IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zakaj pa je bilo samo enkratno?
Quote from: sasa on November 19, 2012, 11:27:27 AMZakaj pa je bilo samo enkratno?Kaj pa vem, zadeva sploh ni bila načrtovana, poleg tega je jutro po takem portu precej drugačno od večera, sploh občutki....no mene ni nič jebalo, ostale pa je....
Quote from: kontejner on November 19, 2012, 11:28:29 AMQuote from: sasa on November 19, 2012, 11:27:27 AMZakaj pa je bilo samo enkratno?Kaj pa vem, zadeva sploh ni bila načrtovana, poleg tega je jutro po takem športu precej drugačno od večera, sploh občutki....no mene ni nič jebalo, ostale pa je....To si bil samo ti "zrel" za ta podvig. Zakaj mora biti potem vedno slaba vest? Se zgodi, da se kaj takega zgodi. Če se pripeti kakšna izvenserijska spolna praksa, naj udeleženi poskrbijo, da ne bo prizadeta kakšna 3. oz. v tvojem primeru 4. oseba pa naj bodo tiho in kot da se ni nič zgodilo. Ne pa ene slabe vesti.
Quote from: sasa on November 19, 2012, 11:27:27 AMZakaj pa je bilo samo enkratno?Kaj pa vem, zadeva sploh ni bila načrtovana, poleg tega je jutro po takem športu precej drugačno od večera, sploh občutki....no mene ni nič jebalo, ostale pa je....
Samo se vsi ne držijo ponavadi dogovora. Moški se radi kje pobahajo, ženske pa takoj hočejo čustva.
Seveda.Če si osebe ne začnejo narobe tolmačit.
Sex se v veliko primerih povezuje s čustvi.
Oki, sem ena izmed tistih iz holivudske cukrarne, čustva, crkljanje in vse ostalo kar gre moškim očitno blazno na živce, samo tega pa še meni ne bi uspelo zamešat za kaj več
Quote from: Maja on November 19, 2012, 12:04:27 PMSex se v veliko primerih povezuje s čustvi.Ja, saj to je logično, ko sta vpletena samo dva, ko jih je več....ja ne vem no, kako bi to povezal s čustvi....
Toliko oseb si vse narobe razlaga, da joj.Je pa res, da pri več osebah ne moreš ravno čustev vpletat. Se strinjam s kontejnerjem, tega ne moreš početi z osebo, s katero si v vezi.