kar v redu.Bom kaj več napisala v temo sinastrija in tja tudi prilepila najino skupno karto.Upam, da boš tudi tam kaj pokomentirala.

Najbolj me skrbi, ker imam feeling, da je tak človek, ki se preilepi na partnerja...čeprav pri meni tega še ne počne.Sem mu jasno in glasno povedala, da me to ubija. ;D

« Last Edit: January 16, 2011, 09:45:51 AM by Lisa »

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #129 on: February 09, 2020, 07:37:16 PM »
V skladu s svojo 8. hišo sem v morbidnem elementu seveda našla tale tekst.

https://blog.medicinegarden.com/2011/09/death-aspects-in-astrology-by-eileen-nauman-dhm/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #130 on: February 09, 2020, 07:48:58 PM »
Dejstvo je eno: pobralo nas bo vse.

Glede na karto bo meni odpovedalo srce, a v kar lepi starosti. Vrh 8. v  :Le, vladar v :kon:Sa.
« Last Edit: February 09, 2020, 07:51:00 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #131 on: February 09, 2020, 08:01:10 PM »
Jaz se bom očitno stegnila doma, zadrogirana ali pa nafilana z zdravili, od katerih mi bo odpovedalo srce (Neptun na 5. st.).
Možno je tudi, da se ga bom napila do smrti, upam, vsaj, da bom imela vesel razlog.
Lahko se bom utopila v domači banji, možno je pa tudi, da trupla ne bodo nikoli našli (mrtva bom pobegnila, dispozitor je Jupi, torej happy end, hehe).
Glede na to, da je v opoziciji Mars na Algolu, je pa možno, da me bodo fentali z zdravili.